Autor
|
Wtek: Poproszę o sprawdzenie jadlospisu :) (Przeczytany 203636 razy)
|
kodar
Go
|
mysle,ze ani dieta ani Toan nie potrzebuja obroncy w osobie Elmo
dieta broni sie sama,bo wielu z nas pomogla i dlatego bedziemy ja stosowac, tak jak chcemy ,czy sie tobie podoba czy nie,a bedziemy jesc to co akurat nam wpadnie w oko, a ty swoimi postami wprowadzasz rozgardiasz , a energie na niepotrzebne nic nie wnoszace pisanine mozna w milszy sposob zuzytkowac,
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Go
|
Elmo,to juz za wiele,jakie masz prawo krytykowac lekarke,??????? kim ty wlasciwie jestes,moze takie oceny zostaw dla Toan albo p.Kwasniewskiego, dziewczyno ty to masz tupet,!!!! az wlosy jeza sie na glowie, z tego co widze,starasz sie wszystkich wyrzucic z tego forum
Kodar, post do Elmo dotyczy także mnie. Bardzo proszę opanuj emocje. Poruszony problem ewentualnego plagiatu tytułu jest warty przedyskutowania z róznych względów.Z pewnościa nie muszę Tobie tłumaczyć - jakich? Ale o tym później. Pozdrawiam Zofia
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
mysle,ze ani dieta ani Toan nie potrzebuja obroncy w osobie Elmo
Oczywiście ,że nie. To lekarka najwyraźniej potrzebuje Waszej obrony. I dziwne ,że tak to odbierasz,wszak to co napisała lekarka i lek.med Jan Kwaśniewski to "to samo" (?) Mniej wiecej poczatek ,a dalej; to dieta rotacyjna ,eliminacyjna,dobrych i złych produktów....
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Zofio,jezeli tak cie interesuje tytul ksiazki,to powinnas wiedziec,co lekarka na ten temat pisala, mysle rowniez,ze nie ma potrzeby tego tlumaczyc ponownie, ani rowniez tlumaczyc sie przed nami, sa jeszcze Toan i p.Kwasniewski, jezeli nie masz sobie czym innym glowy zaprzatac,to niezmiernie wspolczuje emocji,nie da sie opanowac,bo sami tez piszecie b.emocjonalnie,a moze nie???????
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Oczywiście ,że nie. To lekarka najwyraźniej potrzebuje Waszej obrony. I dziwne ,że tak to odbierasz,wszak to co napisała lekarka i lek.med Jan Kwaśniewski to "to samo" (?) Mniej wiecej poczatek ,a dalej; to dieta rotacyjna ,eliminacyjna,dobrych i złych produktów.... Zgłoś do moderatora Zapisane Elmo,jezeli jestes az tak inteligentna,to powinnas juz dawno zauwazyc ,ze lekarka w swojej ksiazce pisze o roznych dietach i roznych sposobach odzywiania , i o najwazniejszym jak ulzyc choremu w jego cierpieniach ,lub jak doprowadzic cierpiacego najkrotsza,najtansza ,najlatwiejsza droga do odzyskania zdrowia, jak mozna nad czyms dyskutowac nie znajac tresci ksiazki lekarki,
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
lekarka,posiada rowniez uprawnienia,Doradcy Zywieniowego -przekonana jestem,ze na ladne oczy a ni za lapowki tego certyfikatu nie zlozyla,natomiast dziekim posiadaniu ogromnej wiedzy na temat zywienia i nie tylko optymalnego, to gwoli przypomnienia,jezeli ktos z was ma jeszcze watpliwosci,a moze nie wiedzial i nie chcialo mu sie sprawdzic
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Elmo,jezeli jestes az tak inteligentna,to powinnas juz dawno zauwazyc ,ze lekarka w swojej ksiazce pisze o roznych dietach i roznych sposobach odzywiania ,
No, otóż to Nie wydawało by Ci się absurdem, gdybym napisała ksiązkę o różnych sposobach odżywiania i nazwała ją "Dieta Atkinsa" ? Nawet by mi przez mysl to nie przeszło .
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Absurd,to jest twoja sprawa,nie moja
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Kodar , daj spokój .Wystarczy poznać dokładnie znaczenie słowa"plagiat" jak również przeczytać ustawę o prawie autorskim , żeby wiedzieć , że Lekarka nie zrobiła nic zdrożnego. .Tu nie chodzi o nic innego tylko o nowy obiekt do zaszczuwania.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Wystarczy poznać dokładnie znaczenie słowa"plagiat" jak również przeczytać ustawę o prawie autorskim , żeby wiedzieć , że Lekarka nie zrobiła nic zdrożnego.
Udał Ci się post ,jak zwykle Ciekawe dlaczego lek.med. Jan Kwaśniewski nie zastrzegł tytułu .Odpowiedzcie sobie na to pytanie
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Go
|
Kodar , daj spokój .Wystarczy poznać dokładnie znaczenie słowa"plagiat" jak również przeczytać ustawę o prawie autorskim , żeby wiedzieć , że Lekarka nie zrobiła nic zdrożnego. .Tu nie chodzi o nic innego tylko o nowy obiekt do zaszczuwania. Bruford, nie obrażaj aktywnych uczestników tego Forum. Tu sie nikogo nie zaszczuwa, a najlepszym przykładem jesteś Ty. Przecież tak dlugo egzystujesz na Forum pomimo nazwijmy delikatnie Twojej kontrowersyjności. Gdybys był zaszczuwany, było Tobie źle, to przestałbyś pisać. Logiczne!!! Pozdrawiam Zofia
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Zofio, Bruford rozmydla temat Chce, aby na mnie skoncentrowała się uwaga, a odeszła od tematu "Plagiat" . Nie ma takiej mozliwości.Moja skromna osoba nie jest tak znana jak DO
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Elmo , zaskakujesz mnie, ale myślę, że to z 'rozpędu' Twoje nieprzemyślane posty. "Dieta optymalna" znaczy dieta najlepsza i lekarka tak samo jak JK tak uważa . W swojej książce daje wskazówki z których możesz skorzystać lub nie. JK tak samo odnosi się do tego stwierdzeniem 'każdy organizm jest inny', a lekarka konkretnie pokazuje dlaczego jest inny i jak do niego dostosować DO. To super, że wreszcie znalazł się lekarz, który chce z nami na ten temat rozmawiać i potrafi nazwać sprawy po imieniu. Ty stosujesz dietę japońską i nikt Ci nie zarzuca plagiatu. Uszanuj stwirdzenie JK, że 'każdy organizm jest inny'.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Kodar , daj spokój .Wystarczy poznać dokładnie znaczenie słowa"plagiat" jak również przeczytać ustawę o prawie autorskim , żeby wiedzieć , że Lekarka nie zrobiła nic zdrożnego. .Tu nie chodzi o nic innego tylko o nowy obiekt do zaszczuwania. Bruford, wiesz,co widzialam na na samochodzie jednego z prywatnych firm opiekujacych sie chorymi OPTIMAL PFLEGE -mysle ze nie musze ci tego tlumaczyc, czyli wedle niektorych ta nazwa nie powinna istniec,bo ju zastrzezona jest dla J.Kwasniewskiego?????? mnostwo autorow tych polskich i niemieckich pisze o optymalnym odzywianiu,ale nie koniecznie J.Kwasniewskiego, to oni rowniez nie moga uzywac tych slow?????
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Bruford, wiesz,co widzialam na na samochodzie jednego z prywatnych firm opiekujacych sie chorymi OPTIMAL PFLEGE -mysle ze nie musze ci tego tlumaczyc, czyli wedle niektorych ta nazwa nie powinna istniec,bo ju zastrzezona jest dla J.Kwasniewskiego?????? mnostwo autorow tych polskich i niemieckich pisze o optymalnym odzywianiu,ale nie koniecznie J.Kwasniewskiego, to oni rowniez nie moga uzywac tych slow?????
Niezłe rozumowanie W takim razie,spodziewajmy się dalszych wydań o takich samych tytułach co książki JK ,a co tam.....
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
delikatnie Twojej kontrowersyjności. Gdybys był zaszczuwany, było Tobie źle, to przestałbyś pisać. Logiczne!!! Pozdrawiam Zofia
Heh , to niestety nie jest logiczne
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Ciekawe dlaczego lek.med. Jan Kwaśniewski nie zastrzegł tytułu .Odpowiedzcie sobie na to pytanie Bo nie można zastrzec. .
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
czyli wedle niektorych ta nazwa nie powinna istniec,bo ju zastrzezona jest dla J.Kwasniewskiego??????
Kodar , w polskim prawie autorskim jest wyraźnie powiedziane czy taka sytuacja podlega ochronie prawa autorskiego czy nie ./Otóż , z oczywistych powodów nie , i tyle.Odpowiedź jest w prawie autorskim .Koniec gadki.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ciekawe dlaczego lek.med. Jan Kwaśniewski nie zastrzegł tytułu .Odpowiedzcie sobie na to pytanie Bo nie można zastrzec. . Heh widzę, że nieźle jesteś poinformowana Więc ciesz się i wykorzystuj dalej tytuły Jego książek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ciekawe dlaczego lek.med. Jan Kwaśniewski nie zastrzegł tytułu .Odpowiedzcie sobie na to pytanie Bo nie można zastrzec. . I jeszcze jedno Co Tobą kierowało ,że pojechałaś do Urzędu Patentowego,zanim na dobre nie zamieściłaś na swojej książce tytułu "Dieta Optymalna"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|