Jarek
Go
|
Makrela jest płotką. Nad nią są jeszcze inni... To znaczy że Rockefeller kazał, a brzozę w Smoleńsku posadzili krótko przed lądowaniem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja nie piszę o sobie i nie tylko myślę o naszym "prywaciarstwie" i "swoim" Wejherowie. Mam trochę szerszy horyzont. Oczywiście, nie ma to jak szerszy horyzont.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak zawsze, bo ja się z każdym zgadzam, bo tak jest prościej żyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja nie piszę o sobie i nie tylko myślę o naszym "prywaciarstwie" i "swoim" Wejherowie. Mam trochę szerszy horyzont. To żadna horyzontalna tajemnica, piszesz o tym kilka razy dziennie,.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze mogą wrobić niektórych w złotego cielca... I tam cielca, w kartofla już wierzą, bo poszli zgodnie z formułą 4es.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wilk sie nie ..hm nie certoli No ale to korwinista, to wiadomo, rozum i logika
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
madre
Go
|
.....Mam trochę szerszy horyzont....
....Oczywiście, nie ma to jak szerszy horyzont....
Chyba nieboszczyk Mazowiecki pierwszy pogrubił grubość kreski. Ale przecież to: To żadna horyzontalna tajemnica....
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wczoraj była akcja policyjna sprawdzania czy wszyscy mają zapięte pasy. Niby dlaczego szczepienia dla dobra stada nie miałyby być obowiązkowe skoro jazda w pasach jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jest. Ale z policjantem można normalnie pogadać; a to miałem stresa w pracy i zapomniałem zapiąć, a to boli mnie brzuch i nie chcę uciskać, a nawet, że nie wierzę w skuteczność pasów. Skarci słownie, da pouczenie i dalej można jechać z niezapiętymi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Węzeł gordyjski to tylko mieczem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I te fatalne statystyki śmiertelności na drogach, co wskazują, że sami pijani mogliby jeździć i byłoby bezpieczniej niż... Ale to tylko statystyki - na tej podstawie powinni wprowadzić zakaz kąpieli w rzekach i jeziorach, bo tam jeszcze więcej trupów niż na drogach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|