Autor
|
Wtek: Nagonka na lekarzy trwa !!! Uczyc sie angielskiego !!! (Przeczytany 60307 razy)
|
slawek
Go
|
A do tego pomnóżmy wyniki podane przez Sławka przez liczbę zatrudnoinych. NIKT (ani rządzący, ani "lekarze, Taaa , lekarze to tu mają najwięcej do powiedzenia Oczywiście wszyscy nieświadomi do granic wytrzymałość i ;P P.S. naprawdę tak mało cenisz swoich kolegów ??
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
[ P.S. naprawdę tak mało cenisz swoich kolegów ??
Rozumiesz różnicę między "byciem
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
[ P.S. naprawdę tak mało cenisz swoich kolegów ??
Rozumiesz różnicę między "byciem byciem świadomym a prawem do decydowania??? Tak dla formy pytam , z grzeczności , znaczy się , bo z Twojego postu wynika , że nie rozumiesz
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Oki przesadziłem troszkę.
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Bruford, Szymon i wszyscy dobrze znający j. angielski (nie jestem pewna, czy już ukazał się w j. polskim) - czy mieliście już okazje obejrzeć najnowszy dokument Michaela Moore'a pt. "SICKO"? Rewelacja! O tym, jak sprawy wyglądają w USA, rzecz jasna, wiedziałam z własnego doświadczenia, nie wiedziałam natomiast o tym jak jest pod tym względem np. w Anglii czy Francji. Czy nawet na... Kubie. Ech...
I jednocześnie nasuwa się pytanie, dlaczego Polska w swoim systemie "ochrony" zdrowia wzoruje się właśnie na USA, a nie np. Wlk. Brytanii czy Francji? Przecież to jest chory system!
Marishka
|
|
|
|
|
|
|
Szymon
Go
|
Niestety, jeszcze nie widziałem. Czyżby Moore zadawał ostatni cios Republikanom w przededniu wyborów? Co do poruszonej kwestii- nie wiem , jak we Francji, ale sytuacja w Wlk. Brytanii tez specjalnie różowo nie wyglada. Byc moze Moore (nad)uzywa pewnych, nazwijmy to, figur stylistycznych, żeby pokazać, jak to w USA jest źle.... Od czasów Zabaw z Bronią jakoś mi ten Moore wcieleniem obiektywizmu się nie wydaje
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|