Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Życzenia świąteczne (Przeczytany 20813 razy)
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Jaj przepięknie malowanych Świąt słonecznie roześmianych. W poniedziałek dużo wody, zdrowia, szczęścia oraz zgody Z okazji świąt Wielkiej Nocy wszystkim forumowiczom Zyczy Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja nie znam takich wierszy Ale również chcę złożyć Forumowiczom radosnych Świąt Wielkanocnych ,przede wszystkim zdrowych ,bo....jak jest zdrowie ,to reszta sie układa,choćbyśmy czasem tego nie dostrzegali Pozdrawiam Edyta
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Z OKAZJI NADCHODZACYCH SWIAT WIELKANOCNYCH ZYCZE WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ZDROWIA ;SZCZESCIA I RADOSCI : Hana
|
|
|
|
|
|
|
Marco
Go
|
Spokojnych, pogodnych, dostatnich Świąt Zmartwychwstania Pańskiego oraz udziału w Potędze Chrystusa Tryumfującego życzy [color=Green] Marco
Wielkanoc 2007 [/color]
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Go
|
Kochani, poniżej z kopiowałam mój post z przed dwóch lat, który nic nie stracił na aktualności: tak samo, a może jeszcze goręcej Wszystkim Forumowiczom życzę serdeczności oraz relacje cenowe nie uległy zmianie.
Życzę Wam radosnych Świąt Wielkanocnych.
Przy okazji tradycyjnych jajek, pozwolę sobie przytoczyć fragment z dzieła wybitnego polskiego poety i ekonomisty Jana Kochanowskiego. Stwierdził on i opisał pewną ważną prawidłowość ekonomiczną. Pieniądz jest słaby, jeżeli opłata za korzystanie z toalety publicznej(po staropolsku "wychód") jest wyższa od ceny jajka. Dzieło nosi nazwę "Na ucztę": "Szeląg dałem od wychodu, nie zjem jeno jaje. Drożej sram niźli jadam, złe to obyczaje."
Oj, oj. Obecny kurs wychodu do jaje jest miażdżący. Ale nadzieja w optymalności: wraz z przybywaniem Optymalnych, wzrosnie spożycie jajek, a to pociągnie wzrost cen na jajka. Dalej, skoro optymalni mniej s. to spadnie popyt na wychód. Idąc rynkowym tokiem myślenia mam nadzieję,że złoty będzie się "umacniał". Pozdrawiam Zofia
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Z okazji Świąt Wielkanocnych, wszelkich łask Bożych, pogodnych, zdrowych Świąt i pomyślności w życiu osobistym życzy viola44. Adminie, w imieniu forumowiczów proszę przekazać w Święto Wielkiej Nocy najserdeczniejsze życzenia Panu Janowi Kwaśniewskiemu. http://www.wesolegoalleluja.1k.pl/?od=Viola44
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Baranka i kacki, Mokrej polewacki, Kiełbasy, spyrecek, krzonu i kisecek, Wierzbowych bazicek, Pisanych jajecek, Wiosny w dusy I syckiego po usy!!!
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
W te piękne święta gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę Ci smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca! Z okazji Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia skład Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Szanownym Państwu
Janowi i Zofii Kwaśniewskim, Adminowi z Rodziną i Forumowiczom
życzę pogodnej i smacznej Wielkanocy.
Teresa
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Wesołych Świąt Wielkiej Nocy życzy
Sylwia z rodziną
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego, życzy Opal
|
|
|
|
|
|
|
Tymon
Go
|
Pysznego optymalnego żarełka, to też ważne (nie wiem nawet, czy nie najważniejsze)...
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Tradycyjnie ,zdrowych szczęsliwych i spokojnych świąt -smacznego jajeczka życze Państwu Kwaśniewskim i wszystkim forumowiczom
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Go
|
Radosnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego oraz Blogosłwieństwa Bożego Dla wszystkich ktorzy tu zaglądają i pracują Grazyna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zdrowych,radosnych, rodzinnych i optymalnie szczęśliwych Swiąt Wielkanocnych, wszystkim, którzy to czytają życzy - renia
|
|
|
|
|
|
|
Luker
Go
|
Dolaczam sie do zyczen.
Najlepszych swiat z mozliwych, Zycze wam wszystkim.
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Szczęścia, zdrowia, radości... życzy Ewa Bednarczyk-Witoszek
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
życzę Wszystkim Radosnych, pogodnych, Opymalnych i optymistycznych Świąt Wielkanocnych i miłego wypoczynku,
a po świętach Alleluja i do przodu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Życzę sobie, żeby te Święta już się skończyły, bardzo nie lubię biesiad rodzinnych.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|