|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
500+ biorą, bo się należy, to niestety przymus państwowy też.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, niech szczepią, będzie "zdrowiej"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Państwo opiekuńcze zabiera wolność - krok po kroku, krok po...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To jest całkowicie zrozumiałe. W Sopocie dla przykładu uchwalili prohibicję i nikt nie protestuje.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Poważnie? To po co ja tam jadę?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Od 23 do szóstej chyba, ale nie mam pewności.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A niech to, akurat w najlepszych dla mnie godzinach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale może jakieś meliny już będą... Bo "niewidzialna ręka rynku" nie lubi próżni...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, że będą. - królowo moja, otwórz proszę, bo suszy mnie ogromnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, a paragonu jak zwykle nie dadzą i znowu nie będzie co w koszty wpuścić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Delegacja i kilometrówka zostaje...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W delegacje z własną żoną? Aż tak głupi nie są, to nie przejdzie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bruksela radzi, jak zwiększyć wyszczepialność...dla naszego dobra oczywiście... http://www.medexpress.pl/bruksela-radzi-jak-zwiekszyc-wyszczepialnosc/70236"KE chce przyznać lekarzom i pielęgniarkom prawa policyjne? Urzędnicy z Brukseli są dobrze opłacanymi sługusami koncernów farmaceutycznych. Inaczej nie można tego ująć, czytając prawa policyjne, jakie Komisja Europejska z przewodniczącym Jean-Claude Junckerem, chce przyznać lekarzom i pielęgniarkom. Polecam zamienić szpitale i przychodnie na bunkry wojskowe. Lekarze i pielęgniarki chodziliby w mundurach wojskowych. Najbardziej chronionym miejscem byłby punkt szczepień. Przynajmniej naród wiedziałby, gdzie idzie i po co. Dzisiaj farmaceutyczni oprawcy schowali się za białymi mundurami i udają naszych przyjaciół. Skoro szczepionki to takie szczęście dla narodów, to dlaczego planują wdrożyć szczepionkowy przymus z elektroniczną kontrolą? Dlaczego, jak coś jest zdrowe dla człowieka, musi być przymusowe? Widocznie ani nie jest zdrowe, ani bezpieczne, dlatego wprowadzają terror szczepionkowy. Sami swoim działaniem udowadniają, że coś jest nie tak ze szczepionkami." https://kochanezdrowie.blogspot.com/2018/04/ke-chce-przyznac-lekarzom-i.html
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo dobrze radzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale co te ludzie się tak chcą bronić przed państwem unijnym, które daje to i wymaga...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlaczego, jak coś jest zdrowe dla człowieka, musi być przymusowe? Widocznie ani nie jest zdrowe, ani bezpieczne, dlatego wprowadzają terror szczepionkowy.
A dlaczego jak 500+ jest tak dobre, musi być przymusowe? Widocznie ani dobre, ani nie jest bezpieczne, dlatego wprowadzają terror podatkowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|