lekarka
Go
|
"Stoliczku nakryj się dla optymalnych... specjalnie opracowane 122 optymalne przepisy kulinarne". Polecam dla wszystkich rozpoczynających dietę optymalną!!! Wiedzieliście?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
gdzie jest do nabycia,???
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Morgano?
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Morgano co ukrywasz?
|
|
|
|
|
|
|
chris
Go
|
Przepisy stare jak swiat,godne polecenia.
krzysztof
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Morgano nigdy nic nie ukrywa. Wszytkie przepisy są dostępne na Forum w kuchni optymalnej. Zapraszam do odwiedzienia.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ale gdyby tak były zebrane w jednym miejscu i można było je postawić w kuchni na półce i w każdej chwili zajżeć to byłoby super. Pomyśl o tym.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
na pewno taka ksiazka istnieje, juz Ewa wie co w trawie piszczy Morgano ale,ty sie z nami droczysz
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Przed kilku laty książka ta była dostępna w internecie.Mam ją wydrukowaną, zawiera wiele praktycznych porad oraz ciekawych przepisów. Nie pamiętam z jakiej strony ją ściągnęłam. Tytuł tej książki; Morgano "Cuda bez cudów" poradnik stoliczku nakryj się dla optymalnych. Pozdrawiam Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Przecież Morgano swoich przepisów z netu nie wykasuje ,a jak kto przedrukuje to bardzo zgrzeszy?
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Rudka. NIKT nie zgrzeszy! Wszystkim zezwalam na wydrukowanie dla swoich potrzeb moja książkę. Nie jestem wstanie wszystkich osobiście zaspokoić drukowanym oryginałem. Każdy kto wyraził chęć otrzymania wersję elektroniczną otrzymał lub na życzenie otrzyma. Zezwalam na przekazywanie wersji elektronicznej swoim znajomym. Pozdrawiam Morgano
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
a ja wersje elektroniczna dostalam, MORGANO jeszcze raz bardzo dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Panie Karolu! Gratuluję pięknego wydania , jednakże bardzo, bardzo jestem zawiedziony, że egzemplarze które do mnie dotarły nie mają dedyakcji lub choćby autografu autora . Czy mogę odesłać z prośbą o podpisanie? Bardzo proszę
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
To ta ksiazka jest rowniez w formie "tradycyjnej" ? a jak mozna ja zdobyc, ja tez chcialabym z autografem
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Autograf - niby nic, ale jaka nieoceniona pamiątka . Z czasem - bezcenna
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
Zycie jest jednak piekne
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Autograf - niby nic, ale jaka nieoceniona pamiątka Z czasem - bezcenna Cool Zgadza się! Ja też mam taką pamiątkę ...z autografem Jana Kwaśniewskiego i jest ...bezcenna
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Zycie jest jednak piekne Tak mogą stwierdzić tylko dzieci szczęśliwe ze swego beztroskiego dzieciństwa i osoby dorosłe, które doznają spelnienia za życia .
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
doznaje spelnienia i mam poczucie szczescia
|