adampio
Gość
|
Nie zaprzatajcie sobie dziewczyny tym glowy. Weeeeeeeeekkkkeenddddd!!!To jest to. Ja juz w domciu i nie moge sie nacieszyc brakiem biura. Ten weekend poswiecam na calkowite nudzenie sie. Jest tylko basen i moja zona, ok w odwrotnej kolkejnosci ale poza tym nic mnie wiecej nie obchodzi. No tak, tylko te Walentynki......ale zaplanowalem kolacje w malej, fajnej, romantycznej knajpce.....no ale to tez relaks Zycze Wam rowniez milego, zaplanowanego-leniwego weekendu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Adiq
Gość
|
kto ma weekend ten ma...ja za póŠgodziny do pracy wychodzÄ.... a jutro teĹź na nockÄ idÄ....dopiero od poniedziaĹku tydzieĹ urlopu Teresa dziÄki Ĺźe siÄ wypowiedziaĹaĹ, bo ja jakoĹ nie potrafie tak Ĺadnie odpowiedzieÄ, a kusiĹo mnie... Ale na dĹuĹźszÄ
metÄ nie ma co kontynuowaÄ, i tak nie zrozumiejÄ
....
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Dzieki Bogu mamy Pnia Terese, a Pani Teresa potrafi, oj potrafi. Milej pracy. Podczas gdy my bedziemy sie "paczkowac","sledziowac" i jeszcze nie wiadomo co.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
MoĹźna tam napisaÄ tÄ dobrÄ
radÄ dla mnie, Ĺźe szkoda mojej fatygi bo szampaĹstwo i tak nie zrozumie skoro nie wie co z gruntu jest prawdziwe: czego siÄ nie wie, tego siÄ nie wie. A edukacja wymaga poĹwiÄceĹ Kto na ochotnika?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja JuĹź napisaĹam co wiedziaĹam..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
DziÄkujÄ Reniu, jesteĹ the best AleĹź mam dziĹ mĹyn... I na dokĹadkÄ zalegĹoĹci mi rosnÄ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Thank You.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Mam nadzieje, ze mnie Pani zle nie zrozumiala, Pani Tereso, ja pochwalam Pani zaangazowanie, powaznie. Na tyle powinna mnie Pani znac!!!! Sorry, jezeli sie zle wyrazilem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Adampio, Renia (w kolejnoĹci), ok Lepiej bez problemĂłw
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
TeĹź do takiego wniosku doszĹam..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Czy znowu cos "zle ukuchcilem"?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej mieÄ pretensje tak profilaktycznie bo jak coĹ siÄ stanie to juĹź jest za późno..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
...chcialem sie was zapytac ,co oznaczau osoby na ZO zanizona temperatura ciala 36st.C i mniej? czy to wina zlych proporcji?...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
...chcialem sie was zapytac ,co oznaczau osoby na ZO zanizona temperatura ciala 36st.C i mniej? czy to wina zlych proporcji?...
O jakiej porze dnia byĹa mierzona temperatura?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
PrzewaĹźnie upojenie alkoholowe lub narkotyczne, przyjmowanie niektĂłrych lekĂłw uspokajajÄ
cych, brak ruchu, ..., i wiele, wiele innych czynnikĂłw zewnÄtrznych. Czynniki obkurczajÄ
ce obwodowe naczynia krwionoĹne zdecydowanie obniĹźajÄ
temperaturÄ skĂłry! Ale ostatecznie liczy siÄ temperatura gĹÄboka (narzÄ
dowa), ktĂłra nie powinna zlecieÄ poniĹźej 36 st. C.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Normalnie,kiedy Ĺpimy i mamy temp. niĹźszÄ
niĹź 36.6 st.C, to nie jest Ĺźaden dramat. NajniĹźsza jest rano.Jak wstajemy z Ĺóşka i zaczynamy siÄ ruszaÄ ,to i temperatura wzrasta do np. 36.6st.C.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Acha. I jeszcze jedna waĹźna rzecz.Najlepsze ,najdokĹadniejsze termometry,to termometry rtÄciowe.Elektroniczne moĹźna sobie wĹoĹźyÄ w ..... RtÄciowe juĹź chyba wycofali ze sprzedaĹźy w aptekach ,ale moĹźna kupiÄ chyba na Allegro.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
...spadek temp. ponizej36st.rano i wieczor jest chyba nienormalne, wg. mnie jest to objaw niedoczynnosci tarczycy, osoba ta je dobowo okolo 50-60g bialka , 60-70g wegla i 180-200g tluszczu...
|
|
|
|
|
|
|
|