Autor
|
Wtek: Pomocy (Przeczytany 93894 razy)
|
elmo
Go
|
I dodam jeszcze ,że tak jak dostałam od Ciebie cenną książkę z autografem autora z czego się bardzo ,bardzo cieszę !!! To, aby ten jednodniowy pobyt w Arkadii umożliwił mi uściśnięcie dłoni Autora
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Elmo! To "10tys." to tylko żeby dać Ci czas na opanowanie języka, a co do pobytu w JG - to w ramach promocji ośrodka, jeśli odpowiednio nagłośnimy sprawę - Właściciele pewnie chętnie wyrażą zgodę, wciągając Twój dłuższy pobyt w koszty reklamy . "Uściśnięcie dłoni autora" dziś jest możliwe tylko w "Arkadii" p. Suchowieckich - www.ciechocinek-arkadia.q4.pl http://elmaghs.q4.pl/ciechocinek.php, lub w Ciechocinku, gdy JK idzie na zakupy, albo 10 czerwca 2007 we LWOWIE. . Sam się musiałem "zaprosić" na Święta Wielkanocne , bo dawno nie byłem w Ciechocinku!!! Może uda mi się "zdobyć" jakiś świąteczny mateiał na www.dr-k
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Elmo cieszyc sie z ksiazki,to nie sztuka ale dzialac w/g jest zasad to dopiero postep
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Tymon, bezinteresowna miłość nie istnieje. Kochasz zawsze za coś..za jakieś pożądane cechy. Proszę Cię, o ile możesz, nie rób ze mnie romantyka.
Elmo, muszę Cię zmartwić, bo ja nie "kocham bo potrzebuję", tylko "potrzebuję bo kocham". Dlatego też nie musisz mnie ostrzegać.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Elmo cieszyc sie z ksiazki,to nie sztuka ale dzialac w/g jest zasad to dopiero postep A wiesz jaka ta książka ciekawa , Czytam ją powoli ,abym dobrze zrozumiała.Jak jest hałas w domu ,nie mogę się skupić,a tym samym zrozumieć
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Tomek! Wcale ,a wcale ,się nie zmartwiłam ani nie martwię Twoją sytuacją.Ona nie ma wpływu na mnie Ja się cieszę swoją sytuacją
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Elmo, powiem to jeszcze raz. O ile naprawdę jesteś szczęśliwa, wypada jedynie zlożyć gratulacje.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Tymon
Go
|
Cyt. z Tomka: "Proszę Cię, o ile możesz..." Rzeczywiście, cofnąłem się do Twojej wcześniejszej wypowiedzi - i wyszło na to, że nieświadomie dokonałem sporej nadinterpretacji. Przepraszam. (Teraz sam wyszedłem na romantyka, mam za swoje. )
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Tymon, jestes niesamowicie przyjacielsko nastawiony do ludzi, mysle,ze czerpiesz z tego same korzysci dla wlasnej psychiki
|
|
|
|
|
|
|
Tymon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
czy to jest ujmujace co napisalam,??ß jezeli tak ,to soooooory
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Tymon, bezinteresowna miłość nie istnieje. Kochasz zawsze za coś..za jakieś pożądane cechy. Proszę Cię, o ile możesz, nie rób ze mnie romantyka. Elmo, muszę Cię zmartwić, bo ja nie "kocham bo potrzebuję", tylko "potrzebuję bo kocham". Dlatego też nie musisz mnie ostrzegać.
Tomek
..a ja jestem romantyczka--i dobrze mi jest w towarzystwie romantykow.
|
|
|
|
|
|
|
Tymon
Go
|
Cyt. z Kodar: "jestes niesamowicie przyjacielsko nastawiony do ludzi" Nie wiem, czy niesamowicie ale na pewno przyjacielsko. Tak jest przecież zwyczajnie po ludzku przyjemniej. Na pewno dużo łatwiej jest lubić kogoś, niż go nie lubić. Poza tym "nielubienie" dotyka przede wszystkim osobę, która wyraża te uczucia. Nie ma sensu sobie szkodzić. To niezdrowe.
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
A macie czasami cos takiego: widzicie kogos i juz wiecie, ze go nie lubicie? Kiedys mi sie cos takiego "zrobilo". Zobaczylam chlopaka i od razu poczulam duza niechec do niego. Nie chcialam z nim rozmawiac, przebywac w jego towarzystwie. Nie lubilam go i nie wiem za co. To bylo kilka lat temu, ale nadal jak go widze, to "cos mi sie robi". Dziwne.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
ELMO!, No co Ty!, Wezmą Cię za paparacjego, albo za jakiegoś redaktora i Święta spędzisz na posterunku, nim się zdążysz wytłumaczyć . Wpadnij do Ciechocinka, ale umów się najpierw
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
ELMO!, No co Ty!, Wezmą Cię za paparacjego, albo za jakiegoś redaktora i Święta spędzisz na posterunku, nim się zdążysz wytłumaczyć . Jak to na posterunku no co TY? W Swięta? Nie przyszedłbyś kaucji zapłacić
|
|
|
|
|
|
|
|
|