Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: DIETA KSIĘŻYCOWA (R) (Przeczytany 36553 razy)
|
elmo
Go
|
Ja też sprawdziłam i pisze ,że: Mięsa i drób Najkorzystniejsze dla osób z moją grupą krwi, byłoby całkowite wyeliminowanie mięsa ze swojej diety. Niewskazane: Baraniny, bażanta, bekonu, cielęciny, dziczyzny, gęsi, kaczki, królika, kuropatwy, serc, szynki, wątróbki, wieprzowiny, wołowiny, wołowiny mielonej. Ogólnie dla mojej grupy krwi wskazany jest wegetarianizm,a ja odżywiam się zupełnie na odwrót
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Uponstar a jaką masz drupę krwi ? Pytam z takiej czystej ciekawości ,bo wspomniałeś o piwie .
|
|
|
|
|
|
|
Uponstar
Go
|
Uponstar a jaką masz drupę krwi ? Pytam z takiej czystej ciekawości ,bo wspomniałeś o piwie .
Chyba B Rh+
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja mam gr.A ,a czynnika Rh nie posiadam. Też kiedyś bardzo lubiłam piwo ,a teraz nie mogę
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Chyba nie zrozumieliście...
Chciałem zeby każdy tu wpisał swoją grupe krwi. Czy ja mówie po chińsku?
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Matti, nie mowisz po chinsku wszystko zrozumiale, lepiej niech kazdy przesle krople krwi, a Ty sobie ja zbadaj prawdopodobienstwo bledu bedzie mniejsze!
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Nie po raz pierwszy słyszy sie że najlepiej na DN czują sie ludzie z grupą 0 a inne grupy już gorzej.
Każdy kto stosuje niskowęglowodanówke niech wpisze tu swoją grupe krwi chciałbym zobaczyć której grupy będzie najwięcej.Obecnie czytam książkie O'Adamo a praktyka z tysiącami osób jednak dużo znaczy i chciałbym sie przekonac. [/quo
..odstrasza ten rozkazujacy ton!
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
Hana, trzeba na Matttusia popatrzeć wyrozumiale. Od razu widać, że biedak na długotrwałej ketozie i to na trzy, cztery krzyżyki. Huśtawka nastrojów i bóle głowy, lewatyza z dołu, płukanka z góry i tak mu czas zlatuje między postami.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Czy ja mówie po chińsku?
Ja osobiście nie wiem czy się uczyłeś chińskiego . A mówisz?
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
A ty Matusiu jaką masz grupę krwi?. Podaj natychmiast, to zaraz ci coś doradzimy.
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
A wiesz tu sie mylisz na głodówce ketoza o dziwno to minimum.Zaobserwowałem żę opychanie sie tłuszczem powoduje ketoze. I to sie pokrywa z ponomarenką. mało węglowodanó oranizm rozkłąda wlasne tłuszcze .A gdy jeszcze mu dorzucimy to wtedy te dostarczone tez rozkłąda... i tak to sie kręzi ketonó jest aż za dużo... dlatego o dziwo na głodówce nie jedząc nic czuje sie lepiej bo mam ketoze mini a jak przesadzałem z tłuszczem to sie czułęm źle gdy ketoza była za duą ale moze to po prostu toksykacja z oczyszczania organizmu bo nie było węgli wiec pasożyty gineły z osłąbienia ponieważ nie miały pożywienia.I nie gadam z wami bo wy to normalnie chorzy jesteście czytając te posty aż sie chce pomysleć że jakieś same zgredy tu siedzą stare :/.
halo? słyszy mnie ktos rozumny? Grupa krwi A B 0 lub AB.
Normalnie idźcie sie leczyć szkoda mojego czasu... jak ktoś tu jest normalny to prosze bardzo o podanie krwi bo dla niektórych to jest za trudne :/
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Normalnie idźcie sie leczyć szkoda mojego czasu... jak ktoś tu jest normalny to prosze bardzo o podanie krwi bo dla niektórych to jest za trudne :/
A mógłbyś podjechać pod mój blok ambulansem ,to bym Ci utoczyła krople ,do celów badawczych. BEZPŁATNIE
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
I do mnie też proszę!. Ambulansem prosto pod budę mojego Atosika. Nie pogryzie jak mu przetłumaczysz Matusiu o co ci chodzi. Biegle gada tylko po psiemu, ale się chyba da z nim porozumieć , bo mnie słucha natychmiast. Ciekawe jaką ta moja pociecha ma grupę krwi
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Matti, uwierz mi - nie chce być złośliwy, ale muszę zapytać. Nie sądzisz, że miewasz objawy hipochondrii ? Pytam, bo chciałbym zrozumieć Twoją postawę.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
nik
Go
|
Matti ma umysl dobrego naukowca Jest dociekliwy i wszystko sprawdza na sobie. Oby nie za duzo i nie za czesto tych eksperymentow... No wlasnie Mozna powiedziec ze hipochondryk a mozna, jak wyzej. Kwestia interpretacji. 0 - miesozerca, to juz wiem, czemu wegetarianizm mi nie sluzyl
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Matii -nawet mo0ge ci powidzieć ,że czuje sie dobrze-A+ Nabiały zawsz lubiałam -myślałam ,ze nie szkodzą ale doktor Ewa uswiadomiła mi ,ze musze je bardzo ograniczać . najczęściej jem jajecznice ,boczki ,pasztety ,zeberka ,watróbke -smaze na smalcu. z olejów -tylko majonez uwielbiam.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No wlasnie Mozna powiedziec ze hipochondryk a mozna, jak wyzej. Kwestia interpretacji. Jestem ZA
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Czy na stronie tworzy się jakaś sekta. Odłam żywienia optymalnego? Żywienie według grupy krwi jest zupełnie czymś innymi, niż żywienie optymalne Dr J.K. Grupa krwi w zywieniu optymalnym nie ma znaczenia. Każdy ma taka grupę krwi jaką ma i to nie ma najmniejszego znaczenia. Nie możemy kombinować i mieszać wszelkiego rodzaju diety. Każdy na własny uzytek i na własne ryzyko ma prawo podejmować róznego rodzaju decyzje. ale jest wielkim błędem informować o tym na grupie osoby odżywiające się optymalnie. Jeżeli na grupie znajdą się nowe osoby to niestety nim się połapią w tym gąszczu pomysłów i propozycji to w między czasie mogą sobie narobić więcej szkody niż pożytku. Moje osobiste zdanie jest takie, że osoby bardziej doświadczone w żywieniu optymalnym w miarę możliwości powinny pomagać potrzebującym, ale tylko i wyłącznie w żywieniu optymalnym. Inne diety i ich odstępstwa powinny być bardzxo wyraźnie zaznaczone i traktowane tylko i wylącznie jako ciekawostka. Wodę musimy pić, ale nie róbmy Sobie i innym wody z móźgu.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
A mnie zainteresowała najnowsza koncepcja diety od wegetarianizmu do wyłącznie mięstej, a wszystko uzależnione od faz Księżyca. Nie słyszeliście?. Ma ta dieta niezwykłe uzasadnione naukowe podstawy, ponieważ Księżyc od niepamiętnych czasów bardziej wpływał na Ludzkość niż ich grupy krwi. Jednakże z uwagi na oddalenie się tego Ciała Niebieskiego od Ziemi wkrótce i ta naukowa teoria może lec gruzach i przejść do historii.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|