Zyon
|
Dla mnie tez nie Ale takie zachowania ciagle mnie dziwia
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Zazdrość, niska samoocena, toksyczni rodzice, apodyktyczna żona, brak tolerancji dla odmienności seksualnej wśród kolegów i pewnie jeszcze mnóstwo innych rzeczy może wywoływać taki stan.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli taka terapia? No i dobra
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Anonimowo w internecie łatwiej odreagować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeszcze to może być taka profesja... połączona z brakiem sumienia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli tylko się dokucza innym, to może być "normalna" złośliwość, odreagowanie niepowodzeń w realu. Ale jeśli ludzi wprowadza się celowo w błąd, przez co oni mogą stracić zdrowie a nawet życie, to już nie jest normalne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Minister nie wie? To kto ma wiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ten, kto zastosował i dopiero poznaje wiedzę. Co ten ma prawo wiedzieć!?! Ma "lepiej wiedzieć". Na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najgorzej oczywiście było w średniowieczu, jak Kościół dbał o (nie)świadomość ludu......
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Fajne takie obrazowanie. Acz zależne od autora. Widać przekłamania tudzież nieścisłości. Ja z kolei dziś byłem na powrót zwyczajnym homo sapiensem bezinternetowym. Zażywałem też rzeczywistego ruchu fizycznego, a potem miałem problemy techniczne z siecią właśnie. Wiem, może nie trwało to długo acz wczułem się w rolę.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...W kwestii dalszego rozwoju naszego powszechnego stawiam na skamielinę biosuperkomputera na zapożyczonej od W. Sedlaka "podstawce z kółkami".
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Schamiona wersja tego co w przyrodzie będzie raczej. We przyrodzie se lepiej i subtelniej te komputry pracujo.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Schamiona wersja tego co w przyrodzie będzie raczej. We przyrodzie se lepiej i subtelniej te komputry pracujo. Bez wątpienia. Bo więcej czasu miała A nie widzisz echa boskiego dotyku w tej tendencji do dłubaniny w czym się da?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Widzę, widzę - częściowo boskie, ale i częściowo szympkowate. Takie z rzeźnickim zacięciem na pieniąchy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Widzę, widzę - częściowo boskie, ale i częściowo szympkowate. Takie z rzeźnickim zacięciem na pieniąchy. Natura ludzka. Bez silnie rozwiniętej potrzeby gromadzenia dóbr nie da rady przetrwać w ubogim środowisku. Na takiej samej zasadzie kuna w kurniku dławi do ostatniego kurczaka, nie dlatego, że jest rzeźnikiem, ale dlatego, że w naturze kurniki nie występują
|
|
|
|
|
|
|
|