Autor
|
Wtek: Książka Ewy (Przeczytany 449094 razy)
|
lekarka
Go
|
Chyba wszystko poza tłuszczem trzeba miareczkować .
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Chris, dlaczego uważasz, że chodzenie po własnym domu nago jest zboczeniem ? Czy podstawą do takiego twierdzenia jest "wtłoczony" system moralny czy też nienawiść do własnego ciała ?
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Chris, dlaczego uważasz, że chodzenie po własnym domu nago jest zboczeniem ? Czy podstawą do takiego twierdzenia jest "wtłoczony" system moralny czy też nienawiść do własnego ciała ?
Tomek
Już miałam odpisać na Twój niedorzeczny post ,ale w końcu pomyślałam ;czy ja muszę wypowiadać sie w sprawie każdej głupoty wypowiedzianej na Forum? Przecież nie jestem moderatorem PS .Swoją drogą;czy czytasz później to, co napisałeś? To dlatego tak Ci żal utraty funkcji "edit"
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Raczej w kazachstanach,w stanach ze wzgledow praktycznych uzywa sie zaluzji a te sa zaciagniete 24 h na dobe,nie wzbudza to zadnego zainteresowania i nie jest podejrzane. Chris, rozumiem, że możesz poprzeć te słowa ogromnym osobistym doświadczeniem? Owszem, żaluzje są w oknach, ale odsłonięte tak, że np. wieczorem widac dokładnie preferencje programów TV każdego z sąsiadów, nie mówiąc już o wystroju wnętrz. Możliwe jednak, że taka otwartośc jest specyfiką stanów w pasie Midwest... Chociaż nie, bo przecież na Wschodnim Wybrzeżu obserwowałam dokładnie to samo. Może w takim razie szczelnie zasłonięte okna obowiązują w tzw. Bible Belt? Marishka P.S. Taka ciekawostka, nawet u Stevena Kinga (bodajże w "Bastionie") zjawia się motyw jednego domu z szczelnie zasłoniętymi oknami, który właśnie przez to wzbudzał podejrzenia. Coś w tym jednak musi być...
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
nawet u Stevena Kinga Chodzi o Ste phena Kinga, rzecz jasna. No cóż, nie ma opcji Edit... M
|
|
|
|
|
|
|
chris
Go
|
Tomek
Nie zrozumiesz do czasu gdy zaczniesz szanowac poglady innych ludzi i pozbedziesz sie nienawisci do samego Siebie,i wszystkich w okolo. krzysztof
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Marishka a w Oak Brook też tak odsłonięte mają ,te żaluzje? PS.A poziome czy pionowe?
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Chris, dzięki za jakże wybitną replikę. Nie wziąłeś tylko jednej, jedynej, ale tak bardzo istotnej rzeczy pod uwagę. Nie, nawet dwóch. Po pierwsze, w jaki sposób krzywdzę chodzeniem we własnym domu nago czyjeś poglądy ? Po drugie zaś, jak wielkim nieszczęśnikiem musi być osoba, która czuje się tym pokrzywdzona ? ps: Czy poglądy obrażonego czyimś prywatnym życiem człowieka są w ogóle możliwe do zaakceptowania ? No, chyba, że nagość człowieka w jego własnych pieleszach, stanowi temat dnia dla delatora lub podglądacza, którego....poglądy zostały zbeszczeszcone Tomek
|
|
|
|
|
|
|
chris
Go
|
Raczej w kazachstanach,w stanach ze wzgledow praktycznych uzywa sie zaluzji a te sa zaciagniete 24 h na dobe,nie wzbudza to zadnego zainteresowania i nie jest podejrzane. Chris, rozumiem, że możesz poprzeć te słowa ogromnym osobistym doświadczeniem? Owszem, żaluzje są w oknach, ale odsłonięte tak, że np. wieczorem widac dokładnie preferencje programów TV każdego z sąsiadów, nie mówiąc już o wystroju wnętrz. Możliwe jednak, że taka otwartośc jest specyfiką stanów w pasie Midwest... Chociaż nie, bo przecież na Wschodnim Wybrzeżu obserwowałam dokładnie to samo. Może w takim razie szczelnie zasłonięte okna obowiązują w tzw. Bible Belt? Marishka Dokladnie,tak sie sklada ze znam ja od gory do dolu,od lewej do prawej wszedzie to samo zaluzje zasloniete 24 h na dobe, zwyczajnie nikogo to nie dziwi. krzysztof
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Oak Brook też tak odsłonięte mają ,te żaluzje?
elmo o co chodzi z tym Oak Brook, dlaczego konkretnie w tej "osadzie"?????
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
...Oak Brook też tak odsłonięte mają ,te żaluzje?
elmo o co chodzi z tym Oak Brook, dlaczego konkretnie w tej "osadzie"????? uwaga konkurs : Kto wie gdzie leży Oak Brook? (ostrzegam bez nagród)
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
......uwaga konkurs.......
elmo chodzi o to, czy sugerujesz, ze T i M tam mieszkaja? Gdzie to jest to ja doskonale wiem?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Gdzie to jest to ja doskonale wiem? I gites ,wygrałeś konkurs (ostrzegałam nie ma nagród )
|
|
|
|
|
|
|
chris
Go
|
Gdzie to jest to ja doskonale wiem? I gites ,wygrałeś konkurs (ostrzegałam nie ma nagród ) Poprosze o drugie miejsce,bylem tam w zeszlym tygodniu.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Poprosze o drugie miejsce,bylem tam w zeszlym tygodniu. No popatrz jaki świat jest mały Wszystkie drogi prowadzą do Oak Brook
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
znam ja od gory do dolu,od lewej do prawej Chris, dziękuję za najświeższe, wyczerpujące i niezwykle rzetelne doniesienia! Cóż, to wręcz niewiarygodne, ale rozumiem, że ten kraj drastycznie zmienił się w ciągu ostatnich dwóch lat. Jeszcze niecałe dwa lata temu niemal wszystkie okna były pięknie odsłonięte, "od Wybrzeża do Wybrzeża". Teraz powiadasz, że wszystkie okna są szczelnie zasłonięte, "od Wybrzeża do Wybrzeża". Tylko dwa lata i aż taka zasadnicza zmiana mentalności... Pewnie nastąpiła ona właśnie po tamtym wydarzeniu z panem chodzącym nago po swoim mieszkaniu, którą wcześniej opisywałam Marishka
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
To juz nie ma miejsc na ZIEMI, gdzie mozna we wlasnym mieszkaniu "topless"(dol i gora) chodzic?
|
|
|
|
|
|
|
chris
Go
|
znam ja od gory do dolu,od lewej do prawej Chris, dziękuję za najświeższe, wyczerpujące i niezwykle rzetelne doniesienia! Cóż, to wręcz niewiarygodne, ale rozumiem, że ten kraj drastycznie zmienił się w ciągu ostatnich dwóch lat. Jeszcze niecałe dwa lata temu niemal wszystkie okna były pięknie odsłonięte, "od Wybrzeża do Wybrzeża". Teraz powiadasz, że wszystkie okna są szczelnie zasłonięte, "od Wybrzeża do Wybrzeża". Tylko dwa lata i aż taka zasadnicza zmiana mentalności... Pewnie nastąpiła ona właśnie po tamtym wydarzeniu z panem chodzącym nago po swoim mieszkaniu, którą wcześniej opisywałam Marishka Od 15 lat nie zaobserwowalem wiekszych zmian,zaluzje wisza jak wisialy,z wiekszych zmian mamy nowa nawierzchnie na kingery hwy przy 31st. krzysztof
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
z wiekszych zmian mamy nowa nawierzchnie na kingery hwy przy 31st. Zastanawiam się, Chris, na podstawie czego uznałeś, że właśnie ta informacja mogłaby mnie (nie wspominając juz o reszcie Forumowiczów) w jakimkolwiek stopniu zainteresować? M
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
z wiekszych zmian mamy nowa nawierzchnie na kingery hwy przy 31st. Zastanawiam się, Chris, na podstawie czego uznałeś, że właśnie ta informacja mogłaby mnie (nie wspominając juz o reszcie Forumowiczów) w jakimkolwiek stopniu zainteresować? M Mnie to interesuje To bardzo interesujące ,co Chris ma do powiedzenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|