RafałS
|
mamuśki terrorystki...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli jednak lekarze nie chcą się szczepić...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
mamuśki terrorystki...
Dokładnie. Na zebraniu szkolnym byłem dwa razy i wymiękłem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"1. Jakie są podstawy prawne? 2. Jakie są podstawy medyczne? (np. dla ozdrowieńców)". A takie, że zwolnią pracownika z obawy przed chęcią oskarżenia szpitala. Długo znajdą nową? Ponoć wszędzie brakuje personelu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
mamuśki terrorystki...
Dokładnie. Na zebraniu szkolnym byłem dwa razy i wymiękłem. Dlatego ja nie chodzę, przerasta mnie to.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Długo znajdą nową? Ponoć wszędzie brakuje personelu. Chętnych nie brakuje, tylko że przymuszą je do szczepienia - mamuśki terrorystki już tego dopilnują.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dlatego ja nie chodzę, przerasta mnie to. Nie na moje nerwy, pitolenie dla samego pitolenia, a potem od nowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Długo znajdą nową? Ponoć wszędzie brakuje personelu. Chętnych nie brakuje, tylko że przymuszą je do szczepienia - mamuśki terrorystki już tego dopilnują. A ja mam wrażenie, że będzie dokładnie odwrotnie, próby przymusu spełzną na niczym, zmuszającym polecą łby, a cała ta zabawa w szczepienia przeciw covidkowi będzie wodą na młyn antyszczepom. Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oby tak było jak piszesz, ale podałem tu już przykład dziewczyny, która uległa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiem, wiem, mam po prostu nadzieję, że nie sponiewierali ludzi do reszty i ci w końcu tupną nóżką.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Zaszczepić od razu też nie wolno, temat musi być wleczony i mantrowany bo epidemia złodziejstwa i przejęć by zgasła zbyt szybko.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo lepsza od celebrytów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zaszczepić od razu też nie wolno, temat musi być wleczony i mantrowany bo epidemia złodziejstwa i przejęć by zgasła zbyt szybko. Dokladnie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Martwi mnie ilość chętnych do wyszczepienia! Dziwna paranoja społeczna.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Też uważałem naszych krajan za bardziej nieufnych, jak na Słowian przystało.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Kto rozliczy i zapłaci za długi spowodowane covidowym stanem umysłu! Czemu jeszcze knajpy, stoki, hotele i inne "zamrożone" moasowo nie ruszyły? Przecież za mało działaczy sanepidowo-policyjnych partii rządzącej by było, żeby każdemu nielegalnie w lokalach mieszać. Pojedyńczo - zgnoją prawych ludzi i tyle będzie z tego "powstawania z kolan".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No właśnie, kupą na nich, mości panowie, kupą!
|
|
|
|
|
|
|
|