Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Jadłospis JK i TK (Przeczytany 5646 razy)
|
Brzeti
Go
|
Drogi Toanie, czy mógłbyś podać nam, forumowiczom, tygodniowy jadłospis swój oraz doktora Jana Kwaśniewskiego?
Bardzo jestem ciekawy jak wygląda jedzenie człowieka, który "lekką ręką" robi 500 pompek. Żywię się od 4 lat optymalnie ale, niestety, moim "największym wyczynem" był, miesiąc temu, rozlany wyrostek robaczkowy(koprolit). Dlatego potrzebuję żywić się wedle wzoru. Jakie żywienie powoduje zapalenie wyrostka? Czy należy zachowywać proporcję i kierować się smakiem, czy zachowywać gramaturę? Jakie żywienie powoduje zimne ręce? Co Jan Kwaśniewski sądzi o propozycjach rotacji mlecznych i zbożowych? Czy Jan Kwaśniewski jada produkty zbożowe? Jakie żywienie zastosować przy łupieżu? Jak się żywić by unormalizować wypróżnienia? Przed wyrostkiem miałem częste rozwolnienia, z kolei od operacji ciągłe zatwardzenia. Jak się żywić by wzmocnić ścięgna i mięśnie i mieć ochotę na sport? Czytałem w książkach Jana Kwaśniewskiego, że dla człowieka prawidłowo żywionego sport jest największą przyjemnością.
Pozdrawiam Adam
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Nie - nie mogę. Z Tatusiem nie mieszkam już ponad 15 lat, a jadamy wspólnie jedynie z okazji Świąt, ale pewnie chętnie odpowie, jeśli się z Nim skontaktujesz. A ja nie jestem osobą publiczną, więc nikogo nie powinno obchodzić, co, kiedy, z kim i dlaczego jadam. Nie wiem jak wygląda indywidualny jadłospis kogoś "na 500 pompek", ale łatwo obliczyć zapotrzebowanie energetyczne zależne głównie od wzrostu, więc jadłospis można ułożyć bez problemu. A jako osoba prywatna odpowiadam na pytania tak: 1. nie wiem, ale pamiętam, że lubiłem chleb ze smalcem, suto posolony, 2. nie mam nawet zielonego pojęcia!, osobiście jadam prosto i monotonnie, 3. zimne ręce? - nie pamiętam kiedy ostatnio miałem zimne ręce!, 4. zapytaj Jana Kwaśniewskiego, mnie to nie interesuje, 5. nie wiem, 6. przy łupieżu? - to chyba jakiś szampon?, 7. nigdy nie miałem problemów z ubikacją, a gdy mi usuwali wyrostek - to miałem 4,5 lat, 8. trzeba wreszcie się ruszyć i wytrwać w postanowieniu, a wkrótce "ruch" stanie się przyjemnością,
Również serdecznie pozdrawiam.
Tomasz Kwaśniewski
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Drogi Toanie, czy mógłbyś podać nam, forumowiczom, tygodniowy jadłospis swój oraz doktora Jana Kwaśniewskiego?
Ja jestem pewna ,że zarówno JK jak i TK się nie objadają . Umiar we wszystkim
|
|
|
|
|
|
|
nik
Go
|
Brzeti, JK w ktorejs z ksiazek (ale niestety nie pamietam, ktorej) na prosbe czytelnika podal swoj jadlospis. Poszukaj, to na pewno gdzies jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|