administ
Go
|
I po co ja tu to wszystko pisałem? Szkoda czasu było.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mieszają ludziom w głowach i sobie zresztą też, bo nadal błądzą.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Właśnie, jeszcze ten "zły cholesterol" niektórym bokiem przez to wyjdzie!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mieszają ludziom w głowach i sobie zresztą też, bo nadal błądzą. Nie bladza, to swiadoma robota Tak sie wdrukowuje "wiedze", ktora potem wszyscy "maja". Jak sie potem zapytasz to ci taki odpowie "przeciez wszyscy to wiedza"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale jakże tak jednym zdaniem o "nieszkodliwości cholesterolu" przekreślać dorobek "naukowy" pięciu (albo lepiej) pokoleń "naukowych", że o trzydziestu nieboszczykach nie wspomnę, co głosili "prawdę" o zbawiennych statynach i "szkodliwości" zaleceń Doktora!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
O tych pseudonaukowcach właśnie myślę. Zamiast pchnąć naukę do przodu, to skutecznie okazali się hamulcowymi i sprawcami wielu nieszczęść ludzkich.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale każdy może sobie swoją wiedzę dopasować- wygoda ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
No tak, ale jak kto chce Doktora "zastosować", to oczekuje, że "młody kwach" będzie na kolanach błagał...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo im się należy z urodzenia szkoda czasu na takich ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A jakie pretensje, że mam "ręce które leczą", a nie leczę... Napiszę wyraźnie - na leczeniu się nie znam i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wtedy może się zdecydują, bo oni w procesie uszkadzania przecie najlepiej się czują
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A najlepiej przyjąć do wiadomości, że to moja wina, bo "optymalni" to "sekta", choć nigdy ani słowem nie wypowiadałem się na temat "przepowiedni dla Polski i Świata"! Bo albo do tematu podchodzi się tak jak ja - pragmatycznie -przyczynowo-skutkowo, albo się wierzy, że "z Polski wyjdzie", ale jeszcze nie wyszedł...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Swieto lasu jest , jak opty zachoruje , bo przecież w ogóle nie chorują ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to zwykła ludzka słaboś, krytykować, zaprzeczac, lepiej się żyje - "jem wszystko mogem"
|
|
|
|
|
|
|
|