|
|
Radomiak
Go
|
Można wpaść w korkociąg.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale już dziś można sobie po paru piwkach bez drona odlecieć, nawet dotacje w wysokości 500zeta na to dają.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Gdy kliknąłem na link, to program UPC antywirusowy pokazał mi komunikat, że ta witryna jest szkodliwa. Otworzyły mi się oczy, bo to chyba odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Przymus szczepień w tym kraju i tak umrze śmiercią naturalną. W pewnym momencie, w którm strach, że "przeginają" weźmie górę nad "interesem", także prywatnym. Ale dokąd się da, trzeba zachować ciszę i spychać temat na dalszy plan, bo póki można...to grosz do grosza...bo grosz nie śmierdzi. A sanhedryn się cieszy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nazywa sprawy po imieniu, nie szczypie się...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Jak mówił Sinuhe do Kaptaha ;" twoje słowa są jak brzęczenie muchy w moich uszach" Tak samo "decydenci" traktują "buntowników"...jak długo się da. Bo ma być cicho, spokój... jak długo się da...bo grosz nie śmierdzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Takie kombinowanie po mojemu: Czy osoby decydujące o przymusie szczepień są głupie? No nie. Czy te osoby wiedzą o tysiącach badań "za szczepieniami"? No wiedzą. Czy te osoby wiedzą o tysiącach badań "przeciw szczepieniom"? No wiedzą. To co ma priorytet w podejmowaniu decyzji (i straszeniu odpowiedzialnością karną)? Zysk (szeroko rozumiany) i strach ( przed utratą zysków szeroko rozumianych) No to trzeba robić ludziom w głowach melanż na milion sposobów, bo myśmy są tacy "gupi", że tylko przymus pod groźbą może nam wyjść na dobre. No dobra, truizmy wygaduję, ale... Inaczej nie będzie.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Celowo użyłem formy "wiedzą". Bo wiedzą na 100%. Znać nie muszą. A powinni! Kupa dziada...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kupa głupich dziadów... Dlaczego głupich? Jak ktoś biznes potrafi robić, i nie musi 8 godz tyrać, to chyba raczej sprytny co?
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ale to już pod relatywizm podchodzi.
|