Autor
|
Wtek: OTYŁOŚĆ 50 kg do zrzucenia!!! (Przeczytany 244739 razy)
|
viola44
Go
|
przewaznie 1 do 1, 1 do 1,2 czasem 1 do 1,5 ale czasem. na kalkulatorze to wyliczam.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
adampio A ile zjadasz w stosunku do bialka? ok 40g bialka 60 g wegli
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
przewaznie 1 do 1, 1 do 1,2 czasem 1 do 1,5 ale czasem. na kalkulatorze to wyliczam.
Czyl wedlug zalecen a te gramy, ktore podajesz, to liczysz przed czy po posilkach?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...A co do wydatków na wczasy optymalne, to podobało mi się jak osoby tam przebywające mówiły, że ich na to stać, bo nie wydają na leki, a na jedzenie niewiele. ... Ja uwazam, ze ludzie, ktorzy maja pieniadze na "optymalne wczasy"naleza do tej "kategorii' od ktorej powinni "aktywowac" swoje zainteresowanie lekarze i doradcy optymalni. Wszyscy ponizej tego "statusu spolecznego" powinni zostac pominieci, we wszelkich poczynaniach "czynnych" do walki o ich stan zdrowia i dlugosci zycia!!! Tacy "plebejusze" powinni "dojrzewac" czytajac ksiazki do czasu uzyskania mozliwosci "finansowych i mentalnych"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...wydawało mi się że jestem na forum optylamlnych, a tu ciągle ktoś ma do kogoś o coś pretensje. Ja piernicze Ludzie opamiętajcie sie,to tylko forum...
Meg sama piszesz, ze sa "ludzie" i "LUDZISKA" Roznice zdan, zawsze beda, nie nalezymy do PZPR.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Gryzzly", Ciebie to chyba interesują tylko dwie rzeczy: pieniądze i....... pieniądze
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Czyl wedlug zalecen a te gramy, ktore podajesz, to liczysz przed czy po posilkach? przed , tzn to co mam zjesc wrzucam na kalkulator i widze, poniewaz jem 2 posiłki dziennie pierwszy raz korzystam z kalkulatora rano, widze jaką mam proporcje i gdy czegos jest za mało dojadam tak zebym miała prawidłowa proporcje , posiłek ranny jest wazny bo musi mi wystarczyc na wiele godzin i to w czasie najwiekszej pracy intelektualnej mózgu, dlatego dbam aby proporcja byla idealna, popoludniu dojadam tyle by nie głodowac, zawsze jest to bialko, troche węgli i troche tłuszczu. np dzis rano zjadłam 32 bialka 100tluszczu 32 wegli.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Viola jest życzliwa , a osoba, która ją krytykuje musi być rozgoryczona i czerpie radość z obrzucania błotem innych...
Viola to SUPER OSOBA!!! Fajna dziewczyna, wyksztalcona z dobra praca, zgrabna i dowcipna!!! Wymarzona PARTNERKA dla faceta i nietylko. A "rozgoryczenie" ? Zawsze pleni sie wsrod biednego, chorego, byle jak ksztalconego, "niewolniczo-uzaleznionego planktonu" - to norma!!!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
"Gryzzly", Ciebie to chyba interesują tylko dwie rzeczy: pieniądze i....... pieniądze Renia, pieniadze to tylko taki "zapach" wydzielany przez wartosciowych i ciekawych ludzi, ktorych zycie i zdrowie jest naprawde COS warte!!! I Oni rowniez najczesciej "doceniaja" swoje wlasne "zdrowie i zycie" Zobacz natomiast jak jest w "planktonie" tam bida z nedza, i pachnie "inaczej" a o zdrowie Ci ludzie niedbaja wcale!!! Wydatki na "zdrowie" sa na ostatnim miejscy w ich systemie wartosci. Taki woli wydac ostatnie pieniadze na "ladna trumne i pomnik" zamiast wczesniej wydac na lekarza optymalnego.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Viola, "uszy do góry", ja też miałam tę "przyjemność" być w centrum zainteresowania...
Renia a czy to takie "nieprzyjemne" Nie badz pruderyjna!!! W koncu "niewolnicy" nie po to tyraja, abys Ty nie mogla blyszczec jak "GWIAZDA" !!! Kto ma "NIEWOLNIKOW" ten jest "PANEM TEGO SWIATA"
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
...Viola jest życzliwa , a osoba, która ją krytykuje musi być rozgoryczona i czerpie radość z obrzucania błotem innych...
Viola to SUPER OSOBA!!! Fajna dziewczyna, wyksztalcona z dobra praca, zgrabna i dowcipna!!! Wymarzona PARTNERKA dla faceta i nietylko. misiu miło jest przeczytac coś takiego, wszyscy faceci mają podobne zdanie na mój temat a kobiety? tylko mądre i szanujace samych siebie.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Na Akademii Medycznej ...
Viola mozesz sobie gratulowac, teraz to brzmi o wiele bardziej DUMNIE!!! Uniwersytet Medyczny!!! A Uniwesytet Medyczny to nie jakis tam "policealny licencjat"w badziewno- powiatowo-gminnym "cham-burku!!!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
...Na Akademii Medycznej ...
Viola mozesz sobie gratulowac, teraz to brzmi o wiele bardziej DUMNIE!!! Uniwersytet Medyczny!!! A Uniwesytet Medyczny to nie jakis tam "policealny licencjat"w badziewno- powiatowo-gminnym "cham-burku!!! Teraz Akademia Medyczna na której studiowałam podlega pod Uniwersytet Jagieloński, za moich czasów była wydzielona. Zdaje sie ze w 92 roku Akademia Medyczna została wcielona pod UJ.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Jestem strasznie z tego niezadowolona,zazdroszczę pulchniutkim babkom ...
Ale z Ciebie kokietka!!! Niby to sie "uzalasz" a wysylasz "sygnaly"zobaczcie wszyscy jaka jestem szczupla i zgrabna!!!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
A ja pisze sobie kochani tutaj z wami i równocześnie słucham płyty CD którą dostałam razem z ksiązką, Pan Jan Kwaśniewski ma wykład, mówi baardzo ciekawie.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
... UJ ...
Jak to pieknie brzmi, prawie jak "Harvard University" A slowo "akademia tomisie" z Moskwa lub Tirana kojarzy.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A ja pisze sobie kochani tutaj z wami i równocześnie słucham płyty CD którą dostałam razem z ksiązką, Pan Jan Kwaśniewski ma wykład, mówi baardzo ciekawie. Ja tez juz dostalem.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
A ja pisze sobie kochani tutaj z wami i równocześnie słucham płyty CD którą dostałam razem z ksiązką, Pan Jan Kwaśniewski ma wykład, mówi baardzo ciekawie. O jak Tobie zazdroszcze!!! Szkoda, ze nie mozemy razem posluchac, byloby jeszcze "ciekawiej" !!!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Pan Jan Kwaśniewski ma wykład, mówi baardzo ciekawie. A ile można było nakręcić ciekawych programów na temat DO, a ile można by było się jeszcze dowiedzieć od Jana Kwaśniewskiego! A tu już nic z tego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|