viola44
Go
|
A ja pisze sobie kochani tutaj z wami i równocześnie słucham płyty CD którą dostałam razem z ksiązką, Pan Jan Kwaśniewski ma wykład, mówi baardzo ciekawie. Ja tez juz dostalem. To gratuluje,
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Ja tez juz dostalem...
Zapros Renie na "przesluchanie" !!!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
A ile można było nakręcić ciekawych programów na temat DO, a ile można by było się jeszcze dowiedzieć od Jana Kwaśniewskiego! A tu już nic z tego. Dlaczemu juz nic z tego?!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
A ile można było nakręcić ciekawych programów na temat DO, a ile można by było się jeszcze dowiedzieć od Jana Kwaśniewskiego! A tu już nic z tego. Dlaczemu juz nic z tego?! No własnie, tez chciałam o to zapytać, czemu nic z tego? Przeciez dla nas optymalnych Pan Jan Kwasniewski moze jeszcze duzo powiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Może, ale woli robić coś zupełnie innego.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Może, ale woli robić coś zupełnie innego. ufff, admin ales nas wystraszył, tak to dziwnie zabrzmiało ze az w gardle mi wyschło.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
A do tego odmawia wszystkim mediom wywiadów z wyjątkiem zaprzyjaźnionych Redaktorów, którzy nie śmią prosić... I słusznie czynią! Nawet TVN "skopał" ostatnią publiczną wypowiedź http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=858 -
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
wlasnie mialam napisac, dzis kazdy moze miec swoj program telewizyjny, duzo bardziej popularny niz emitowany w telewizji polsat czy tefałę... no ale z drugiej strony, komu by sie nie sprzykrzylo - w takich warunkach probowac cos powiedziec
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
A do tego odmawia wszystkim mediom wywiadów z wyjątkiem zaprzyjaźnionych Redaktorów, którzy nie śmią prosić... I słusznie czynią!
Bardzo dobra taktyka!!!
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
A do tego odmawia wszystkim mediom wywiadów z wyjątkiem zaprzyjaźnionych Redaktorów, którzy nie śmią prosić... I słusznie czynią!
uważam że dobrze robi...."swiety spokój nie ma ceny"
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
A ja pisze sobie kochani tutaj z wami i równocześnie słucham płyty CD którą dostałam razem z ksiązką, Pan Jan Kwaśniewski ma wykład, mówi baardzo ciekawie. O jak Tobie zazdroszcze!!! Szkoda, ze nie mozemy razem posluchac, byloby jeszcze "ciekawiej" !!! a dałbys sie skupić?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...uważam że dobrze robi...."swiety spokój nie ma ceny" ... Viola, zobacz jak my "odbieramy" i "nadajemy" na tej samej fali!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj czytałam o dr Kwaśniewskim na forum młodzieży optymalnej i pisało tam, że dr (wówczas 67 letni) Jan Kwaśniewski jest niewysokim człowiekiem, mówiącym spokojnie i potrafiącym zrobić bez problemu 500 pompek
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...A ja juz dawno wiem o tych pompkach od mojego zaprzyjażnionego optymalnego z Poznania...
To pewnie taka "przenosnia"
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"renia" a możesz sobie tego "paszkwila" przeczytać tu - http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=415 - zamiast szukać informacji o JK u "opty"-społeczności od diety "optymalnej" To był ostatni "wywiad" dla nieznajomych redaktorów. PS "media" potrafią, oj potrafią...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...Ja tez juz dostalem...
Zapros Renie na "przesluchanie" !!! "Gryzzly"....Ty wiesz.....czy mam Ci coś powiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
..."Gryzzly"....Ty wiesz.....czy mam Ci coś powiedzieć?...
Jak cos milego to "wal smialo" jak nie, to niech tak zostanie!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
I podobno tętno po tych pompkach niedużo idzie w góre, tak jest male zapotrzebowanie na tlen, ale o to trzeba by zapytac admina. Mam bieżnię w siłowni na której doprowadzam własne tętno raz w tygodniu do powyżej 160, ostatnio miałem 178, bez "łomotu w uszach", bez przykrości z tego typu wysiłku i bez zakwaszenia. Problemem jest tylko odprowadzenie ciepła!!!. I pewnie nie wiedziałbym, że to 178/minutę, gdyby urządzenie samo nie mierzyło parametrów wysiłku.
|
|
|
|
|
|
|
|