Dasna
Go
|
Dasna, o paleniu czytałaś? To a'propos awatara Pewnie, że czytałam. Kurka wodna może znowu zacząć. Po 23 latach od rzucenia ciekawe jak by smakował?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tego się nie zapomina, ale jeden sztach i trach!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tego się nie zapomina, ale jeden sztach i trach! Dlatego dziś nie palę. I tak zawsze, tylko jeden dzień. A, że tak zeszło 20 lat z hakiem.....
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gdyby nie ten "kapeć w gębie" po wypaleniu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gdyby nie ten "kapeć w gębie" po wypaleniu... To może lepiej sztachnąć się maryśką?.... i weselej ......i leczy.... i ... i
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Micha.... ... leżyk.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Gdyby nie ten "kapeć w gębie" po wypaleniu... To może lepiej sztachnąć się maryśką?... I co, nie ma "kapcia" po tej maryśce?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Kiepsko to zestawienie wygląda. Tylko odkryci, przez zaledwie ostatnie 20 lat.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gdyby nie ten "kapeć w gębie" po wypaleniu... To może lepiej sztachnąć się maryśką?... I co, nie ma "kapcia" po tej maryśce? Jest, ale przynajmniej głowa się pocieszy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
1 głos na brak kapcia. 1 głos na obecność kapcia. Czyżby Dasna nieuważała na lekcjach z maryśki? Być może to kwestia osobniczej reackcji, dodatków, sposobu palenia czy rodzaju "materiału". Dasna zdaje się kumatą babką, na tak ciekawych zajęciach raczej uważała...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
1 głos na brak kapcia. 1 głos na obecność kapcia. Czyżby Dasna nieuważała na lekcjach z maryśki? Być może to kwestia osobniczej reackcji, dodatków, sposobu palenia czy rodzaju "materiału". Dasna zdaje się kumatą babką, na tak ciekawych zajęciach raczej uważała... Zdaje się, że Ty tez byłeś niekiepskim uczniem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No tak, poczułam się wywołana do tablicy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Osobiście temat przewagarowałem . W ten sposób drodzy państwo nie ustalimy gdzie są te kapcie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Aha, no bywa. Ale drugi kolega, Gavroche uczył się chyba lepiej. Choć prawdę mówiąc w naszym kraju to najpilniejszymi uczniami są psy a właściwie suczki (tak jak to w przypadku naszej znanej wokalistki) ale Gavroche miłośnik zwierząt , więc kto wie jaką wiedzę zgłębiają jego zwierzaki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Ale drugi kolega, Gavroche uczył się chyba lepiej... Ciekawe czy lepiej od takiego premiera, ten pewnie wie gdzie są kapcie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Gdzie są kapcie? A może to wie tylko ABW.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aha, no bywa. Ale drugi kolega, Gavroche uczył się chyba lepiej. Choć prawdę mówiąc w naszym kraju to najpilniejszymi uczniami są psy a właściwie suczki (tak jak to w przypadku naszej znanej wokalistki) ale Gavroche miłośnik zwierząt , więc kto wie jaką wiedzę zgłębiają jego zwierzaki. Nigdy jakoś pojęcie "narkotyki" mnie nie przerażało. Poszerzanie horyzontów fajna rzecz, więc zbadałem w odpowiednim czasie wpływ wszystkich dostępnych substancji zmieniających świadomość. I tyle Brak telewizora odsuwa mnie nieco od głównego nurtu ważkich informacji, ale mam wrażenie, że chodzi o Korę. Tu widać skutki uboczne wpływu kannabinoidów
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chodzi bardziej o Ramonę , jej suczkę. O Korę także , w tym mózgową. I tu mogą być widoczne skutki tetrahydrokannabinolu. I wpływ na hipokamp.
|
|
|
|
|
|
|
|