Autor
|
Wtek: Książka Ewy (Przeczytany 449110 razy)
|
Gwidon
Go
|
Masz racje MORGANO nieustanny ,, BELKOT ,, niektorych ,,NIEOPTYMALNYCH ,, osob napewno odstrasza przed zalogowaniem sie tutaj na tym forum ! Wiadomo dlaczego dzwon glosno dzwoni .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Rotacja proponowana przez lekarkę nie jest nieuzasadniona na swoje przemyślenia i efekty.
O tak MORGANO! Proszę sobie poczytać ten wątek! http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=558.0Na szczeście nie każdy jest ślepy i widzi,że poczynania pani E.B-Witoszek nie są zgodne z zasadami Diety Optymalnej ! PS.Mało mnie obchodzi MORGANO,co ciebie łączy z ta pania.Na fakty trzeba spojrzeć obiektywnie,a nie z przymrużeniem oka!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Słuchanie podszeptów chorego organizmu też uznasz na zgodne z zasadami DO?....MORGANO??? Tez taki jesteś dobry i mądry???
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Słuchanie podszeptów chorego organizmu też uznasz na zgodne z zasadami DO?....MORGANO??? Tez taki jesteś dobry i mądry???
No właśnie? Żeby to tylko były podszepty, ale to nieprzerwany pulsujący agresywny krzyk i to na każdy możliwy temat.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie mydlij oczu czytelnikom "adam319" .Nie obchodzą mnie wasze więzi z Ewa Bednarczyk-Witoszek ,obchodzi mnie to,ze jest to osoba lekkomyslna ,a jej rady sa bardzo niebezpieczne dla chorych! I o tym trzeba pisać! Milczenie oznacza przyzwolenie na takie poczynania!!!A to skandal! Myślę,że dokonania medyczne lek.med. Ewy Bednarczyk-Witoszek na tym Forum powinna zbadać Komisja Etyki Lekarskiej!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No właśnie? Żeby to tylko były podszepty, ale to nieprzerwany pulsujący agresywny krzyk i to na każdy możliwy temat. Czy uwazasz,że jak lekarz spartaczy robote ,to nie można go za to ganić i pociagać do odpowiedzialności? Co to za mentalność w ogóle??? Myslisz,ze lekarze są nietykalni?ze to jakieś "swiete krowy" i mogą szkodzić ludziom,a i tak nikt im nic nie zrobi??? Takie czasy "adam319" juz sie skonczyły. Nic innego nie przychodzi mi na mysl,jak to,ze poczynania tego "pożal sie boże" lekarza, to skandal!
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Jesli chodzi o ksiazke pani EWY , to uwazam ,ze jest swietnym uzupelnieniem ksiazek d-ra Kwasniewskiego i ksiazka ta jest nie tylko dla optymalnych SUPER KSIAZKA - polecam !
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jesli chodzi o ksiazke pani EWY , to uwazam ,ze jest swietnym uzupelnieniem ksiazek d-ra Kwasniewskiego
Uzupełnieniem????? Uwaszasz ,że w książkach Jana Kwasniewskiego czegoś brakuje? Np. czego Twoim zdaniem brakuje?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Uwazam , ze ksiazki D-ra Kwasniewskiego moze malo kto calkowicie zrozumiec , gdy podejmuje ten model zywienia , zreszta pisze , ze najpierw trzeba przeplynac morze , a potem zbudowac statek , czyli najpierw odpowiednio dlugo zywic sie optymalnie , a potem czytac te ksiazki---zwiazane jest to z innym zasilaniem mozgu ! nie wiem czy czytalas ?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Pewnie ,że czytałam
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Jesli chodzi o ksiazke pani EWY , to uwazam ,ze jest swietnym uzupelnieniem ksiazek d-ra Kwasniewskiego i ksiazka ta jest nie tylko dla optymalnych SUPER KSIAZKA - polecam !
super ksiazka i super poradnik dietetyczny,ktory zawsze nalezy miec pod reka. Wiadaomosci w niej zawarte oparte sa na prawie 20-letnim kontakcie z ludzmi chorymi,ktorzy mimo przestrzegania proporcji BTW zapadaja na choroby.Jest to poradnik,ktory oparty jest na zetelnej wiedzy,na wiedzy,ktora powstala z bezposredniego obcowania z ludzmi odzywiajacymi sie optymalnie,czyli z praktyki. Potwierdzona wiedza z ksiazek J.kwasniewskiego oraz innych autorow zajmujacych sie alergia pokarmowa i nie tylko.Jest to poradnik zaadresowany do wiekszego grona ludzi.Lekarka,stara sie przekonac i zachecic do zmiany sposobu odzywiania wieksze grono ludzi,oraz stara sie udowodnic tym ludziom,ze nieodpowiednie pozywienie niszczy nasze ciala i umysly.Stara sie przeciagnac na strone optymalnego odzywiania malymi kroczkami,aby potencjalnego optymalnego nie zniechecic zbyt wczesnie.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Ja akurat uwazam, ze niepotrzebne mi jest mieszanie w wiedzy o Diecie Optymalnej opracowanej przez lek. med. Jana Kwasniewskiego. Wystarczy mi wiedza ktora znalazlem w tych ksiazkach, wiedza ktora zdobylem na wykladach Jana Kwasniewskiego, takze na czatach z Jego udzialem np slynne czaty internetowe na q4. Wszelkie modyfikacje wynikaja , moim zdaniem, z nieprawidlowego zrozumienia zasad. Ksiazka Ewy sie dobrze sprzedaje/zobaczcie w googlach, jest w kazdej ksiegarni/. Ja jej nie kupilem. Nie kupie takze ksiazki o wegatarianizmie. Ale jak mowia "kto szuka ten znajdzie" to co dla niego najlepsze. Ja juz znalazlem, Diete Optymalna wg lek. med. Jana Kwasniewskiego i polecamPozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Dokladnie tak Kodar !!! odkrylem to dopiero 2 tygodnie temu , a juz czerpie z odstawienia calkowitego mlecznych i macznych NIESAMOWITE efekty , a ani DOKTOR JAN KWASNIEWSKI , ANI LEKARKA nie cisna na sile nikomu nic do buzi , kazdy ma swoj rozum i sugeruje nie klocic sie na forum tylko CZERPAC KORZYSCI Z DOBRODZIEJSTW ZYWIENIA OPTYMALNEGO i ROZWIEWAC WATPLIWOSCI. POMAGAC POTRZEBUJACYM !!!
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Dokladnie tak Kodar !!! odkrylem to dopiero 2 tygodnie temu , a juz czerpie z odstawienia calkowitego mlecznych i macznych NIESAMOWITE efekty , a ani DOKTOR JAN KWASNIEWSKI , ANI LEKARKA nie cisna na sile nikomu nic do buzi , kazdy ma swoj rozum i sugeruje nie klocic sie na forum tylko CZERPAC KORZYSCI Z DOBRODZIEJSTW ZYWIENIA OPTYMALNEGO i ROZWIEWAC WATPLIWOSCI. POMAGAC POTRZEBUJACYM !!!
wlasnie,te watpliwosci dlaczego powstaja u jednych a drugich nie????Dlaczego u jednych zadziala natychmiast u innych dopiero po jakims czasie?? Moze jednak nik z nas nie jest jednakowy,i mimo,ze ma czarno na bialym wypacza nieswiadomie zaczerpnieta wiedze,bo kazdy umysl chociaz ludzki budowany byl na roznych paliwach. Czy moze jednak stopien zasmiecenia naszego organizmu powoduje spowolnienie i ociezalosc umyslu
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Czy moze jednak stopien zasmiecenia naszego organizmu powoduje spowolnienie i ociezalosc umyslu Ja to pytanie zmodyfikuje: Czy moze jednak stopien zasmiecenia naszego organizmu powoduje spowolnienie tegoz i ociezalosc umyslu
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
no wlasnie jeden przed przejsciem na DO byl pol zycia nachlebie zytnim , drugi na chlebie przennym , trzeci na batonach , a czwarty na wszystkim po trochu ,a jeszcze inny bul pol wieku na antybiotykach i innych lekach, jeden ma silne uczulenia na wszystko , ma astme i zaburzenia zoladkowe ,a drugi jest calkowicie zdrowy . I w moim odczuciu LEKARKA ma racje - jesli naprawi sie sluzowke calego ukladu pokarmowego , to mleczne moga przestac uczulac i szkodzic w inny sposob i zniknac ALERGIE !!!
pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...to mleczne moga przestac uczulac i szkodzic w inny sposob i zniknac ALERGIE !!!...
Gwidon, najbardziej szkodliwy jest "brak wiedzy"(atrybut planktonizmu) oraz wrodzony "niedorozwoj umyslowy"(atrybut mlotkowego planktonizmu) Oczywiscie pisze o "statystycznym realu", a indywidualnie, to wszystko widac w "postach" bo "krol jest nagi"!!!
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
DOKLADNIE GRIZZLY - najbardziej widac to w postach !!! i TU musze przyznac CI punkt !!!
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
DOKLADNIE GRIZZLY - najbardziej widac to w postach !!! i TU musze przyznac CI punkt !!!
Ja akceptuje twoj punk dla Grizzlego, a Tobie daje dwa punkty za twoja przesliczna buzie. Zawsze sie usmieje na jej widok.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
taki jestem smieszy ? taki sie juz urodzilem! jestem tylko ciekaw , w jaki sposob ty mnie widzisz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|