Autor
|
Wtek: OTYŁOŚĆ 50 kg do zrzucenia!!! (Przeczytany 244385 razy)
|
adampio
Go
|
w tym rzecz ze warzywa to dla mnie be be,a szczególnie surowki. natomiast kapucha kiszona got,ogórki kisz.to tyle zimą. Latem jem:pomidory ciut papryki,cukinia,brokul
A wiec zrobmy omleta z brokulami, jest super.....no i anty-rakotworczy. Zaczynamy: 50 gr sloniny jedno jajko okolo 60 gr 5 zoltek okolo 80 gr 100 gr ugotowanego brokula. Na patelni smazymy/topimy slonine w medzyczasie wbijamy jajo i 5 zoltek do malej miseczki i ubijamy wydelcem na jednolita mase, nie za mocno ubijamy jak slonina jest w polowi roztopiona dodajemy 100 gr ( ale 100 gr surowa masa, czyli po gotowaniu ma prawie 200 gr) brokula i smazymy miazdzac widelcem na patelni brokula aby byl w koncu w postaci papki. Na calosc wlewamy mase jajeczna, mieszamy szybko tworzac omleta, pieprzymy i dodajemy przyprawy takie jakie lubimy typu oregano, chili, co badz, przykrywamy pokrywka na dwie minuty,PAMIETAJ NIE ZA DUZY OGIEN), zdejmujemy pokrywke. Zostawiamy na patelni na minutke aby caly tluszcz zostaw przez omleta wciagniety, skladamy na pol, przekladamy na talerz i ............gotowe. BTW: 1: 2,9: 0,3 Gramatura: Calosc: 290 gr B: 26 T: 74,7 W: 7,9 Wiem, ze jesz malo. Wiec taki omlet mozesz zjesc na dwa razy: sniadanie i lunch. Pamietaj jednak, ze brokula jest mdla, dlatego przyprawy wskazane. Podam Ci mojego ulubionego omleta. Moge go jesc "5" razy dziennie: 50 gr sloniny 60 gr cale jajo 80 gr zoltka 30 gr sera gorgonzolla ( wloski super ser) 100 gr kiwi Oleta robie jak wyzej a kiwi jjem jako dodatek.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
a ten kalkulator to skad masz? idzie go gdziesz kupić?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
zaraz Ci podam link
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
zaraz Ci podam link
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
powiedzmy ze ja jeszcze z powodu nie wchłaniania tłuszczów przez jelita i nie wydolnosci trzustki ,musze pominąc slonine . a więc zrobie go na smalcu samym ,bo po smalcu mi sie tak nie odbija
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
zaraz Ci podam link http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=806 Kliknij na link i na dole strony masz kolejny link do kalkulatora. Sciagnij i uzywaj.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Nie idzie Można korzystać z niego za darmo. Jest na stronie dr. Kwaśniewskiego i był wielokrotnie tutaj podawany link. Może tam wpisz sobie nazwę w wyszukiwarkę?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
powiedzmy ze ja jeszcze z powodu nie wchłaniania tłuszczów przez jelita i nie wydolnosci trzustki ,musze pominąc slonine . a więc zrobie go na smalcu samym ,bo po smalcu mi sie tak nie odbija sorry, zapomnialem o tej sloninie. Moze byc smalec, maslo ale prawdziwe. Czyli jak kupujesz maslo nie moze miec mnie kcal jak 740!!! Reszta to klamstwo!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie idzie Można korzystać z niego za darmo. Jest na stronie dr. Kwaśniewskiego i był wielokrotnie tutaj podawany link. Może tam wpisz sobie nazwę w wyszukiwarkę? Co nie idzie?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
w tym rzecz ze warzywa to dla mnie be be,a szczególnie surowki. natomiast kapucha kiszona got,ogórki kisz.to tyle zimą. Latem jem:pomidory ciut papryki,cukinia,brokul
A wiec zrobmy omleta z brokulami, jest super.....no i anty-rakotworczy. Zaczynamy: 50 gr sloniny jedno jajko okolo 60 gr 5 zoltek okolo 80 gr 100 gr ugotowanego brokula. Na patelni smazymy/topimy slonine w medzyczasie wbijamy jajo i 5 zoltek do malej miseczki i ubijamy wydelcem na jednolita mase, nie za mocno ubijamy jak slonina jest w polowi roztopiona dodajemy 100 gr ( ale 100 gr surowa masa, czyli po gotowaniu ma prawie 200 gr) brokula i smazymy miazdzac widelcem na patelni brokula aby byl w koncu w postaci papki. Na calosc wlewamy mase jajeczna, mieszamy szybko tworzac omleta, pieprzymy i dodajemy przyprawy takie jakie lubimy typu oregano, chili, co badz, przykrywamy pokrywka na dwie minuty,PAMIETAJ NIE ZA DUZY OGIEN), zdejmujemy pokrywke. Zostawiamy na patelni na minutke aby caly tluszcz zostaw przez omleta wciagniety, skladamy na pol, przekladamy na talerz i ............gotowe. BTW: 1: 2,9: 0,3 Gramatura: Calosc: 290 gr B: 26 T: 74,7 W: 7,9 Wiem, ze jesz malo. Wiec taki omlet mozesz zjesc na dwa razy: sniadanie i lunch. Pamietaj jednak, ze brokula jest mdla, dlatego przyprawy wskazane. Podam Ci mojego ulubionego omleta. Moge go jesc "5" razy dziennie: 50 gr sloniny 60 gr cale jajo 80 gr zoltka 30 gr sera gorgonzolla ( wloski super ser) 100 gr kiwi Oleta robie jak wyzej a kiwi jjem jako dodatek. brzmi super napewno wyprobuje,bo ja musze jajka na sniadanie
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
a ten kalkulator to skad masz? idzie go gdziesz kupić? Heh... byłeś szybszy i dałeś gotową rybkę...
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Nie idzie Można korzystać z niego za darmo. Jest na stronie dr. Kwaśniewskiego i był wielokrotnie tutaj podawany link. Może tam wpisz sobie nazwę w wyszukiwarkę? Co nie idzie? Kupowanie nie chodzi
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nie idzie Można korzystać z niego za darmo. Jest na stronie dr. Kwaśniewskiego i był wielokrotnie tutaj podawany link. Może tam wpisz sobie nazwę w wyszukiwarkę? Co nie idzie? Kupowanie nie chodzi Krystyna, jakie kupowanie?
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
dzięki za link.teraz musze pobrać go a ja nie jestem specjalistka na kompie napewno mi moje dzieci pomoga go uruchomić-jutro
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Jak sie naucze z tego liczydla korzystać to pewno i zdrowie mi sie poprawi Napewno dużo byków szczelalam z tym liczeniem.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
powiedzmy ze ja jeszcze z powodu nie wchłaniania tłuszczów przez jelita i nie wydolnosci trzustki ,musze pominąc slonine . a więc zrobie go na smalcu samym ,bo po smalcu mi sie tak nie odbija sorry, zapomnialem o tej sloninie. Moze byc smalec, maslo ale prawdziwe. Czyli jak kupujesz maslo nie moze miec mnie kcal jak 740!!! Reszta to klamstwo! maslo z mlekowity pisza ze jest 100%masla w masle innego nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
powiedzmy ze ja jeszcze z powodu nie wchłaniania tłuszczów przez jelita i nie wydolnosci trzustki ,musze pominąc slonine . a więc zrobie go na smalcu samym ,bo po smalcu mi sie tak nie odbija sorry, zapomnialem o tej sloninie. Moze byc smalec, maslo ale prawdziwe. Czyli jak kupujesz maslo nie moze miec mnie kcal jak 740!!! Reszta to klamstwo! maslo z mlekowity pisza ze jest 100%masla w masle innego nie ma. Pamietaj, prawdziwe maslo ma min 740 kcal. Reszta to mieszanka. Zasada opty nr 1: Malo a dobrze tej zasady nie stosuj w seksie!! UPS ...sorry, zart!!! Mam nadzieje, ze nikogo tu nie urazilem.... Zteszta i tak wszyscy spia!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|