renia
|
Oooo.. sorki. Wroć.. Ja tam biegły w historii nie jestem - nie przypominam sobie aby kiedykolwiek sie liczyli (wszystkie grupy społeczne) w jakimkolwiek ¶wiecie Czyli nigdy nie było dobrze. Najlepsze jeszcze dopiero przed nami..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Umiesz liczyć - licz na siebie" (i swoich najbliższych). Tak roztropność nakazuje. Też się o tym przekonałam. Nie liczę na opiekę państwa.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.....wlasnie Rosjanie mowia , ze najlepsza szczepionka to sex , i czosnek -niekoniecznie ten w zabkach .....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
kwasniewski.pl/http://biznes.onet.pl/komu-oplaca-sie-grypa,18490,3049187,1,news-detal
Producenci upierają się przy zakupach centralnych, rządowych i nie chcą „wypuścić” szczepionki na wolny rynek. Przyczyn tego stanu rzeczy należy się doszukiwać w chęci zapewnienia sobie pewnego zysku.Ja uważam, że przyczyna główna jest inna. Jeśli szczepionki zakupi rząd, to on ponosi odpowiedzialność za ewentualne skutki uboczne, a nie firma farmaceutyczna.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jestem zadowolona z naszej Pani Minister. Takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam. Chyba, że się jeszcze podda..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Cud tym razem minister Kopacz. A czy padnie zależy i od nas. Nie możemy milczeć, ja się udzielam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.. Nie możemy milczeć, ja się udzielam Jestem pełna podziwu dla Twojej determinacji.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, dziękuję, ale to nic wielkiego. Jeśli jest trochę odwagi to nie jest trudno. Poczytaj - http://www.nie.com.pl/art21551.htm . Gdzie mnie do Agnieszki Wołk Łaniewskiej. Ona jest świetna!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem co o tym artykule "powiedzieć". Podobne już czytałam i za każdym razem mnie szokują. Ale ja też nie wierzę koncernom farmaceutycznym. Gdzie mnie do Agnieszki Wołk Łaniewskiej. Ona jest świetna! Nie bądź taka skromna..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Szczepionki na szybko mutujące patogeny są jak narkotyki. Organizm raz zaszczepiony zamast samemu kombinować, uzależnia się od nich i czeka na kolejną, stosowną dawkę "surowicy" z zewnątrz... I obym się mylił, bo przyszła pandemia będzie wielka. Dziś śmiertelność kalifornijki to około - 0,002% - czyli zupełnie nieistotna statystycznie. Do tego aktywnych patogennie wirusów grypy grup A i B jest w sezonie obecnie ze trzy z rodzaju, a szczepów niezliczona ilość. Wirus kalifornijski A/H1N1 - to tylko jeden z nich!
PS na grypę się szczepi w naturalny sposób - przez kontakt z wirusem, ale rozsądniej jest unikać. To dobrze, że "szczepionki" są lepszym interesem niż "wojna" na dziś... Jednak osobiście, ze zrozumiałych względów POPIERAM szczepionki, zamiast tego drugiego...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Już dawno temu w sieci krążą wideo przedstawiające składowiska ogromnej ilości trumien wykonanych z tworzywa sztucznego. Na jaką okoliczność robi się takie zapasy? Austriacka dziennikarka oskarża przemysł farmaceutyczny i przywódców świata o spisek. Oskarża je o bioterroryzm i próbę dokonania masowych mordów. Przygotowała również nakaz sądowy przeciwko przymusowym szczepieniom, które mają być wprowadzone w USA. http://www.bibula.com/?p=11261
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
i komu tu wierzyc,chyba tylko Bogu i sobie: >>>>>Czytałem taką książkę w Polsce , wydaną w niewielkim nakładzie,ze niektórzy masoni opowiadają się za zmniejszeniem ludzkości do 700 milionów,ze juz nie wspomnę o planie Klubu Rzymskiego przewidującego 18 mln. ludności Polski w roku 2040.>>>>>>>>
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
A to czytaliscie: <<<<<<<<<<Jak wiadomo z polskiej prasy, Polacy byli już ofiarą próbnych szczepionek ostatniego lata, celowo skażonym materiałem z firmy Novartis – były to szczepionki na ptasią grypę, które podano bezdomnym w Grudziądzu jako na zwykłą. Za przyjęcie szczepionki bezdomni dostawali po 5 do 10 zł. Kilkunastu z nich (mówi się o ponad 20) zmarło w niewyjaśnionych okolicznościach. Sprawę bada prokuratura. Firma Novartis nie jest stroną w śledztwie, oskarżono bowiem lekarzy, pielęgniarki i szpital. Po kilku informacjach w prasie sprawa ucichła.<<<<<<<<<<<<<< Uważamy, że jeśli na skutek przyjęcia szczepionek są jakiekolwiek zgony to spoleczenstwo powinno byc informowane.
|
|
|
|
|
|
|
|