toan
Go
|
wpisujemy np: "site:dr-kwasniewski.pl mleko -forum" A jak tak wpisujemy to OK , bo goooooogle ma lepszą wyszukiwarkę, ale po co to site:...-forum? toż to trolling
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
nie rozumiem "-forum" = "bez wynikow z forum" zeby oddzielic ziarno od plew jak chce merytorycznej odp z forum to korzystam z forumowej wyszukiwarki z tym ze wpisuje "admin" w rubryczce "autor" ;P
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
- _flo - nie zawstydzaj wiele osób tu ciekawie pisze!
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
np JA ;-p
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
- _flo - nie zawstydzaj wiele osób tu ciekawie pisze! Jaki Ty skromny jestes Ale to dobrze! ,bo piszesz tylko "rzeczy" realne,a nie wyciągasz "zajęcy z kapelusza"
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Krótko i zwięźle i dlatego żaden ze mnie pisarz
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Krótko i zwięźle i dlatego żaden ze mnie pisarz Ojojoj
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Ojojoj i do tego styl mam "ciężki", bo to raczej relacja z toku wiązania faktów Tata przyjął metodę powtarzania wielokrotnie ważnych rzeczy, a ja tak nie lubię.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
i do tego styl mam "ciężki", bo to raczej relacja z toku wiązania faktów Oj.... ;* Co jeszcze ma Pan nie tak , prosze pisac;) chetnie wysłucham... ;-P ;)rozmowa pomaga;)
|
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Polecam się na przyszłość : )
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Będę wdzięczny...
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Heh... "Spotkanie w Poznaniu"- powiadasz... Znowu żarty sobie stroisz Nawet ja nie wiem, jakie tematy się kryją pod tym hasłem.... a skąd ma to wiedzieć świeży użytkownik? Strona dr. Kwaśniewskiego - to kopalnia cennej wiedzy, ale nawigacja po tej kopalni... a niektóre tematy są wręcz... zakopane
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
A jeszcze bardziej pouczające jest bez tych dwóch minusków...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No prosze! I role sie zmieniają
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
ryby (za moment smaze prawie kg ) wyczytalem ze z maki rezygnujemy z bulki Jeśli zabronili ci tej mąki i tej bułki do panierowania, co mnie niezmiernie dziwi (bo ile się tego przy panierce przyklei), a kazali piec na oleju , co kompletnie już mnie szokuje, to możesz sobie "obtoknąć" te ryby w płatkach migdałowych, albo tartym orzechu włoskim, laskowym, nerkowcu i.t.d. I mleka też ci zabronili - to rozumiem, bo szkoda miejsca w żołądku na wodę i dlatego lepiej od razu śmietankę popijać. To właściwie na jakiej jesteś diecie?, bo na Dietę Optymalną to mi to nie wygląda.
|
|
|
|
|
|
|
|