Gavroche
|
Ale teraz mało jest "człowieków"... Za to piniendzy dużo mają...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale teraz mało jest "człowieków"... Za to piniendzy dużo mają... Bo dinozaurów nie było, nie ma i ... ma nie być.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale teraz mało jest "człowieków"... Za to piniendzy dużo mają... Ale co z taka ilością "piniondzorów" można robić? Niektórzy tego przez kilka pokoleń nie przejedzą co mają...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale po co mają przejadać, wydadzą na inne przyjemności
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wydadzą. Jeszcze będą ciąć koszty, szukać tańszej siły roboczej i pomnażać majątek. To jest cel sam w sobie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wydadzą. Jeszcze będą ciąć koszty, szukać tańszej siły roboczej i pomnażać majątek. To jest cel sam w sobie... Ilość zer na koncie. Strasznie smutne...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wydadzą. Jeszcze będą ciąć koszty, szukać tańszej siły roboczej i pomnażać majątek. To jest cel sam w sobie... Tak było od wieki, wieków - dlatego najlepiej być - prostym człowiekiem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wydadzą. Jeszcze będą ciąć koszty, szukać tańszej siły roboczej i pomnażać majątek. To jest cel sam w sobie... Tak było od wieki, wieków - dlatego najlepiej być - prostym człowiekiem Bez garba...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ma się rozumieć - Człowiek to nie wielbłąd w końcu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wydadzą. Jeszcze będą ciąć koszty, szukać tańszej siły roboczej i pomnażać majątek. To jest cel sam w sobie... Ilość zer na koncie. Strasznie smutne... O przepraszam, oni też mają prawo troszczyć się o własną biedną starość. A może nie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ma się rozumieć - Człowiek to nie wielbłąd w końcu ...i pić musi...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To to co Admin pisał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Szczepionka poza Polską nie była stosowana również m.in. w USA". Czyżbym ja się myliła ale wydaje mi się, że podawali, że w USA była ona stosowana...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale w Kanadzie to była na pewno, bo wiem, że tam były przypadki nagłego porażenia po tym szczepieniu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I wdrukować w geny, że "tylko szczepienia mogą uratować"!
|
|
|
|
|
|
|
|