Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Obłęd. Dla pieniędzy lud się podli?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem Tereso ile w tym prawdy?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
http://wiadomosci.onet.pl/2079622,11,zmarla_kobieta_zakazona_ah1n1_ciezki_stan_zarazonego_lekarza,item.html...." kobieta była zakażona wirusem A/H1N1. 24-latka zmarła dziś rano.
- Przyczyny zgonu wykaże sekcja zwłok. Nie wiadomo, czy powodem śmierci było zakażenie wirusem A/H1N1, czy też inne schorzenia - powiedział wojewódzki inspektor sanitarny w Katowicach Grzegorz Hudzik. Lekarze z uwagi na tajemnicę zawodową nie ujawniają, na jakie inne schorzenia cierpiała kobieta.
.." Dlaczego nie ujawniają innych schorzeń kobiety - a ujawniają to, że zmarła miała wirusa ah1n1 ? Jest to jawne sugerowanie, że powodem śmierci była świńska grypa.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
W związku z tą grypą to straszą nawet spalonymi płucami
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już mi nawet taką wiadomość córa ze szkoły przyniosła: że od świńskiej grypy na Ukrainie niektórzy mają spalone płuca.. Może i mają - ale czy od świńskiej grypy?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Najbardziej podobal mi sie 7 komenterz do podanego jak wyzej linku napisany przez .Robert Śmietana 17.11.2009 09:46 :cytuje: >>>>>Myślałem ostatnio dużo o nas, o WM i doszedłem do wniosku, że źle reagujemy na złe wiadomości - złością, bezsilnością, agresją, poczuciem krzywdy i niesprawiedliwości albo kłócimy się o pierdoły i jakieś krzyże na ścianach. A im dokładnie o to chodzi! Ludzie, wszystko co możemy REALNIE zrobić, ale tak naprawdę REALNIE, że to coś da, to przeciwstawić tym wszystkim wiadomościom czyste serce, pogodny stan ducha, wiarę w lepsze jutro. Do kotła ogólnoziemskich emocji możemy dodać dobre składniki. Szlifujmy charakter, bądźmy przykładem cnót, a w ten sposób więcej pomożemy światu, niż jakiekolwiek petycje, czy marsze. Agresja to ich broń i będąc agresywni, jakby strzelamy sobie prosto we łby. Agresja może być pokonana tylko sercem. Zjednoczona emisja dobrych energii w świat, zmiecie na swojej drodze śmieci, strachy i iluminatów. Pasożyty zginą. Pamiętajcie, że wszyscy jestesmy energią, która promieniuje i wysyła sygnały do otoczenia, przyciągajac adekwatne do naszego stanu uczuciowego zdarzenia.>>>>>>
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...."kobieta była zakażona wirusem A/H1N1. 24-latka zmarła dziś rano.
.."
Chorobcia z mojej półki biorą ...............................
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Chorobcia z mojej półki biorą ............................... A Ty co? Rachować zapomniał?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
ZAZDROŚNICE
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Już się poprawiam, "..... z naszej półki biorą". Troszkę lepiej?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Macie może dzisiejszy niebieski Dziennik? Jest artykuł o przewidywanym zakupie szczepionek przez rząd. Generalnie ble, ble, ble ale jeden wpis jest wart uwagi cytuje "Po pierwsze zarekomenduje premierowi kupno dodatkowych szczepionek przeznaczonych dla grup ryzyka. Bedzie to personel medyczny, dzieci w wieku do 2 lat i kobiety w ciąży po I trymestrze. Sczepienie będzie dla nich obowiązkowe." No zobaczymy czy im sie uda
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Szczęśliwie nie wszyscy jeszcze są w "grupie ryzyka"! PS dzięki szczepioniom na grypę, kolejne pandemie będą ... Trudno przewidzieć jakie. Na pewno zyskowne.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Macie może dzisiejszy niebieski Dziennik? Jest artykuł o przewidywanym zakupie szczepionek przez rząd. Generalnie ble, ble, ble ale jeden wpis jest wart uwagi cytuje "Po pierwsze zarekomenduje premierowi kupno dodatkowych szczepionek przeznaczonych dla grup ryzyka. Bedzie to personel medyczny, dzieci w wieku do 2 lat i kobiety w ciąży po I trymestrze. Sczepienie będzie dla nich obowiązkowe." No zobaczymy czy im sie uda Te szczepionki mają być przeciwko grypie sezonowej - czy tej ah1n1 ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Te szczepionki mają być przeciwko grypie sezonowej - czy tej ah1n1 ?
Na grype sezonową. "...zaszczepiło sie tylko 7% społeczeństwa. To oznacza, że mnóstwo szczepionek zalega obecnie w hurtowniach..."
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..no i trzeba będzie je sprzedać ..ale, z dwojga złego, to chyba lepsze te, niż przeciwko świńskiej grypie..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dyskutuję o szczepieniach - http://lukaszfoltyn.salon24.pl/ , od 13:43 wczoraj. Mnóstwo ludzi jest przeświadczonych o ich zbawiennych skutkach. Ja nie mam powodów.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Artykuł ten nie jest oparty na faktach. Tu mieszają szczepienia na grypę sezonową ze szczepieniami na ah1n1. A co do zatajania faktów, to właśnie zatajają faktyczną przyczynę śmierci "ofiar świńskiej grypy". Np. w Niemczech podawali, że ten 37-letni mężczyzna z Gdańska, który ponoć zmarł na świńska grypę - miał marskość wątroby.
|
|
|
|
|
|
|
|