Autor
|
Wtek: Szczepienia -za i przeciw (Przeczytany 932504 razy)
|
Jarek
Go
|
Ja wiem ze trzeba, dlatego jestem za. Nie zawsze, ale to bardzo mały procent. dlatego za
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wszyscy to czubki, obie skrajności.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, ale tak w rozkroku, to się nie da długo ustać w tym kraju...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pytanie co jest skutkiem, a co przyczyną. Może być, że gromadzenie metali powoduje autyzm, ale być może również, że autystyczny mózg spichrza metale z innych przyczyn i dlatego widzimy ich koncentrację w tkance. Przecież autystyków jest pewien % w populacji, a szczepionych taśmowo znacznie więcej.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Miljony wykosiła dżuma, ale miliony przeżyły. To może nie dżuma...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiście, że nie dżuma, tylko reakcja organizmu na zarazek. Dlatego nie należy się czepiać szczepień per se, bo są twarde dowody, że przynajmniej kilka programów było skutecznych w rugowaniu chorób. Czepiać się trzeba kalendarza szczepień oraz braku jego indywidualizacji.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Czepiać się trzeba rodziców, że pozwolili zaszczepić dziecko, które w konsekwencji doznało choróbska, i rodziców, którzy nie pozwolili zaszczepić dziecka, które w konsekwencji (?) doznało choróbska. Oraz koncernu, który produkuje trefną szczepionkę, w tym, czy innym celu, oraz rządu, który zmusza, w tym czy innym celu, oraz...i to jest relatywizm!!! Dotyczy narkotyków, michy, nauki, pracy, e.c.t. A wolność jako taka, jest w Amazońskim zadupiu i paru innych takich "dziurach". I tam nie pyskują.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wolność to stan umysłu. A porównywanie 30 osobowej wioski w puszczy, w kontekście epidemiologii, gdzie na 5 urodzonych dzieci przeżywa 1, do warunków, w jakich my żyjemy to...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ale to jedno z pięciu, będzie szczęśliwe, mimo "siermięgi żywota", według naszych pojęć. O ile jest taka umieralność, a jeśli jest, to te dzikusy przyjmują to "do wiadomości", ale już według własnych pojęć. I są wolni i szczęśliwi ("Spotkałem szczęśliwych indian") dopóki "cywilizowane bydle" nie zaszczepi im własnej "kultury".
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Takich superbakterii jest pełno w każdej oczyszczalni ścieków. Problem się pojawia, kiedy się dostaną do osłabionego organizmu w szpitalu, zwłaszcza w sposób omijający naturalne bariery.
|
|
|
|
|
|
|
|
|