Autor
|
Wtek: Czytać ciemniaki! :) (Przeczytany 144249 razy)
|
Bruford
Go
|
Śmiem twierdzić , że o to chodzi.Osoby wątpiące lub pytające nie są tu specjalnie mile widziane Przestań Bruford i ty wypisywać androny, bo gdyby tak było - byś wyleciał stąd już dawno! Przypomnieć Ci Twoją karierę na tym Forum?. Wkurzyło Cię 5 tys , co???Daj sobie spokój , pokaż wreszcie o co Ci chodzi.Daj bana Brufordowi a szydło wyjdzie z wora.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Wkurzyło Cię 5 tys , co???Daj sobie spokój , pokaż wreszcie o co Ci chodzi.Daj bana Brufordowi a szydło wyjdzie z wora. Nie mam podstaw . A czasy, gdy mnie coś wkurzało - minęły bezpowrotnie
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Przygotuję sie do chyba do zakładania , wzorem Morgano , seryjnych wątków pt największe dziury w teorii DO.Pasuje , wystarczy na bana którego nigdy nie dałeś przodującym chamom- trollom tego "foruma"?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Przygotuję sie do chyba do zakładania , wzorem Morgano , seryjnych wątków pt największe dziury w teorii DO.Pasuje , wystarczy na bana którego nigdy nie dałeś przodującym chamom- trollom tego "foruma"? Mnie wszystko pasuje. A jeśli ktos lubi się ośnieszać, to nie bronię jeśli to robi kulturalnie. Nie jeden "naukowiec", się już podziurawił na dziurach w teorii DO.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
dziury w teorii DO. Założę nawet taki dział na Forum, bo lubię jak się ktoś "uczy" swej niewiedzy
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
[. A jeśli ktos lubi się ośnieszać, to nie bronię jeśli to robi kulturalnie.
Ta jak Ty na statystyce raków w II RP? No , fakt ,ośmieszyłeś się kulturalnie
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Jak tak będziesz przeżywał swoje porażki jak to "pięć tys.", to szybko zdrowie stracisz
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Toan, po powyższych postach powinienem sam dla własnej przyjemności zrezygnować z pisania na tym forum, więc nie konstruuj infantylnych ostrzeżeń.
Tomek
Czy mnie wzrok nie myli Toż ten człowiek sam się domagał reakcji ze strony Admina,a teraz pisze ,żeby Admin nie konstruował infantylnych ostrzeżeń . Ktos tu ma problem...
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Policjantowi drogówki nie udowadnia się nigdy, że nie ma racji, bo to prosta droga do przykrości. Gdybyś po "prostaczkowatych "optymalnych"" - odpowiedział tak jak wypadało odpowiedzieć, nie byłoby dalszej dyskusji. Gdybym nie wiedział co to osobowość autorytarna, dalej bym zadawał Ci pytania na temat przyczyn Twojej dziwnej postawy w ocenie sytuacji na forum. Toan, o ile tak zrobisz, to pamiętaj, że wyrzucisz mnie nie za to, że jestem chamski (bo taka będzie oficjalna wersja) lecz za to, że drgnęła w Tobie jakaś strunka, a powstały dźwięk wkurzył Cię niemożebnie. Do tego stopnia, że chocby nie wiem, jakie bluzgi padały ze stron różnorakich, Ty nadal będziesz słał grzecznie upomnienia okraszone leniwoporankowymi uśmieszkami. I nie zapytam również, co rozumiesz pod pojęciem dorosłości, bo mam dziwne przeczucie , że będzię się tu roić od różnych podporządkowań, regulacji prawnych, ograniczeń, zahamowań, konformizmów czy innych podobnej sorty lojalności militarnych wszelkiej maści. Tomek
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Zejdź wreszcie ze mnie, jak mogę prosić. Przestrzegaj zasad, których się kilka osób domagało, a będzie dobrze. Zamiast przygotowywać na jutro materiał na stronę, muszę tu uspakajać sztubackie zachowania kilku osób!
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Go
|
. Twoje opinie nikogo nie isteresują, bo są kompletnie nieważne.
Mylisz się. Bardziej zależy mi na jednym sceptycznym i upartym Brufordzie, który ma wszelkie narzędzia poznawcze w sensie akademickim niż na tysiącu prostaczkowatych "optymalnych" , którzy wiedzą, bo tak i koniec. Dlaczego ? Bo się obawiam transformacji tak cennej wiedzy w religię jedyną i słuszną. I do znudzenia. Żywienie Optymalne w moim przekonaniu wpływa fundamentalnie pozytywnie na zdrowie człowieka. Daleki jestem natomiast od radzenia komukolwiek z gości na tym forum lub od polemiki na tematy związane z biochemią. Jestem na to merytorycznie zbyt cienki. Wolę zadawać pytania mające albo sprowokować rozmówcę do własnej opinii albo ich celem jest zwykła chęć dowiedzenia się czegoś pożytecznego. Tomek Tomku, " źle robisz gdy chwalisz, jeszcze gorzej gdy ganisz rzecz, której dobrze nie znasz"Stwierdzasz sam, ze jestes z biochemi zbyt cieńki, a wydajesz daleko sięgające oceny spraw i osób. O logiko!!!! Jeżeli jesteś cieńki z biochemii, to skąd wiesz, że np. Burford ma wszelkie narzędzia poznawcze... a inni....... Jest to na poziomie: mówią dwie "baby" -ten lekarz x jest bardzo dobry, ten prawnik x jest bardzo dobry, itd Tomku, na podstawie powyższego wywodu i "całokształtu" Twoich wypowiedzi na Forum formuje do Ciebie prośbę: NIE "OBRAŻAJ" MNIE swoimi pochopnymi, stronniczymi i bezpodstawnymi stwierdzeniami w wielu wątkach. Pozdrawiam Zofia
|
|
|
|
|
|
|
beata
Go
|
Tomku, na podstawie powyższego wywodu i "całokształtu" Twoich wypowiedzi na Forum formuje do Ciebie prośbę: NIE "OBRAŻAJ" MNIE swoimi pochopnymi, stronniczymi i bezpodstawnymi stwierdzeniami w wielu wątkach.
Na podstawie powyższych wywodów, "CO BOLI" najbardziej w niewinnym serduszku ? Co tak naprawdę paskudnie uwiera ? Co tak męczy i gnębi Zofio ? Ja domyślam się, ale gdy napiszę co, to pewnie zrobisz COŚ, co jest wyjątkowo ........... !
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Go
|
Tomku, na podstawie powyższego wywodu i "całokształtu" Twoich wypowiedzi na Forum formuje do Ciebie prośbę: NIE "OBRAŻAJ" MNIE swoimi pochopnymi, stronniczymi i bezpodstawnymi stwierdzeniami w wielu wątkach.
Na podstawie powyższych wywodów, "CO BOLI" najbardziej w niewinnym serduszku ? Co tak naprawdę paskudnie uwiera ? Co tak męczy i gnębi Zofio ? Ja domyślam się, ale gdy napiszę co, to pewnie zrobisz COŚ, co jest wyjątkowo ........... ! Beatko, nie lubię głupawego gadulstwa, dlatego z Tomkiem nie będe wchodzić w szczegóły, a mnie nie prowokuj do roztrząsania pierdół i zaczepek. Wyrażam nadzieję, że Tomek wyhamuje i zwiekszą rozwagą będzie pisał. Porozmawiajmy lepiej o znacznie wazniejszych sprawach, które cos wniosą pozytecznego do każdego z dyskutantów i czytelników. Tak poszczegam rolę Forum, szczególnie Tego Forum. Przykre, że na Forum piszą osoby, których pożywką są kłótnie i sprzeczki, a niektorzy aktywni dyskutanci daja sie na to nabierać i ich ponosi. Ale młodość ma swoje prawa Pozdrawiam Zofia
|
|
|
|
|
|
|
|
beata
Go
|
Widzę, że niektórzy tak się na tym Forum "wykazali", że sami domagają się bana . No najprościej chyba samodzielnie zlikwidować swoje konto Owszem, wykazali istniejącą odwieczna walka WIERZACYCH z MYŚLĄCYMI. Czy czasy palenia czarownic na stosie już mineły, czy wkraczamy w nowa fazę Panie Wojteks ? Czy wątpliwości i ujawnianie przesadnych konfabulacji należy POMŚCIĆ BANEM ?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Nie nadajesz się 'beata" na to Forum!. Lepiej zamilcz
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Nie nadajesz się 'beata" na to Forum!. Lepiej zamilcz A dlaczego???
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Eeee, co tak traktujesz Nowych Toan?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Eeee, co tak traktujesz Nowych Toan? To było bardzo grzeczne wyproszenie z Forum, które nie poskutkowało, a nie "traktowanie Nowych"
|
|
|
|
|
|
|
|
|