Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Olej roślinny (Przeczytany 50069 razy)
|
|
vvv
Go
|
Nie wiem jak to tłumaczyć... Fuks? Może brakowało im chemii spożywczej i farmaceutycznej, agrokulturalnej, hodowlanej, szczepień, fluoru w paście do zębów i w wodzie ze studni, UHT, amalgamatów w paszczy i chemicznych maści na wszystko, siedzącego trybu życia i unikania słońca, cyfrowego tła elektromagnetycznego jak GSM czy wi-fi, migoczącego światła ekranu i przejadania się, schemizowanych używek i antybiotyków na katar. Taks e-tylko gdybam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
. Awokado nadaje się nie tylko do sałatek. Możesz je zmiksować i użyć do kanapek z szynką zamiast majonezu. Albo przygotować chłodnik (zmiksuj awokado z 2 łyżkami jogurtu, łyżką soku cytrynowego, kroplą tabasco i rozcieńcz to ostudzonym bulionem). Wartość odżywcza 1/5 awokado: 50 kcal; 4,6 g tłuszczów, w tym: 2,9 g jednonienasyconych, 0,6 g wielonienasyconych, 0,6 g nasyconych. 1 2 3 4 5 6 7 z 7 prosta droga do zdrowia!
Ja jednak tradycyjnie buraki. A ściśle mówiąc botwinka. Na śniadanie był chłodnik , bo upały.oprócz w/w - bulion z kości szpikowych, kwas buraczany, kwas kisz. ogórków , ogóreczek taki i taki , rzodkiewka , kopę kopru , łyżeczka szczypiorku, śmietana 30 % president ukwasz. , 3 łyżki zsiadłego mleka , pokruszyłem przed podaniem żółtko . Całość smakowała prawie jak awokado - chyba tylko jednonienasyconych tyle nie zjadłem , na obiad dojem w słoninie - skwarkach kalorii nie wiem ile zjadłem , nie potrza mi tego liczyć , przepis gdzieś w KK 700 - w zupach
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
A zdjęcie? Zostało coś jeszcze do zrobienia zdjęcia i umieszczenia w dziale Kk700 Uwaga na nazewnictwo z poprzedzajacym zerem / zerami dla liczb ponizej 100
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
następnym razem, bo zjedzone , faktycznie - mogłem sfotografować, ale taka ciecz to jest raczej niefotogeniczna
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
E tam zawsze coś
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś w TVi w któryś pszennych wiadomościach , pokazali na litość jakiegoś chłopca. popatrzcie 1:20 min jak tatuś słucha zaleceń konsyliów ( jedzenie bez cholesterolu ) , ludzie pomagają niby z każdej strony , ale nikt nie widzi , http://wiadomosci.tvp.pl/20530094/wyscig-z-chorobajak on ma wyzdrowieć ? diagnoza dilera - miał pecha , los tak chciał .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jesteśmy wierzącym narodem, dlatego tak już zostanie ,a modlitwa poprowadzi nas do? ,każdego gdzie indziej.Cierpieć to ta najpewniejsza droga do raju.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|