Autor
|
Wtek: Marihuana, kawa, kolana i bimber (Przeczytany 238335 razy)
|
evosonic
Go
|
Dziękuję Wszystkim biorącym udział w tej dyskusji. Od razu zrobiło mi się jaśniej pod dekielkiem. Czy mogę zatem traktować własne kolana jako wskaźnik trujących pokarmów? A co do składu bimbru to mogę tylko odpowiedzieć lekarce, że składa się głównie z pasji producenta pozdrawiam pocieszam nie nie mozeszesz , po szesciu latach cos powinienes czuc i wiedziec jak to sie znalazlo w twoim czyms tam ( dopisz sobie ) ogolnie to nudzisz
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
hihihiii przestal nudzic ale to jest takie smutne
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Ja robie z wina -ale to chyba już jest winiaczek i wcale mi nie szkodzi oczywiście w rozsądnych dawkach - bo wystarczy kieliszek więcej ,a serducho pika
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna77
Go
|
Rudka ja też mogę tylko lampkę wina czy czegoś innego bo potem słyszę własne serduszko .Jak zaczęłam wypiekać ciasteczka magnezowe i inne chlebki opyt. to przestało mnie "trzepać" po kawie.Chyba ta kawa wypłukiwala ze mnie magnez.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Mówisz -ciasteczka magnezowe ??? moze będą super do winka -niezły pomysł chyba zaraz polece do Morgana po przepis . Ja niby arytmie na opty -diecie uspokoiłam -ale kazde odstępstwo serce mi przypomina.
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Dla równowagi dobrze jest zjeśc 1 kostkę gorzkiej czekolady do kawy.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I znowu "marihuana leczy raka". http://slwstr.net/pk3/2015/6/wolne-marihuanenPewnie tak samo jak nafta i amigdalina. Jak coś gdzieś zadziała na cokolwiek, to zaraz leczy raka i zaparcia. Konopie indyjskie na pewno działają, być może leczą jakąś neurologię, bo receptory kannabinoidowe istnieją zarówno ośrodkowo, jak i obwodowo, ale ekstrapolowanie tego na wszystkie popularne obecnie choroby, to lipa wielka jak Etna. Zaraz Zięba będzie zalecał picie olejku z Konopki, tfu, z konopi.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jest mnostwo rzeczy, ktore lecza raka z rowna skutecznoscia i stopniem udokumentowania jak amigdalina, np Graviola, MMS (Chloryn Sodu), ANRY (preparat autostwa Anatola Rybczynskiego) czy Weglan Potasu wg profesora Pantelliniego, czy nawet Wodoroweglan Sodu wg prof Simonciniego. Nie wspominakm juz o Budwigowej, metodzie Rife'a, Ashkara czy Gersonie. I naprawde nie rozumiem dlaczego Adasko sie uczepil jak pijany plota, tej B17 wybierajac ja jaka ta jedyna metode sposrod tych wszystkich. Ksiazke o B17 przeczytalem zanim sie w ogole Adasko zainteresowal tematem i w sumie wczesniej i pozniej przeczytalem duzo podobnych ksiazek na temat takich kuracji, specjalnie nie zauwazylem jakichs spektakularnych sukcesow na tle innych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jonsey
Go
|
Nawet jeśli leczy to jakiekolwiek badania na ten temat potwierdzające za mocą Pfajzerów, Sanofich i innych GaxówSmitKlainów nigdy nie ujrzą światła dziennego. To się nikomu nie opłaca. Jak zarobić na czymś co każdy może w doniczce na balkonie sam sobie wyhodować, ba co samo z siebie rośnie na dziko gdzie popadnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jest mnostwo rzeczy, ktore lecza raka z rowna skutecznoscia i stopniem udokumentowania jak amigdalina, np Graviola, MMS (Chloryn Sodu), ANRY (preparat autostwa Anatola Rybczynskiego) czy Weglan Potasu wg profesora Pantelliniego, czy nawet Wodoroweglan Sodu wg prof Simonciniego. Nie wspominakm juz o Budwigowej, metodzie Rife'a, Ashkara czy Gersonie. I naprawde nie rozumiem dlaczego Adasko sie uczepil jak pijany plota, tej B17 wybierajac ja jaka ta jedyna metode sposrod tych wszystkich. Ksiazke o B17 przeczytalem zanim sie w ogole Adasko zainteresowal tematem i w sumie wczesniej i pozniej przeczytalem duzo podobnych ksiazek na temat takich kuracji, specjalnie nie zauwazylem jakichs spektakularnych sukcesow na tle innych
Trzeba mieć w życiu jakąś pasję, nie?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
25000 postów o treści hihi haha to jeszcze pasja czy coś innego.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
B17 wybierajac ja jaka ta jedyna metode sposrod tych wszystkich. Nie neguję żadnych innych metod. B17 z pestek owoców ma tę właściwość, że sprowadza się do doboru produktów spożywczych, bez sięgania po chemię, bez sączenia limfy itp. Aczkolwiek, każda metoda prowadząca do detoksyfikacji organizmu, na czele z odcięciem się do możliwego maksimum od chemii spożywczej i farmaceutycznej jest także godna najwyższej uwagi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chuj Ci do tego, kolego.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Chuj Ci do tego, kolego.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
krótko i treściwie LUBIĘ TO!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wybaczcie wulgaryzm, ale woskowa kukła pieprząca w kółko to samo (oczywiście zgodnie z rozkładem rotacji) zaczyna się czepiać mojego prywatnego życia. Tabelki jeszcze zrób, dzięciole zasmarkany, z podziałem na hihi i haha, z datą i godziną, pokoloruj i wyślij do Admina jako skargę. Weź w końcu napisz coś ciekawego, zabawnego, miłego czy głupiego, ale jakiegoś, a nie straszysz tymi bezpłciowymi komunałami, albo sieknij sobie złoty strzał z amigdaliny i nie męcz nas i siebie. Zacznie się od wypominania ilości postów, a skończy na kalamburach by Adaś, a tego stary silnik forum może nie uciągnąć...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak tak można się czepiać prywatnych publicznych postów, kto i ile pości, no...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Bardziej przykuwa uwagę przepaść pomiędzy prostym określeniem członka, a wysublimowanym, dopracowanym, wręcz doskonałym sformułowaniem zobrzydzającej mitologi szydzącej Jądra z krochmalem dobrze robią. jakby cały sztab marketingowy nad tym pracował.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak tak można się czepiać prywatnych publicznych postów, kto i ile pości, no... Oj mozna, mozna, nie uwierzylbys nawet jakbym ci pokazal......hmm, no coz....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|