Gavroche
|
Chodzi bardziej o Ramonę , jej suczkę. O Korę także , w tym mózgową. I tu mogą być widoczne skutki tetrahydrokannabinolu. I wpływ na hipokamp. Że suczka jara? Cały układ limbiczny dostaje w tyłek, ale na to się pracuje latami W wieku Kory to już zdolność uczenia się i orientacja niepotrzebne... Podwiozą, powiedzą co robić i mówić, oba hipokampy mogą spać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Że suczka jara?
Stara ale jara...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Chodzi bardziej o Ramonę , jej suczkę. O Korę także , w tym mózgową. I tu mogą być widoczne skutki tetrahydrokannabinolu. I wpływ na hipokamp. Że suczka jara? Cały układ limbiczny dostaje w tyłek, ale na to się pracuje latami W wieku Kory to już zdolność uczenia się i orientacja niepotrzebne... Podwiozą, powiedzą co robić i mówić, oba hipokampy mogą spać. Nie, no pojechałeś moim zdaniem za ostro co do wieku. Fakt Kora i jej kora mogą być już tknięte zębem czasu i maryśką i stany emocjonalne niestabilne (nie wiem jak suka? ), ale już wiek 62 lata wcale nie oznacza zidiocenia. Vide Twoje zdania powyżej. Do późnej starości można i trzeba uczyć się poznawać i rozwijać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak przez marychę może pisać takie ładne piosenki, to co jej żałować? Niech daje w płuco i pisze ...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Skoro nie ma innej metody żeby z jej łepetyny coś wywlec, ku pożytkowi ogółu muzycznie niezaspokojonych, to i ja jestem za.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie jestem na czasie Widziałem ją gdzieś ostatnio, w Teatrze Wielkim chyba i wyglądała na +80 Jak tak, to zwracam honor... A używki trza umić używać.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może se dmuchnąć jakiego jointa. Ale , ale Gavroche czy to nie ty pisałeś na forum , ze masz odczucia jak synesteta?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
"Ty" z dużej bukwy. Pardon
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może se dmuchnąć jakiego jointa. Ale , ale Gavroche czy to nie ty pisałeś na forum , ze masz odczucia jak synesteta? Po LSD tak, na sucho nie Ale to stare dzieje, nie potrafiłbym przywołać tamtych wrażeń, czasami muzyka pomaga, ale to cienie wspomnień...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak będę sobie chciała "odlecieć" to poproszę Cię na konsultanta.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak będę sobie chciała "odlecieć" to poproszę Cię na konsultanta. Mędrcy medytują, głupcy ćpają. Nie warto, możesz mi wierzyć
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wierzę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
c.d
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Już to gdzieś widziałem...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
A ja nie Wow MariuszM ... niezłe ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja nie Wow MariuszM ... niezłe ... Mariusz ma dobre czytadła A ja myślałem, że znam internet ja pan Norris...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Szukałem ostatnio pewnego badania i trafiłem na tą stronę. Za free przez 5 min można popstrykać kilka fotek i na spokojnie przeczytać badanie UWAGA!! ACTA ściga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|