renia
|
Wtedy Putin było Polsce w wywiadzie co sądzi o naszym kraju, odpowiedział, że zazdrości nam tylko Kwaśniewskiego, ale nie Aleksandra
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
Nawet się nie zainteresuje moją propozycją - to dla mnie oczywiste. Wątpię, czy ten gostek mi w ogóle odpisze, ale to nie ja mam migrenę! Ale żeby nie było, że nie było! Cisza - zgodnie z prognozą, bo "eksperci" twierdzą, że migrena jest "nieuleczalna".
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie... Jakiś "Tomasz Kwaśniewski" będzie zawracał gitarę "nieprawdą" tej gwieździe!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Medycyna jak woda święcona- manipulacja ponad wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, to mnożyć chorych, aby "procedura medyczna" robotę miała.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niesamowite, jak fanatyzm zniewolić potrafi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokładnie... Jakiś "Tomasz Kwaśniewski" będzie zawracał gitarę "nieprawdą" tej gwieździe! Dokladni - i tak samo przejdzie ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Gwiazdy z TVN potrzebują najpierw egzorcysty, a potem DO , jak wszystko dobrze pójdzie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Czytam właśnie Doktora, co też napisał ciekawego na temat zaburzeń układu wegetatywnego w naczyniach mózgowych ... Ale nie wiem jeszcze czy coś na ten temat napiszę - może kilka zdań "przemyśleń", jak mnie najdzie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Migrena? Chwilowe niedotlenienie mózgu - podanie tlenu przed pojawieniem się bólu zapobiega "napadowi" migreny - wygooglowane. Ale i ponoć stres oksydacyjny - czyli zachwianie równowagi między zwiększonym uwalnianiem wolnych rodników tlenowych lub zmniejszenie aktywności antyoksydantów -wyguglowane. Czyli dwa wykluczające się zjawiska przyczyną jednej choroby! Nawet nie myślałem, że rozważania "ekspertów" netowych na temat migreny są takie zabawne! CDN
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W każdym przypadku przewaga PS lub S, które są przyczyną złej diety Warto na początku DO prądy selektywne wdrożyć, nie będzie tak kopało to dobro...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to teoria Doktora Kwaśniewskiego potwierdzona w praktyce - czyli - skuteczne, przyczynowe leczenie migreny! Natomiast "procedura medyczna" gada tak: "etiologia i patogeneza migreny nie są zupełnie jasne, a istniejące teorie przypisują znaczenie różnym czynnikom: odruchowemu obrzękowi mózgu, alergii, przejściowemu obrzękowi przysadki, a przede wszystkim zaburzeniom metabolizmu amin biogennych zwłaszcza serotoniny lub tyramny" - czyli jak zwykle - "przyczyna choroby nie jest znana".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie prądy postawiały na nogi, jak mig 21
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Marihuana leczy bardzo dobrze migrenę i nie tylko - dlatego jest zakazana.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Do tego - czym niższy poziom endorfin do tego - tym wyższe prawdopodobieństwo migreny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to teoria Doktora Kwaśniewskiego potwierdzona w praktyce - czyli - skuteczne, przyczynowe leczenie migreny! Natomiast "procedura medyczna" gada tak: "etiologia i patogeneza migreny nie są zupełnie jasne, a istniejące teorie przypisują znaczenie różnym czynnikom: odruchowemu obrzękowi mózgu, alergii, przejściowemu obrzękowi przysadki, a przede wszystkim zaburzeniom metabolizmu amin biogennych zwłaszcza serotoniny lub tyramny" - czyli jak zwykle - "przyczyna choroby nie jest znana". Przyczyna idiopatyczna, jak lubią pisać, bo to mądrze brzmi, albo raczej idiotycznie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Do tego - czym niższy poziom endorfin do tego - tym wyższe prawdopodobieństwo migreny.
Czyli należy życzyć bohaterce z paru postów wyżej, więcej seksu, więcej śmiechu i więcej pikanterii także na talerzu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A kto tam wie dokładnie jakie bodźce u kogo wyzwalają te mózgowe narkotyki? Pewniej wciągnąć w płuco maryśkę, albo "pomorsować", ewentualnie poddusić się solidnie!
|
|
|
|
|
|
|
|