andiiosz
Go
|
Witam. Chciałbym kupić aparat do prądów selektywnych Pentapuls. Czy ktoś wie kto to urządzenie produkuje lub rozprowadza? Co sądzicie o urządzeniu Selektronik 3 które jest produkowane w Poznaniu z instrukcją użycia p. Waszak? Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ja mam aparat SANOPULS. Parę lat temu odkupiłam od likwidującej się Arkadii za przystępną cenę. Najlepiej podzwonić po Arkadiach i popytać oni powinni mieć aktualne wadomości na ten temat. Selektronika na tyle nie znam, nigdy nie brałam na nich zabiegów, chociaż swego czasu przymierzałam się go kupić ale jakoś nie mogłam nabrać do niego przekonania.
|
|
|
|
|
|
|
andiiosz
Go
|
Dzięki za informację. Selektronika na tyle nie znam, nigdy nie brałam na nich zabiegów, chociaż swego czasu przymierzałam się go kupić ale jakoś nie mogłam nabrać do niego przekonania.
Pentapuls nie jest urządzeniem zbyt zaawansowanym technologicznie. Sądzę, że Selektronik ma takie same parametry prądowo- napięciowe jak Pentapuls. Pytaniem jest czy skopiowano właściwie charakterystyki częstotliwościowe i czy odstęstwa w częstotliwościach mają jakiś wpływ na działanie lecznicze tych urządzeń. Pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dobre zasilenie mózgu powoduje obniżenie lęku ,a to jest w wierze podstawą .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie tak
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Witam. Chciałbym kupić aparat do prądów selektywnych Pentapuls. Czy ktoś wie kto to urządzenie produkuje lub rozprowadza? Co sądzicie o urządzeniu Selektronik 3 które jest produkowane w Poznaniu z instrukcją użycia p. Waszak? Pozdrawiam.
Pytanie na które mogę odpowiedzieć dla zainteresowanych Kupiłem niedawno selektronik 4. Super aparat- technologicznie nie ma co porównywać do mojego wysłuzonego juz sanopulsa W moim przypadku selktronik4 sprawdził sie juz w zmianach łuszczycowych Polecam dla tych ktorzy maja watpliwosci co do skutecznisci urzadzenia. Jest gwarancja i chyba jest możliwość regeneracji urządzenia, ale muszę jeszcze raz telefonicznie dopytać Estetyczne wykonanie urzadzenie, elektrody niklowo- tytanowe różnych wielkości, i fajna walizeczka chroniąca aparat przed wilgocią... Najważniejsze, że w wyposażeniu jest tez instrukcja obsługi aparatu, opracowana przez dr Kwaśniewskiego przelana tylko na inny papier...
|
|
|
|
|
|
|
|