Zyon
|
Patrzyłem rano, to uczą się o czasie trawienia i wchłaniania Brawo! Za zapal od nauki dam im po sogu w temacie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Mam zamówienie na białka i mam komu je oddawać. I dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie znasz ludzi... to nikt z Forum... nawet ja ich nie znam...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie. Od wczoraj je zbieram do słoika (kilka przez pomyłkę wyrzuciłam do zlewu ) i trzymam w lodówce. Syna znajomi chcą te białka, nawet nie wiem na co... Dzisiaj mają przyjechać po nie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Róże tym podlewają Azot w końcu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Jak mam pod ręką ogródek to wlewam do dziury kretowiny, kret może przeczekać używając innych wyjść, a na białku mu smaczne robaczki wyrosną.
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
I bądź tu mądry ... w genach chyba mam oszczędność Zbieram te białka w słoiki i zbieram (jak świstak pazłotka) - potem kombinuję - trochę usmażę na skwarach i dam znajomemu psu (bez skwarek by nie zjadł)!, trochę na babkę lub chlebek białkowy, kiedyś dzieciakom bezy piekłam ale już się wypięłam. I reszta (duża reszta) idzie do piachu! Tylko po co najpierw je tak kolekcjonuję, za dużo miejsca mam w lodówce?!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Daj glebie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I bądź tu mądry ... w genach chyba mam oszczędność Zbieram te białka w słoiki i zbieram (jak świstak pazłotka) - potem kombinuję - trochę usmażę na skwarach i dam znajomemu psu (bez skwarek by nie zjadł)!, trochę na babkę lub chlebek białkowy, kiedyś dzieciakom bezy piekłam ale już się wypięłam. I reszta (duża reszta) idzie do piachu! Tylko po co najpierw je tak kolekcjonuję, za dużo miejsca mam w lodówce?! Wyobraź sobie, że de facto to są wody płodowe kurczaka, choć nówki sztuki, to zawsze wody płodowe. Wywalaj je, bezpośrednio do kibelka, zamiast pośrednio, przez ciało.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jestem bezlitosny. Nie mogę ryzykować, że Zosia odkryje choć skrawek. Nie cierpi ich i ma detektor do wykrywania
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Dzięki koledzy za wsparcie i nadanie azymutu. Jak taki zgodny chórek głosuje na nie, to spróbuję przyrzec, że będę solidnie podlewać krzaczki pod domem. Muszę uspokoić sumienie, że nic nie marnuje się tak całkiem bez pożytku. Do kibelka szkoda, bo może się zapcha?! Za czas jakiś zdam tutaj relację jak mi idzie ... to mnie na pewno zmobilizuje, bo nie lubię robić z gęby cholewy
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dzięki koledzy za wsparcie i nadanie azymutu. Jak taki zgodny chórek głosuje na nie, to spróbuję przyrzec, że będę solidnie podlewać krzaczki pod domem. Muszę uspokoić sumienie, że nic nie marnuje się tak całkiem bez pożytku. Do kibelka szkoda, bo może się zapcha?! Za czas jakiś zdam tutaj relację jak mi idzie ... to mnie na pewno zmobilizuje, bo nie lubię robić z gęby cholewy Trzeba mieć sumienie dla gleby ,w niej przecie też życie
|
|
|
|
|
|
|
|