Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: :) (Przeczytany 17697 razy)
|
Drzony
Go
|
|
:)
« : 2007-03-14, 06:41:51 » |
|
Ja zacząłem tę dietę, mimo, że nie miałem żadnych kłopotów ze zdrowiem. W sumie można by stwierdzić, że od maleńkości jestem na tej diecie, ale ostatnio zacząłem na poważnie. Wcześniej to polegało na tym, że jako małe dziecko byłem uważany przez rodziców i dziadków za bardzo chudego. Dlatego dostawałem zawsze dużo mięsa i tłustych potraw i byłem nawet zmuszany do ich jedzenie (myśleli, że od tego przytyję). Do tego nigdy nie lubiłem ziemniaków, i zawsze zostawiałem na talerzu. Później, gdy podrosłem, to nie zmieniałem swojego sposobu odżywiania się. Podobało mi się to jak jem i nie wierzyłem w te różne nauki, np. że tłuszcze są szkodliwe. Później dopiero dowiedziałem się o czymś takim, jak dieta nisko-węglowodanowa wysoko-tłuszczowa. Zapoznałem się dokładnie z tematem i zacząłem tę dietę stosować poważniej. Zmiana polegała przede wszystkim na ograniczeniu węglowodanów i zwiększeniu tłuszczu.
Efekty: - Zmniejszenie problemów z trądzikiem. - Powiększenie zapału do uprawiania sportów. - Lepsze efekty w nauce. - Znaczne zmniejszenie chorób.
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|
|