Daniel
Go
|
Arytmia serca ma wiele odmian choćby różnica pomiędzy migotaniem komór, a przedsionków. Mimo to ciekawe, czy serce ponownie samo może powrócić do swojego pierwotnego rytmu bez stosowanie kardiowersji? Gdy arytmia jest tylko napadowa,to pół biedy. Gorzej jest z przewlekłą. Z pewnością samo serce jako mięsień regeneruje się znacznie szybciej przy diecie optymalnej, a szczególnie po stanach zapalnych.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A browarek na takie różnice nie pomaga?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Browarek na brzucha pomaga.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Browarek na brzucha pomaga.
Na brzuszek
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Nie wiem jaka to była Arytmia czy napadowa czy przewlekła. Trwała siedem lat. Co roku w lutym pobyt w szpitalu, jakieś elektrowstrzasy, pigułki, które miały być brane do końca życia. Po przejściu na żywienie optymalne zapomnieliśmy, że takie Coś istniało.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Jeśli tak, to był przykry sen z pięknym zakończeniem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, do tego teraz tylko dieta wysokotłuszczowa, niskobiałkowa "opracowana" przez Karolinska Instytut jest metodą leczniczą na wszystko, co do tej pory było "nieuleczalne"...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Blackend masz rację co my tam wiemy po za tym, co jemy, jak się czujemy i komu to zawdzięczamy. Od dziecka miałam przytępiony słuch. Jako studentka dostałam aparat słuchowy, który po przejściu na żywienie optymalne wylądował w śmietniku a ja ze słuchem nie mam problemu. Alergia ( napadowy kaszel) uniemożliwiał mi uczestniczenie w większych zbiorowiskach (narady, szkolenia). Żadne Zyrtyce itp nie pomagały na długo. Teraz po odstawieniu leków i zmianie żywienia wg zaleceń Dr Kwaśniewskiego dolegliwości poszły w niepamięć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Nikomu nie radze nadużywać kawusi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nikomu nie radze nadużywać kawusi.
Nie no wypić sobie tak na słoneczku
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
A po co zaraz coś pić? Czy nie można pogadać o suchym pysku?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale suchość w tym otworze może świadczyć o jakim syndromie metabolicznym!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Tak gadać żeby aż w gębie zaschło, to mało kro potrafi. Pije się przeważnie wtedy, gdy się myśl urywa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nie myślałem że życie tak szkodliwe być może
|