Matti
Go
|
Nie po raz pierwszy słyszy sie że najlepiej na DN czują sie ludzie z grupą 0 a inne grupy już gorzej.
Każdy kto stosuje niskowęglowodanówke niech wpisze tu swoją grupe krwi chciałbym zobaczyć której grupy będzie najwięcej.Obecnie czytam książkie O'Adamo a praktyka z tysiącami osób jednak dużo znaczy i chciałbym sie przekonac.
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Basia, lat 23. A 1B Rh- Na DO czuje sie doskonale
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
Ale tu nie chodzi o DO tylko o jakieś DN. Matusiu, czy ty nie zbierasz danych ankietowych na temat diety "optymalnej" celem publikacji "wyników badań" w jakimś czasopiśmie?
|
|
|
|
|
|
|
Uponstar
Go
|
Ale tu nie chodzi o DO tylko o jakieś DN. Matusiu, czy ty nie zbierasz danych ankietowych na temat diety "optymalnej" celem publikacji "wyników badań" w jakimś czasopiśmie?
raczej "lub czasopismie"
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Matusiu, czy ty nie zbierasz danych ankietowych na temat diety "optymalnej" celem publikacji "wyników badań" w jakimś czasopiśmie?
W ramach doktoratu z żywienia zbiorowego
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Mateuszowi chodzi o diety niskoweglowodanowe. Znowu zapoznal sie z kolejna teoria i bada jej prawdziwosc
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Matti ,to taki "doświadczalny żywieniowiec" Ps.Matti jak tam Twoja głodówka ?
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Matti ma umysl dobrego naukowca Jest dociekliwy i wszystko sprawdza na sobie. Oby nie za duzo i nie za czesto tych eksperymentow...
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
A może zbiera materiały na jakieś sympoźum naukowe, aby ogłosić dobrą nowinę wszystkim DN-owcom?. Najlepsza to by była taka , że Kwaśniewski się myli , a jedynie słuszną dietą jest "optymalna" składająca się ze 100g białka, 100g tłuszczy i 130g węglowodanów, co w przeliczeniu na kcalorie daje B - 30% T - 30% i W - 40%. Taki jest cool
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Coś Ty Matti narobił . Tera Cię zlustrują Coś Ty za jeden i skąd Cię przysłano Możeś Ty szpieg ?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Tera Cię zlustrują Automat z urzędu wszystkich na tym Forum lustruje przy rejestracji i Matti przeszedł lustrację pomyślnie . A ja mam taką grupę w obiegu, co mogę tylko drób, którego nie jadam, a nie mogę wieprzowiny, choć słonina, boczek, podgardle, żeberka i kiełbasa "głogowska" - to jedyne mięsa jakie jadam No, ale ja to sobie szkodzę tą wieprzowiną dla idei i nie każdy tak musi
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
No to jest nas już dwoje!. Tak się zastanawiałem, co się dzieje z tymi miliardami świń chowanych na wieprzowinę - skoro wieprzowiny jeść nie wolno. .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Moim głównym źródłem białka jakie powinnam spożywać w/g grupy krwi ,to białko... soi A co się dzieje ze świniami hodowanymi na wieprzowinę? Nie martw się Toan ,na pewno coś "naukowcy" napiszą na ten temat Bo hodowane na pewno w jakimś celu są
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Uponstar
Go
|
Moim głównym źródłem białka jakie powinnam spożywać w/g grupy krwi ,to białko... soi A co się dzieje ze świniami hodowanymi na wieprzowinę? Nie martw się Toan ,na pewno coś "naukowcy" napiszą na ten temat Bo hodowane na pewno w jakimś celu są Ja mam taką grupę, że powinienem chodzić pod krpolóką z glukozą. A co sie dzieje ze świniami? Myśle, ze naukowcy przerabiają je na bardzo modne teraz owce.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A co sie dzieje ze świniami? Myśle, ze naukowcy przerabiają je na bardzo modne teraz owce.
Na soczki i przecierki owocowo-warzywne dla dzieci od 3 mies. życia Już oni tam potrafią ze świni zrobić jabłuszko czy marchewkę genetycznie modyfikowane
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
A oto czym zalecają mi się paść fachowcy od diety z grupami krwi: śniadanie: kasza manna z dodatkiem paru łyżek konfitur z wiśniami lub jagód. obiad: zupa z czerwonej soczewicy zjadzona z tostem żytnim. kolacja: karp pieczony, brązowy ryż, gotowana marchewka lub surówka z surowej jarzyny. Idę podpalać pod rusztem. Dziś przerośnięta karkówka, żeberka i boczek - wszystkiego do woli. Ależ ja się nienaukowo odżywiam.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Uponstar
Go
|
Aprawdziłem dokładnie. Mi każą się odrzywiać tylko Piwem Jednak ta dieta coś w sobie ma
|
|
|
|
|
|
|
|