Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: Pływanie pod wodą (Przeczytany 49384 razy)
|
elmo
Go
|
Dziś na basenie pokonywałem tak pod wodą tylko trochę ponad 25 metrów. Ale nie byłem w najlepszej formie. Poza tym jak widzę, że na rekord nie ma szans to nie daję z siebie wszystkiego. Witaj MW MW jak widzisz ,ze na rekord nie masz szans pływając pod wodą ,to może spróbuj pływania kajakiem Co Ty na to? Jakbyś sobie zafundował taki spływ kajakowy.... .Ja kiedyś byłam na takim spływie ,rzeką Nidą -super przyjemność Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MW
Go
|
Witaj MW MW jak widzisz ,ze na rekord nie masz szans pływając pod wodą ,to może spróbuj pływania kajakiem Co Ty na to? Jakbyś sobie zafundował taki spływ kajakowy.... .Ja kiedyś byłam na takim spływie ,rzeką Nidą -super przyjemność Pozdrawiam Może kiedyś. Zgadzam się, że to super przyjemność.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie wiem MW jak tam Twoje pływanie pod wodą.Czy nadal je uprawiasz. Wiem ,że chciałeś jak najdłużej wytrzymać pod wodą i znalazłam na to sposób. Przywiąż sobie,albo poproś drugą zaprzyjaźnioną osobę ,żebyś się nie wstydził,aby przywiązała Ci do stóp po jednym Ytongu-są niezawodne.Doskonale ciągną na dno i nie ma mowy o jakimkolwiek wypłynięciu .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak daleko potraficie przepłynąć pod wodą?
Witaj MW Nie wiem,czy mnie jeszcze pamietasz ... Kto by pomyslał,ze teraz ja bedę miała takie "problemy" - bardzo mi się spodobało pływanie pod wodą -no cudna rzecz Dziś przepłynełam może ze 20m,to mało w sumie,ale to poczatek. W sumie i tak już dużo osiągnęłam ,na poczatku było lichutko,bo bardzo długo nie korzystałam z takich kąpieli Wczoraj miałam coś podobnego do tego co Ty opisywałaś w pierwszym poście tego watku.Trochę się "podtopiłam" i nie mogłam zaczerpnąć powietrza-w sumie kiepskie uczucie,bo głowę masz na powierzchni,ale nie możesz "złapać" tego powietrza-masakra,pomyślałam,czy ktoś zauwazy ,że się topię i doszłam do wniosku,że może ci ,którzy nurkują i mają okulary mnie zauważą,bo na ratowników bym nie liczyła-siedzą i słuchają mp3-jek. Dzis wpadłam w panikę,płynęlam pod wodą i w pewnym momencie zachciało mi się sięgnać dna,więc zanurkowałam głębiej i dno mam w zasięgu ręki,a powietrza niewiele,pomyslałam,że mam 2 m do powierzchni i czy zdążę wypłynąć-z doświadczenia wiem,że lepiej nie czekać na ostatnią chwilę,ale zdażyłam ,żyję co widać . Jutro też lece na basen pokombinować.Widzę ludzi,którzy sobie spokojnie przepływają w te i z powrotem i nie mogę pojąć,jaka z tego przyjemność-ja bym tak nie mogła
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Edyta - a robisz pod woda zajebiste fikołki nawroty itp;) ja to uwielbiam
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Edyta - a robisz pod woda zajebiste fikołki nawroty itp;) ja to uwielbiam Jeszcze nie.Nabieram powoli formy ,bo cały czas pracuję nad techniką pływania.Jesli chodzi o takie "chocki klocki",to jestem na etapie "dotykania dna" i pływania przy nim ,a potem to uczucie wypierania przez wodę-wspaniałe! Pewnie jak "posmakuję" tych fikołków,to nie będę mogła przestać . Kurcze najchętniej,to nie wychodzilabym z basenu
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Przyjedz do nas do Aquaparku w Krakowie zjedz sobie z naszych zjezdzalni sa GREJT ;D
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Przyjedz do nas do Aquaparku w Krakowie zjedz sobie z naszych zjezdzalni sa GREJT ;D A na zjeżdżalni nie byłam ,nie ciągnie mnie na nie dzieci moje zjeżdżają ,przy tym piszczą jak "jasny gwint"
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Na takie zwykłe też mnie nie ciągnie Wygraliśmy POOOLSKA juhu ;p
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Ale i tak nie ma to jak zanurzyć się w morskiej fali
|
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
O kwintesencje esencji
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Trzeba poczuć bryze Алюэию понял.
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
飲酒 (酒を飲む
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
飲酒 (酒を飲む
Dobrze się czujesz? Czy się opiłaś winem i Ci się fora pomyliły.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
四川将在未来4年内投入50亿元人民币,让该省藏区牧民定居,告别传统游牧生活。 Ci to mają fajnie, pełny luz i jeszcze sponsora.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Fajnie zaśmiecacie watek.Jak to łatwo zwracać komuś uwagę i samemu trollować
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
MW.Gdzież Ty sie podziałeś?Mam nadzieję,że sie nie utopiłeś Pływasz jeszcze? Czy zajmujesz sie matematyką? Odezwij się w kazdym razie,bo czekam tutaj na "niusy" z basenu Wiem,że byłam upierdliwa w stosunku do Ciebie,no ale chyba wybaczysz,co?
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|