|
|
administ
Go
|
Jasne, "niemieckie media w Polsce" do repolonizacji czekają od września...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Naczelnik zaczyna kombinować, jak tu broszki się pozbyć...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale ona wszystkie matki polki ciągnie za sobą
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie niedługo zamelduje wykonanie zadania i swoją gotowość do nowych bardzo ważnych zadań.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak łatwo się nie wywinie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ja się zepnie, to może da radę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nareszcie, bo już nie mogę się doczekać na to autko elektryczne.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też, tylko żeby z pięć metrów miało przynajmniej, tak po 200KM na koło było, 2,7s do setki, z 250km/h ograniczone elektronicznie, aby dało się odblokować i z 1000km na jednym, darmowym naturalnie ładowaniu, do tego parkowanie za darmo i buspasy do dyspozycji... I jeszcze żeby "dobra zmiana" 8/10 do ceny dopłaciła bez podatku i akcyzy naturalnie...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście że tak będzie, bo jak Naczelnik mówi, że da, to wie co mówi. Wkrótce uruchomią program auto+ aby do mieszkania+ i przedszkola+ można było dojechać z dzieckiem+. Takiego badziewia https://www.youtube.com/watch?v=GwPcEXGDbkw mam nadzieję nie będą produkować. Koleś musiał za pół bańki aż do Wiednia się fatygować i jeszcze nie mógł na jednym ładowaniu do Krakowa wrócić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W Berlinie po 130tys. EURO już lepsze dają, ale trzeba akcyzę i VAT do tego dołożyć... I czekać składając dziś zamówienie do końca listopada na odbiór... Ale jak dzięki "dobrej zmianie" tę jedynkę z przodu odejmą w ramach rządowego programu "auto+", to warto już rozważyć zakup. A jak dołożyliby jeszcze umarzalny "kredyt+" - to można brać w ciemno!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|