adampio
Go
|
Nie potrafie zrozumiec Twojej formy w liczbie mnogiej. Komentujesz moja wczesniejsza odpowiedz czy cale "forum Kwasniewski".
Sorry, ze nie zrozumialas moich intencji. Chcialem Ci tylko przypomniec o podstawowych zasadach ZO.
Ale, jak to piszesz, Ty lepiej wiesz.
Wesolych Swiat.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Ale, jak to piszesz, Ty lepiej wiesz.
Wesolych Swiat.
przybij piątke Adam nie chciałem się wychylać ale też miałem wąty dotyczące takiego pojmowania Żywienia Optymalnego przez lepiej wiedzących
|
|
|
|
|
|
|
hutshi
Go
|
Meg posłuchaj
50 g białka 50 g wg 120g tł
tak powiedział mi lekarz optymalny gdy pytałam jak schudnąć
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
Idzie to w kierunku amerykańskim niestety... Wątpię żeby w takich lecznicach doradzili cokolwiek innego niż operację zmniejszającą żołądek i "zdrowe" jedzenie w postaci sałaty i gotowanej piersi kurczaka... A można dużo prościej i bez wielkich inwestycji ze wspaniałymi rezultatami (sam jestem tego beneficjentem) ale nikt nie wychyli się poza schemat.. Na grupie facebookowej jest jeden gość co pisze pracę magisterską o DO na wydziale nauki o żywieniu - ciekawe czy mu ją przepuszczą
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też jestem ciekawa, gdyż już też mam trochę trudności z przepchnięciem tego tematu (w trochę szerszym ujęciu, nie tylko o ŻO) na Uczelni...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jak promotor zaakceptował temat, to czemu nie. Prawdopodobnie recenzenci potraktują to jako ciekawostkę dietetyczną i niegroźne odchylenie od norm społecznych . Pod warunkiem, że się tego nie propaguje Słowa klucz zakazane wtedy może nie zrobią na nikim wrażenia, i przejdzie niepostrzeżenie przez nikogo. pracę magisterską o DO
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tłumaczą się, ze nie mają specjalistów w tej dziedzinie, do "dyskusji" przy obronie pracy...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
I kółko się zamyka, bo skąd wezmą takich specjalistów , którzy są obeznani w temacie, skoro nie chcą lub nie umieją ich nauczyć i jeszcze rzucają klody pod nogi tym, którzy coś wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Jak żyć?!
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Tego nie widziałam!
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Dokładnie to dwie osoby
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To faktycznie malutko...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Prócz sobowtórów państwa Kwaśniewskich wypatrzyłam jeszcze prezesika To już trzy osoby
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Obecnego Prezesa? Szukałam tam siebie, ale widocznie mojego sobowtóra tam nie było...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|