Autor
|
Wtek: Eutanazja (Przeczytany 106676 razy)
|
kodar
Go
|
-nawet raz dwóje dostał [am], Rudka,a mnie w tym momencie przypomnialo sie jak ja za corke malowalam w biologii, lub przepisywalam jakies urywki to nigdy nie dostalam b.dobry tylko dobry z "-", a gdy moja corka wreszcie sie zmobilizowala i zaczela sama ,to zaraz bylo bdb, oj glupie ,my glupie
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Elmo -jaka tam doświadczona ,mnie sie wydaje ,ze teraz to bym wielu błedów sie ustrzegła .Czas za szybko leciał i nigdy sie nie zastanawiałam nad swoim postępowaniem .Swoją drogą sama byłam bardzo dziecinna , bo nawet zabawki czy gry kupowałam takie ,zeby sie z nimi bawić- widzisz jakie miałam zaległości :lol:Nawet pies był naszą zabawką. Teraz jak patrze na młode matki to czasami włos mi sie jezy ,że tak dzieciaki są rozpuszczone
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Rudko ,faktycznie ,jak sie wychowuje dzieci ,to czas tak szybko leci (zrymowało się ) Tydzień ,miesiąc ,rok i dzieci coraz starsze i ...my Spodobało mi się to ,ze kupowałaś zabawki takie ,żeby się z nimi bawic ,ja też tak po części mam . Jak widzę jak jeżdżą córki na hulajnogach ,to czasem jedna z nich daje mi na moją prośbę i sama zasuwam po chodniku . Ale czy to jest coś złego ? Nie wiem ... Tylko tyle ,że córka krzyczy za mną ,żebym jej hulajnogę oddała To samo było zimą z sankami i du....lotami Jak podrosną ,to będę z nimi jeździła na rolkach . Mnie sie też włos jeży jak widzę niektóre dzieciaki rozpuszczone . Trzeba pilnować,bo jak tylko się trochę popuści ,to na głowę by wlazły .
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Jak podrosną ,to będę z nimi jeździła na rolkach . Mnie sie też włos jeży jak widzę niektóre dzieciaki rozpuszczone . Jazda na rolkach jest fantastyczną zabawą, a jeszcze jak dzieci mają Ciebie nauczyć jazdy - nie ma dla nich lepszej frajdy i czują się takie ważne i z taką powagą podchodzą do tego. Spróbuj ta da Wam wiele satysfakcji.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Racja Halino ,jazda na rolkach jest fantastyczna kiedyś dużo jeździłam-kolometrami mogłam jeździć. Ale tu w Zabrzu nie zabardzo jest gdzie jeździć ,szczególnie dla dzieci ,nie ma takich tras jak we Wiedniu wzdłuż Dunaju-coś pięknego Mam takie marzenie ,żeby tam znów pojechać ,tym razem również z dziećmi.Nie mam jednak takich możliwości ,żeby sobie zaplanować i jechać Zawsze są inne ważniejsze rzeczy ... Jednak mam taką cichą nadzieję ,że jakoś da się tam wrócić...
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
|
|