administ
Go
|
W połowie kadencji to raczej nic się nie załatwi, dopiero pod koniec są skłonni "naobiecywać", ale jak ich się wybierze ponownie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy producenci szczepionek testują je na sobie i na swoich dzieciach... Pytanie retoryczne...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie też pytanie retoryczne...
|
|
|
|
|
|
|
nik
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pełnia księżyca i nik tam nie może spać?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe w jakich wątkach i ile razy się jeszcze pojawi ten link na tym Forum? A niektórzy dalej nic nie wiedzą o najmodniejszej dekadę temu diecie kapuścianej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Przez osiem kolejnych lat z pewnością
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ja w pozytywnym sensie, bo niektóre linki, dla przykładu z apelem o pomoc, należy powtarzać gdzie się da i ile się da, wtedy więcej osób na nie trafi i może zadziała. Bo szkoda, aby "koledzy lekarze" skrzywdzili taką wartościową osobę, co zamiast cicho siedzieć woli mówić prawdę.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Jasne, że skrzywdzą, a jeszcze mu zażucą na zachrystii, że sam się prosił.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda, że nikt porządnie w obronie dr-a Jaśkowskiego nie postawił się, bo jak już raz przećwiczyli, to mogą lecieć jak im się spodoba. Doktor określił się jasno w takiej sytuacji, gdy jeszcze OIL nie miała takich uprawnień: "nie oni mi dali prawo wykonywania zawodu, nie oni mogą odbierać", ale teraz się sprytnie przed tym ponoć zabezpieczyli paragrafami i dali sobie takie "prawo".
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to normalne, że nie będzie obywatel fikał zamordystycznemu państwu. Jak tylko koleś wygrał sprawę w sądzie, że na bulwarach można pić piwo, to szybko poszła już do głosowania poprawka, że wszystko co poza domem, to przestrzeń publiczna i pić nie wolno.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale przynajmniej jest po co "mundurowym" po parkach się włóczyć...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu w każdym razie jak pili, tak piją, z tą różnicą po wprowadzeniu 500+, że im godność przywrócili, bo przestali zaczepiać o drobniaki na piwo. Fakt, że wcześniej, jak pożyczali, to oddawali, bo to honorowe gostki.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Repolonizacja na całego - podwyższać podatki fachowcom, dopłacać do zagranicznych inwestycji, rozdawać kasę nierobom i zabronić biedocie pracować.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A niektórzy dalej nic nie wiedzą o najmodniejszej dekadę temu diecie kapuścianej. Po takiej diecie to istnieje "na bank" zwiększone ryzyko "pourazowego zespołu przeciążeniowego goleni prawej" jak również przypadki zapaści na "chorobę filipińską"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|