Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Prądy selektywne (Przeczytany 6285 razy)
|
HENRYK
Go
|
Jestem po operacji w 2000 r. torbieli na rdzeniu kręgowym w odcinku Th5-Th6. W tym samym miejscu znajduje się protuzja jądra międzykręgowego (przepuchlina). Posiadam częściowy niedowład obu kończyn dolnych, który wystąpił już przed operacją. Mam pytanie: czy w moim przypadku prądy mogły by coś poprawić.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja co prawda nie wiem czy w Twoim przypadku prądy mogłyby pomóc ,bo nie miałam z nimi do czynienia. Mam nadzieję ,że ktoś kompetentny Tobie odpowie. Co jest przyczyną niedowładu? Torbiel uciskała na rdzeń?
|
|
|
|
|
|
|
HENRYK
Go
|
Tak, torbiel uciskała na rdzen.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Henryk,napisz cos wiecej o sobie, wzrost,wage,wiek ,no i oczywiscie jak sie odzywiasz i odzywiales, llekarka potrzebuje wiecej informacji do udzielenia odp.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Napisz jeszcze co sie stało po usunięciu torbieli.Czy jest ok? Piszesz o protezie jądra międzykręgowego w wyniku przepukliny? Napisz więcej.Zobrazuj to. Czy teraz też jest ucisk na nerwy rdzeniowe? I z tego powodu pozostał ten niedowład? Czy po operacji nie ma już ucisku? Napisz więcej. Jesteś w trakcie rehabilitacji?
Moim zdaniem powinieneś też skontaktować się z lekarzem optymalnym w Arkadii,pokazując całą historię choroby. pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|