Blackend
|
To już w ogóle, aby w mediach społecznościowych być cały czas online.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic się nie przeleje, bo dzięki "ekspertom" z MZ i GIS w Polsce wybuchła pandemia histerii szczepienia na odrę. I to taka, że szczepionek zaczyna brakować dla chętnych dobrowolnemu poddaniu się temu wątpliwemu zdrowotnie "zabiegowi"!
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
50% przecie jest świadoma
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
50% przecie jest świadoma
Ale to elita, a ta reszta jak na złość nie chce się uświadomić.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ciemniaki.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Średniowiecze
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Gorzej, na stos brali skazańców, pod igłę biorą wszystkich (bo ich "oświeciło").
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale tylko ten drugi sort, bo pierwszy świadomy
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jestem ciekaw co oni jedzą że tak świadomie na" kartofla" głosują.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kartofle z odrobiną margarynowej omasty i chleb z chudą wędliną, aby na więcej set+ starczyło. Taka dieta doskonale sprzyja zdrowiu, jak się ma wypełniony stosownie żołądek.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=uX2S82ZCoqc - Ósmego listopada MEN - Zalewska oraz GIS - Pinkas wystosowali pismo do szkół z przykazem przeczytania na wywiadówkach rodzicom i opiekunom. Pismo dotyczy szczepień "w poczuciu odpowiedzialności ..." i jest dostępne w necie, więc go nie zamieszczam. W każdym razie, wczoraj na "wywiadówce" opadła mi szczęka, gdy je odczytano - i tak sobie pomyślałem, że też te zacne osoby aż tak się martwią o to "zdrowie dzieci i młodzieży", a szczególnie mojego ... Wypada podziękować.
|
|
|
|
|
|
|
kelin211
Go
|
Jak to powiedzial pan Janusz komunisci z krzyzem w zebach przykre.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|