Gavroche
|
A ja, że tu każdy ma inszego Doktora
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O drapieżnych żółwiach poczytaj
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Z Biblii , jak wiadomo dowiadujemy sie ,że Bóg bardzo często miał "problemy" z narodem wybranym.Tak też po kolejnym ostrzezeniu zydów powiedzial, że ...."wezmę sobie naród z dalekiej północy ,który zastąpi mi Israela". Kogo miał na myśli ?-Nie trudno się domyślić.
Czyli bez podania nazwy kraju, Ty wiesz - lub ktokolwiek - jaki naród autor miał na myśli ? Nie rozumiem pytania o picie i jego roli w tej dyskusji. Tomek Milcz, niewierny! Wlacha! Z noblistami sie nie dyskutuje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Z Biblii , jak wiadomo dowiadujemy sie ,że Bóg bardzo często miał "problemy" z narodem wybranym.Tak też po kolejnym ostrzezeniu zydów powiedzial, że ...."wezmę sobie naród z dalekiej północy ,który zastąpi mi Israela". Kogo miał na myśli ?-Nie trudno się domyślić.
Czyli bez podania nazwy kraju, Ty wiesz - lub ktokolwiek - jaki naród autor miał na myśli ? Nie rozumiem pytania o picie i jego roli w tej dyskusji. Tomek Milcz, niewierny! Wlacha! Z noblistami sie nie dyskutuje 3x42? Ciekawe co to jest?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
moim zdaniem to iloczyn, ale pewnie autor twierdzi inaczej zadalem izomorfizm i wyciagnalem calke, i wtedy sie okazalo, ze 42 pomnozone przez trzy a nastepnie podzielone przez siebie dalo mi ....trzy swieta trojca: btw
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
http://stooq.pl/n/?f=992209&c=2&p=4+22Według wszelkich znaków na ziemi i na niebie, nie zmierzamy ku promiennej przyszłości. Wydaje się, że to, co nas czeka, to bardzo, bardzo trudne chwile - miesiące, lata. Nie widzę źródła, z którego mogłoby nadejść jakieś zbawienie dla tego świata. Wydaje mi się, że to się wszystko pogrąża w chaosie i w niemożności kontroli" - powiedział Skolimowski.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie ogarnia współczesnego świata - czas na emeryturę.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
aż strach iść na ten film
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie przepadam za czarnowidztwem i martwieniem się na zapas.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, najlepiej martwić się na koszt przyszłych pokoleń i ściągać już teraz do Europy nowych wyborców.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No ale Prezes jest przeciwnego zdania niż Papież, więc to zrobił się taki wyborczy kartofel... Nie zmienia to faktu, że sporo pustyń mają w arabskich krajach do zagospodarowania uchodźcami.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Widocznie nie widziała tego reportażu, gdzie dziennikarz pytał uchodźców o Polskę.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|