|
Zyon
|
Z checia dam na msze zeby ich solidnie pokrecilo conajmniej Glupsi juz bardziej nie beda.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Takie "stręczycielstwo" szczepionkowe powinno być karane.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A bo na Białorusi maja inne standardy szczepionek, nie to co tu!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie przeterminowane im wcisneli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Z "procedurą" się nie wygra! No chyba, że ma się mocne wsparcie czynników... Żal mi Pana Zięby, bo dokładnie to samo chcieli zrobić z Doktorem, ale w tym przypadki za krótkie rączki mieli.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale Doktor nie namawiał do rezygnacji z terapii medycznej, a tylko do dostosowania jej do zmienionych przez żywienie potrzeb. Mnie Pan Zięba coraz mniej się podoba, choć przestałem śledzić tę walkę oszołomów z obu skrajności.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Dobrze, że ktoś otwiera oczy ludziom, ale niestety łatwo zastraszyć "pacjentów". Pewną znaną osobę, gdy odżyła na Diecie Optymalnej i wszystko dobrze szło - "autorytety medyczne" tak nastraszyły: Bardzo proszę, ale jak nie zrezygnujesz z diety, to my już leczyć nie będziemy. I dał się nastraszyć, ku własnemu strapieniu.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moim zdaniem to nie jest otwarcie oczu, tylko przesunięcie spojrzenia w inny punkt, np. Visanto. Ale może nie jestem obiektywny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lepsze to niż zalecanie picia własnych szczyn, ale co tam, jak pomogą, to czemu nie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Opisy dziecka bioracego chemie (ok 17 minuty), ze ojciec mowi "nie chcial juz zyc" masakra
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że zgodnie z procedurą. Na to się nic nie poradzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak nie pomaga chemia, to dają silniejszą... Nasz znajomy do połowy siódmej chemii wytrzymał, ale już był tak obolały, że nie można go było dotknąć...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radomiak
Go
|
Rodzice mandarynek doniosą,będzie vit.C. Cynicznie...
|
|
|
|
|
|
|
|