Autor
|
Wtek: OTYŁOŚĆ 50 kg do zrzucenia!!! (Przeczytany 243311 razy)
|
lena
Go
|
Gryzzli napewno nie chciał Cie urazic, jest spoko facet tylko musisz go lepiej poznać. Ciekawe :0 - Ty już go pewnie dobrze poznałaś - uświadom nieuświadomionych
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Pisałam do Meg, empatycznie odbierając jej potrzeby... ...Nie rozumiem o czym piszesz. Właściwie to dziwnym człowiekiem jesteś...
Oboje pisalismy empatycznie, tylko ja nie oceniam Ciebie personalnie, ze "Jestes Dziwna" jedynie polemizuje z Twoimi wnioskami. Jesli masz ochote "dyskutowac publicznie" to po prostu pisz, a nie stosuj "szantazu emocjonalnego", ze "znikasz" bo ktos ma inne poglady od Twoich!!!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Gryzzli napewno nie chciał Cie urazic, jest spoko facet tylko musisz go lepiej poznać. Ciekawe :0 - Ty już go pewnie dobrze poznałaś - uświadom nieuświadomionych Wiecej dystansu do swiata i samej siebie a napewno znajdziesz z misiem wspólny jezyk.
|
|
|
|
|
|
|
Meg
Go
|
Wiesz grizzly są ludzie i ludziska,ja nie umiem i nigdy nie umiałam a nawet i nie chce prosić nikogo o pieniądze,a co do kredytu to NIe DZiękuje Bardzo.Czy to juz wszystko musi być zależne od pieniedzy,a może ja chce własnymi siłami postarać sie o zdrowie,korzystając z pomocy intelektuaknej i wiedzy ludzi .Po to tu jestem.Jeśli kogoś uraziłam to z góry PRZEPRASZAM
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Meg, dr Głowacki przyjeżdża do arkadii na weekendy, mogłabyś się telefonicznie umówić. Ja chciałam zrobić sobie rezerwację na wczasy, na drugą połowę lipca, ale już nie ma wolnych miejsc.
|
|
|
|
|
|
|
lena
Go
|
Jesli masz ochote "dyskutowac publicznie" to po prostu pisz, a nie stosuj "szantazu emocjonalnego", ze "znikasz" bo ktos ma inne poglady od Twoich!!! Zgrabnie zmanipulowałeś moją wypowiedź, zatracając najważniejsze <oczernianie mnie>, ale niech Ci będzie. Ja potrafię słuchać, więc skoro mamy odmienne poglądy, to chętnie wysłucham Twoich. Właściwie najbardziej interesuje mnie, o które moje poglądy Ci chodzi. Zrobiłam tak niewiele wpisów, że drogą eliminacji: moja muzyka - odpada, kryzys - chyba odpada, wpis do Meg ~~ tutaj to prawdopodobnie najbardziej zgrzeszyłam Pogląd poglądem najbardziej różni się poglądowo więc słucham.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Jesli masz ochote "dyskutowac publicznie" to po prostu pisz, a nie stosuj "szantazu emocjonalnego", ze "znikasz" bo ktos ma inne poglady od Twoich!!! Zgrabnie zmanipulowałeś moją wypowiedź, zatracając najważniejsze <oczernianie mnie>, ale niech Ci będzie. Ja potrafię słuchać, więc skoro mamy odmienne poglądy, to chętnie wysłucham Twoich. Właściwie najbardziej interesuje mnie, o które moje poglądy Ci chodzi. Zrobiłam tak niewiele wpisów, że drogą eliminacji: moja muzyka - odpada, kryzys - chyba odpada, wpis do Meg ~~ tutaj to prawdopodobnie najbardziej zgrzeszyłam Pogląd poglądem najbardziej różni się poglądowo więc słucham. Lena, nie przejmuj się Grizzly chyba pomylił Cię z pewną Mistrzynią Manipulacji na tym forum...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Wiesz grizzly są ludzie i ludziska,ja nie umiem i nigdy nie umiałam a nawet i nie chce prosić nikogo o pieniądze,a co do kredytu to NIe DZiękuje Bardzo. Czy to juz wszystko musi być zależne od pieniedzy,a może ja chce własnymi siłami postarać sie o zdrowie,korzystając z pomocy intelektuaknej i wiedzy ludzi..
Meg masz racje z tymi ludzmi, ja to okreslam "MATRIX 90/10" Co do pieniedzy to jestem w 100% przekonany, ze bez wielkiego wysilku, jestes w stanie w prosty sposob, zarobic o wiele wiecej pieniedzy niz te 10 czy 20 tys. pln , bez ogladania sie na "sponsorow". Ale musisz przyznac, ze jest mnustwo osob, ktore korzystaja z dobroci takich ludzi, ktorzy maja pieniadze i chca sie nimi podzielic. Ja osobiscie w pelni ich popieram bowiem wiem, jaka to przyjemnosc "dawac" i "otrzymywac" pieniadze czy inne "dary od BOGA"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Ja chciałam zrobić sobie rezerwację na wczasy, na drugą połowę lipca...
Reniu widze, ze Ty masz "zdrowe" podejscie do tematu!!! I tak to powinno "byc" "Niewolnicy" tyraja pod "czujnym okiem kamery"a Szanowna Wlascicielka wczasuje !!! To wlasnie kocham w naszej zeczywistosci!!! BTW Reniu jak Twoi "niewolnicy" wyrabiaja to moze zdecydujesz sie na pare tygodni na Hawaje. Jest cudownie , plaza Waikiki jest BOSKA zreszta jak cale Honolulu!!!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Grizzly chyba pomylił Cię...
Ja kocham wszystkich ludzi, ktorzy sa "kochani" i lubie wszystkie "slodkosci" !!!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Krysiu, masz rację - chyba mnie z tym czymś, z kimś pomylił. Nie pierwszy raz się pomylił, więc zaczynam traktować to jako jego normę. Wiecej dystansu do swiata i samej siebie a napewno znajdziesz z misiem wspólny jezyk. Daruj sobie te banały w stosunku do mnie. Możesz je ćwiczyć na uczniach podstawówki. Tak nawiasem mówiąc, to wyraz "napewno" piszemy : na pewno. Podstawy z podstawówki przydadzą Ci się z pewnością, nawet odnośnie pisania wyrazu herbata. Wiem, że herbata z cytryną (Twoja ulubiona) może kusić do napisania cherbata, ale to takie mało miasteczkowe Viola44 - mam pytanie do Ciebie. Pisałaś w jednym poście, że skończyłaś studia medyczne dwadzieścia lat temu. To musisz mieć ok. 45 lat i już wiesz na czym świat stoi. Swoją drogą to jak na te lata - zdjęcie super <brawo> W innym poście pisałaś, że nie jesteś lekarzem i jedynie zapoznajesz się z tym co tutaj piszą i dodatkową wiedzą, żeby wiedzieć o co chodzi. Czy mogłabyś napisać jasno, czy skończyłaś w ogóle i jakie studia i ile masz wspólnego z medycyną? To tak dla klarowności sytuacji i porad wydawanych przez Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Dla mało zorientowanych dodam, że celowo zmieniłam na moment nick, żeby uwidocznić bzdurne i bezprzedmiotowe ataki na osoby, które chcą pomóc innym forumowiczom. Jak się okazało w trakcie eksperymentu - nie można pomagać innym nie będąc obrzuconym błotem, oskarżonym, prawie zniesławionym. Mam tylko nadzieję, że Meg spróbuje mojej metody, bo to było w calej rozciągłości szczere.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...chyba mnie...
Cos mnie tutej "lopalizuje" Viola to bardzo Wyksztalcona Osoba na Stanowisku!!! A Ty Opal, do jakiej "kasty" siem zaliczasz?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Siem? Nie znam takiego wyrazu - hahahaha jak zaczniesz pisać po polsku, to może kiedyś porozmawiamy.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Dla mało zorientowanych dodam, że celowo zmieniłam na moment nick, żeby uwidocznić ...
Gratulujemy, Opal. Uwidoczniłaś. Kolejny raz.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Gratulujemy, Opal. Uwidoczniłaś. Kolejny raz. Gratulujemy??? Czyli Ty i kto? Reprezentujesz kogoś, może jesteś adwokatem, a może to jakaś związkowa solidarność? Za socjalizmu też mówiono per "Wy towarzyszu" czyli w formie mnogiej. Flo - przestań udawać głupszą niż jesteś - please!!!
|
|
|
|
|
|
|
Hank
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"Opal" postąpiłaś bardzo nierozważnie! ponieważ z zakresu twojego IP pisze jeszcze: lekarka, adam319, lena, wielki krzy, mr_smok. Większość tych Użytkowników jest "starej daty" (rejestracja przed 16 styczeń 2009r.) i przeważnie nie pisuje już z wyjątkiem "lekarka". Z twojego doświadczenia wynika, że "bawiąc" się wirtualnie w dobrej wierze?, możesz wyrządzić szkodę nie tylko temu Forum, którego zadaniem nie jest "wirtualne leczenie", ale i innym niewirtualnym osobom. Czy warto?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Hank - dziękuję za zwrócenie uwagi.
Admin - jeżeli uważasz, że zaproponowane przez mnie menu dwudniowe dla Meg może jej zaszkodzić, a tym samym temu czy innemu forum, to proszę o wykasowanie mojego postu. Działałam w dobrej, nie złej wierze.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"Opal" Nie mogę tego uczynić, ponieważ to jeszcze bardziej zaszkodzi temu Forum! A "Meg" jakoś sobie poradzi. PS Pewnie dziś rano na "priv" poprosiłbym cię o likwidację konta "lena" lub "Opal", ale skoro się sama przyznałaś wczoraj wieczorem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|