Zyon
|
Fajna anzwa, Pandemrix ale to najlepsze, skorka chyba nie warta wyprawki W Szwecji ocenia się, że szczepionka Pandemrix mogła uratować przed zgonem od 30 do 60 osób. Od zakończenia pandemii świńskiej grypy na narkolepsję zachorowało w tym kraju 200 osób.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak się śpi, to się nie grzeszy podobno. Choć mawiają, że "...nie ma snu bez niedorzeczności."
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szczepić- w Walii. I... wstrzymać loty do Polski.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A odra taka groźna jest? Ponoć czym mniejsze dzieci na nią zachorują tym łagodniej ja przechodzą... Ja chorowałam w dzieciństwie na odrę - kilka dni to trwało: mała gorączka, mała wysypka i bez leków...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja jeszcze do tej pory nie miałem "przyjemności" ospy przywitać. I oby tak dalej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mowa o odrze...( i Nysie Łużyckiej )
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
Tu chodzi o to, że szczepionki są stabilizowane rtęcią, niemowlę nie posiada na tyle rozwiniętych dróg żółciowych, żeby bezpiecznie rtęć usuwać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Szczepić- w Walii. I... wstrzymać loty do Polski, w tym z transportem szczepionek.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja córa po tym szczepieniu (płatnym w dodatku) była tydzień chora - w takiej jakby depresji. Była apatyczna i płaczliwa, nie chciała z łóżka wychodzić... po lekarzach z nią chodziłam i badania jej robiłam. Nic nie wykazało a jej nagle przeszło...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest wolność w głoszeniu własnych teorii, byleby ona była taka sama jak odgórna polityka...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie jo...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ponoć u wielu po szczepieniu na grypę śpiączka też występuje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy lekarze nie mają obowiązku informowania rodziców szczepionych dzieci, o negatywnych skutkach szczepionki...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...no i dorosłych pacjentów, którzy dobrowolnie się szczepią...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kolejny pretekst do podwyżki usług świadczonych przez lekarzy.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ciekawe czy lekarze nie mają obowiązku informowania rodziców szczepionych dzieci, o negatywnych skutkach szczepionki... Znam takich, którzy nie polecają, a nawet przeciwnie. Wszystko zależy od człowieka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale teraz mało jest "człowieków"...
|
|