Autor
|
Wtek: Czytać ciemniaki! :) (Przeczytany 144283 razy)
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Poczekamy , zobaczymy . Miejmy nadzieję , że będą to liczby bardziej udokumentowane niż " 5 tys raków w II RP" . A tutaj było pytanie o choroby autoimmunologiczne.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Poczekamy , zobaczymy Bruford, nie pochlebiaj sobie cynicznie, bo nikt nie oczekuje od Ciebie ani czekania, ani patrzenia. Zmitrężyłeś tu trzy i pół roku i nic dobrego dla Ciebie z tego nie wynika. Możesz tu czekać i patrzeć do końca tego serwisu, bo to tak jakby "naukowiec" posadził kołek osikowy w Dolinie Śmierci i nie podlewał go. Wnioski "naukowca" mogą być tylko takie: "nie kiełkuje", "poczekamy zobaczymy" . Twoje opinie na temat DO są kompletnie nieistotne.
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
. Twoje opinie nikogo nie isteresują, bo są kompletnie nieważne.
Mylisz się. Bardziej zależy mi na jednym sceptycznym i upartym Brufordzie, który ma wszelkie narzędzia poznawcze w sensie akademickim niż na tysiącu prostaczkowatych "optymalnych" , którzy wiedzą, bo tak i koniec. Dlaczego ? Bo się obawiam transformacji tak cennej wiedzy w religię jedyną i słuszną. I do znudzenia. Żywienie Optymalne w moim przekonaniu wpływa fundamentalnie pozytywnie na zdrowie człowieka. Daleki jestem natomiast od radzenia komukolwiek z gości na tym forum lub od polemiki na tematy związane z biochemią. Jestem na to merytorycznie zbyt cienki. Wolę zadawać pytania mające albo sprowokować rozmówcę do własnej opinii albo ich celem jest zwykła chęć dowiedzenia się czegoś pożytecznego. Tomek
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Tomkiwewicz! Nie obrażaj sporej grupy ludzi, bo pewnie Cię ktoś zgłosi do moderacji dziś. A tyle miałem już dni spokoju
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Toan, ten rodzaj straszaka na mnie nie działa. Z dwóch powodów:
- po pierwsze, szpiclowanie poza plecami nie wchodzi w sferę mojego emocjonalnego zaangażowania i kompletnie nie obchodzi mnie czy ktokolwiek złoży szemrany donos czy nie. Nieważne jest tez zupełnie, czy walniesz bana czy nie. To tylko w obliczu faktów widzialnych dla poniektórych osób - będzie stanowiło dość żałosny zabieg pozbycia się niewygodnych osób. Jak to w życiu bywa, prawda panie Tomaszu ?
- po drugie, nikogo na pewno personalnie nie obraziłem. Od dłuższego czasu piszę o grupie ludzi, którzy nazywają siebie optymalnymi, a na lewo i prawo sieką nienawiścią , o której nie mają dodatkowo pojęcia, że w nich siedzi - i to jest najgorsze. Sądzisz że takowi nie istnieją ? Mało tego, postawili sobie na celu mesjańskie posłannictwo. Socjologiczne uwarunkowania takich działań każą przypuszczać, że gdyby doszli do władzy, nie byłoby żadnej różnicy pomiędzy nimi a jakąkolwiek, może nawet pomniejszą dyktaturą. Nie dostrzegasz wspaniałych osobowości, które powodują, że warto na tym forum pisać ? Przedziwna sprawa, notorycznie szkalowana ostatnio Ewa, nie stanowi dla Ciebie pola do pomyśłunku, że coś jest nie tak ? To tylko jeden z wielu przykładów. Nie dostrzegasz, że szpiclowanie polegające na zgłaszaniu tajemnym do moderacji, niczego nie zmienia.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No znalazł sobie chłopak kozła ofiarnego w mojej postaci i jak pieknie odwraca uwage od swojej osoby a kieruje na moją. Ponadto notorycznie obraża grupę ludzi nazywając ich prostaczkami.No i ta analiza psyche,która stała się NUDNA do BÓLU!!! Wciąż jedno i to samo,nuda ,nuda nuda i obrazanie od samego początku. I choćby mnie banowano ,to nic się nie zmieni-obrażanie pozostanie nadal,bo główny prowodier ,prowokator pozostaje w stanie spoczynku. Dziękuję za uwagę i idę z dziećmi na rolki
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
I do znudzenia. Żywienie Optymalne w moim przekonaniu wpływa fundamentalnie pozytywnie na zdrowie człowieka. Tomek
'Zdrowie człowieka' tzn. z włącznie mózgiem?
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Tomkiwewicz! Nie obrażaj sporej grupy ludzi, bo pewnie Cię ktoś zgłosi do moderacji dziś. A tyle miałem już dni spokoju Tomkiewicz już inaczej nie potrafi. To jego kultura osobista i styl. A na temat czyjegoś stylu się nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Toan, ten rodzaj straszaka na mnie nie działa. Z dwóch powodów:
- po pierwsze, szpiclowanie poza plecami nie wchodzi w sferę mojego emocjonalnego zaangażowania i kompletnie nie obchodzi mnie czy ktokolwiek złoży szemrany donos czy nie. Nieważne jest tez zupełnie, czy walniesz bana czy nie. To tylko w obliczu faktów widzialnych dla poniektórych osób - będzie stanowiło dość żałosny zabieg pozbycia się niewygodnych osób. Jak to w życiu bywa, prawda panie Tomaszu ?
- po drugie, nikogo na pewno personalnie nie obraziłem. Od dłuższego czasu piszę o grupie ludzi, którzy nazywają siebie optymalnymi, a na lewo i prawo sieką nienawiścią , o której nie mają dodatkowo pojęcia, że w nich siedzi - i to jest najgorsze. Sądzisz że takowi nie istnieją ? Mało tego, postawili sobie na celu mesjańskie posłannictwo. Socjologiczne uwarunkowania takich działań każą przypuszczać, że gdyby doszli do władzy, nie byłoby żadnej różnicy pomiędzy nimi a jakąkolwiek, może nawet pomniejszą dyktaturą. Nie dostrzegasz wspaniałych osobowości, które powodują, że warto na tym forum pisać ? Przedziwna sprawa, notorycznie szkalowana ostatnio Ewa, nie stanowi dla Ciebie pola do pomyśłunku, że coś jest nie tak ? To tylko jeden z wielu przykładów. Nie dostrzegasz, że szpiclowanie polegające na zgłaszaniu tajemnym do moderacji, niczego nie zmienia.
Tomek
Odpowiem krótko na całość. Nie interesują mnie sprawy podane w Twoim poście, ani nie odpowiadam za sposób rozumowania i pisania osób prezentujących się na tym Forum. Nie zezwalam na wypisywanie obraźliwych rzeczy na temat konkretnych i ogółu Użytkowników i albo się do tego dostosujesz, albo postąpię zgodnie z obowiązującymi zasadami. Traktuj ten post jako OSTRZEŻENIE, później będzie już siedmiodniowy ban.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Dziękuję za uwagę i idę z dziećmi na rolki ... Na zdrowie . Elmo, Czy Twoje musi być zawsze "na wierzchu"?. Może czasem odpuścić?. Lepiej zdanie mniej, niż jedno słowo za dużo
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
To jego kultura osobista i styl. "Kto "kopniaki słowne" sieje, "kopniaki słowne" zbierze" - to tylko kwestia czasu.
|
|
|
|
|
|
|
Tomkiewicz
Go
|
Toan, po powyższych postach powinienem sam dla własnej przyjemności zrezygnować z pisania na tym forum, więc nie konstruuj infantylnych ostrzeżeń.
Tomek
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Toan, po powyższych postach powinienem sam dla własnej przyjemności zrezygnować z pisania na tym forum, więc nie konstruuj infantylnych ostrzeżeń.
Tomek
Śmiem twierdzić , że o to chodzi.Osoby wątpiące lub pytające nie są tu specjalnie mile widziane
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
Tomek
Śmiem twierdzić , że o to chodzi.Osoby wątpiące lub pytające nie są tu specjalnie mile widziane Dla niektorych sa .
|
|
|
|
|
|
|
Monikaf
Go
|
namotalam Dobrze by bylo, zanim ktokolwiek sam sie "zbanuje " mial swiadomosc , ze sa tu rowniez Forumowicze, ktorym zalezy na obecnosci otwartych umyslow.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Tomek Serdecznie dziękuję za wykazanie tym ostatnim postem znamion dorosłości. Przemyśl jak powinno się pisać "przyjaźnie" ludziom, a nie "agresywnie", bo tak jak piszesz inni Ci odpowiedzą. Rada:Policjantowi drogówki nie udowadnia się nigdy, że nie ma racji, bo to prosta droga do przykrości. Gdybyś po "prostaczkowatych "optymalnych"" - odpowiedział tak jak wypadało odpowiedzieć, nie byłoby dalszej dyskusji.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Poczekamy , zobaczymy Bruford, nie pochlebiaj sobie cynicznie, bo nikt nie oczekuje od Ciebie ani czekania, ani patrzenia. Zmitrężyłeś tu trzy i pół roku i nic dobrego dla Ciebie z tego nie wynika. Możesz tu czekać i patrzeć do końca tego serwisu, bo to tak jakby "naukowiec" posadził kołek osikowy w Dolinie Śmierci i nie podlewał go. Wnioski "naukowca" mogą być tylko takie: "nie kiełkuje", "poczekamy zobaczymy" . Twoje opinie na temat DO są kompletnie nieistotne. Nie masz najmniejszego wyobrażenia o tym co wynoszę z tego forum. .Skoro zresztą moje opinie ad DO są takie nieistotne to czemu , u licha , stale z nimi polemizujesz .W końcu są nieistotne , no nie? .
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Śmiem twierdzić , że o to chodzi.Osoby wątpiące lub pytające nie są tu specjalnie mile widziane Przestań Bruford i ty wypisywać androny, bo gdyby tak było - byś wyleciał stąd już dawno! Przypomnieć Ci Twoje "wejście" na to Forum?.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Skoro zresztą moje opinie ad DO są takie nieistotne to czemu , u licha , stale z nimi polemizujesz .W końcu są nieistotne , no nie? . Bo jak głupiec ma nadzieje, to ja wiem, że coś wreszcie może zrozumiesz z pobytu na tym Forum. Bo po co byś tu tyle czasu siedział?
|
|
|
|
|
|
|
|
|