Jarek
Go
|
Ale w następnym wcieleniu możesz być np. rybą... i co powiesz? Ja już się wcielam i ostro myślę ,by być Ministrem
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale w następnym wcieleniu możesz być np. rybą... i co powiesz? Ja już się wcielam i ostro myślę ,by być Ministrem Może na początek ministrantem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale w następnym wcieleniu możesz być np. rybą... i co powiesz? Ja już się wcielam i ostro myślę ,by być Ministrem Może na początek ministrantem... Jak marnie zaczniesz ,to koniec fatalny w skutkach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ponoć jest ważne jak się kończy a nie jak zaczyna...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak żle zaczniesz to o końcu nie ma co mysleć
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to można już w obecnym życiu przyszłe sobie wybrać? Nie teraz nie chcę ,bo bym wam musiał podatki itp dowalić , to forum to dopiero bym ożywił . Pierwsze co bym zrobił ,to podatek stały na kościół z Brutta 8%mc pasuje ?Ale pochówek gratis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No jakieś tam ma....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No jakieś tam ma.... Tym większe, im bliżej do deadline. Litościwie pan Bozia dał otępienie starcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
singlizm uważa, że istotnym czynnikiem , który pozytywnie wpłynął na długość jej życia był rozwód z mężem w 1939 r., po którym nie miała już żadnego partnera. Swoją długowieczność pani Morano przypisuje między innymi spożywanym codziennie trzem jajkom. Jem dziennie trzy jajka, dwa surowe i jedno gotowane – powiedziała, wyjaśniając, że swój zwyczaj jedzenia surowych jaj zapoczątkowała, gdy w wieku 90 lat zdiagnozowano u niej anemię. http://www.pb.pl/4433395,75657,jestem-najstarsza-na-swiecie-bo-jestem-singielka
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jedyny wykonalny sposób gdy jedna osoba może nie zaszkodzić żywiąc drugą to podanie na stół zawsze kilku prostych potraw różniących się zasadniczo BTW i mineralizacją, a niech sobie sama na talerz nakłada, czego i ile uważa. Zjedz, żeby się nie zmarnowało i z czym chcesz dzisiaj kanapki do pracy z kiełbasą czy z serem, nie rokuje dobrze, chyba, że w pracy żarłok dyżurny zutylizuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Żal jest jak bliscy odchodzą i zostawiają żyjących pogrążonych w smutku. Natomiast nie słyszałem żeby jakikolwiek denat się skarżył na przejście w niebyt. Jakie ludziska troskliwe są ,bo to takie wzruszające mieć denata ,i można sie dowartościować .Na stypie już tylko żarcie się liczy ,bo każdy zasłużył sobie opłakując zmarłego
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Żarcie i napoje, bo koniecznie trzeba czymś zapić aby w gardle nie zaschło.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|