Autor
|
Wtek: Czytać ciemniaki! :) (Przeczytany 144236 razy)
|
lutonn
Go
|
Eeee, co tak traktujesz Nowych Toan?
Jakich nowych !!!??? hehehe
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Monikef też będę dalej "prowadziła" w diecie na tym powyższym adresie. Bo maila Ona już nie ma .
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
Odkąd zaczęłam tu bywać, dziwiło mnie faworyzowanie jednej osoby, niekoniecznie miłej dla rozmówców a grożenie banem innnym. Im dłuzej śledzę to forum, tym mniej jestem zdziwiona a bardziej zniesmaczona. Widocznie nic nie uodparnia na pochlebstwa a już najmniej tzw. optymalne żywienie. Zresztą to moja ostatnia wypowiedż. Będę tu zaglądać czasami dla wypowiedzi Lekarki i Bruforda . Żegnam.
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Odkąd zaczęłam tu bywać, dziwiło mnie faworyzowanie jednej osoby, niekoniecznie miłej dla rozmówców a grożenie banem innnym. Im dłuzej śledzę to forum, tym mniej jestem zdziwiona a bardziej zniesmaczona. Widocznie nic nie uodparnia na pochlebstwa a już najmniej tzw. optymalne żywienie. Zresztą to moja ostatnia wypowiedż. Będę tu zaglądać czasami dla wypowiedzi Lekarki i Bruforda . Żegnam.
Miło mi z jednej strony , z drugiej zaś przykro .Może jednak zmienisz zdanie? Zwolenników trzeźwego myślenia jest tu stanowczo zbyt mało.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Monikef też będę dalej "prowadziła" w diecie na tym powyższym adresie. Bo maila Ona już nie ma . ja też, przykre to wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Każdy może sobie zlikwidować konto samodzielnie, tak jak zrobiła to "monikaf", więc co w tym przykrego?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Chcę rozmawiać z Beatą Czy już się Beata skontaktowała?, jeśli nie, mogę przesłać na jej email skopiowany post z Twoim adersem.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Każdy może sobie zlikwidować konto samodzielnie, tak jak zrobiła to "monikaf", więc co w tym przykrego?
Przykre jest to z jakich powodów to zrobiła , chyba nikomu z nas to forum nie było nigdy tak potrzebne jak teraz jej . Tak prawda Ty tu rządzisz ale rób to sprawiedliwie i nie pozwalaj aby jedna osoba psuła atmosferę i doprowadzała do tego aby w konsekwencji mądrzy i dobrzy ludzie stąd odchodzili.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
mądrzy i dobrzy ludzie stąd odchodzili.
Skoro są tacy 'mądrzy i dobrzy' to dlaczego nie potrafią zrozumieć tych 'mniej mądrych i dobrych'?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Nie pierwszy i nie ostatni raz wychodzę niesłusznie na ... "potwora", ale przecież z czasem samo życie werfikuje wiele błędnych ocen . Dlatego nie ma powodów do niepokoju, bo "mądzry i dobrzy" zawsze wracają do "źródła", gdy wiedzą skąd wypływa Sami Bruford i Tomkiwicz domagali się "kneblowania ust" (z "ukrytej agresji chyba i..." ) na tym Forum, ale to "admin" jest zły , bo im "gąb nie zakneblował". . Bo nie widzi takiej potrzeby. Prosta klasyka manipulacji dla dzieci, które później chcą robić "rewolucję", odmrażając sobie uszy. . A "admin" jest bardzo cierpliwy i wyrozumiały dla wszystkich Użytkowników . Jednak Ci, którzy chcą korzystać z tego Forum w sposób zgodny z jego zasadami nie mają się czego obawiać Przypominam zasady: - rozmawia się na temat wątku, a nie osób w nim uczestniczących, jeśli treść może Użytkowników obrazić, - unikać słów powszechnie uznanych za obelżywe. Jeśli odpowiadają te zasady - to zapraszam do dyskusji, jeśli nie, to lepiej tu nie pisać.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Czujesz się tu taka niezrozumiana??? Na pewno nie z powodu Moniki
|
|
|
|
|
|
|
Bruford
Go
|
Sami Bruford i Tomkiwicz domagali się "kneblowania ust" na tym Forum, ale to "admin" jest zły , bo im "gąb nie zakneblował". , bo nie widzi takiej potrzeby. Prosta klasyka manipulacji dla dzieci. Powiem Ci tak.Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to sobie daruj wypisywanie banialuk.Dobrze wiesz , że nie chodziło o "kneblowanie" tylko postawienie tamy prowokacyjnemu chamstwu. Klasyką manipulacji to jest Twoje "odwracanie kota ogonem". Zasady forum przypominasz ? Komu? Sobie przypomnij .Zrób sobie statystykę to wyłowisz gości których 70% postów nie dotyczy w ogóle wątków tylko osób.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
To przez wyjątkową wyrozumiałość, bo nigdy nie lubię "kneblowania ust" - tak jak byście sobie życzyli. To nie moja wina, że nie potaficie dyskutować z każdym, na każdy temat, choć Ty i Tomkiewicz tak prężni intelektuanie i kulturalnie jesteście w ocenie wielu , a potraficie jedynie jątrzyć i zadrażniać. Jeśli Brufordzie nie odpowiada Ci i Forum i "admin" - to droga wolna. Odpowiedni guziczek znajdziesz, bo korzystałeś z niego już dwukrotnie . "Kwach" jak widzicie z Tomkiewiczem jest naprawdę bardzo wyrozumiały i bezpodstawne są twierdzenia, że na tym Forum "banują za przekonania".
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Toan!!! Na prawde uważasz, że wczoraj w wątku, ktorego już nie ma dobrze potraktowałeś Monikę? Akurat z jej strony nie zauważyłam nigdy agresji a to że jest dociekliwa... Ty dobrze wiesz kto tu najcześciej obraża innych i nie mam na mysli Bruforda ani Tomkiewiczów.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
W pisaniu nie na temat też przoduje...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Monice wytłumaczyłem o co chodzi, a jeśli nie zrozumiała, to jej problem. A jeśli chodzi o "elmo" (przypuszczam), to po ostrzeżeniu - nie mam żadnych zastrzeżeń do jej postów, a Ty masz? A Forum jest po to, aby na nim pisać i nie dostarczać zbędnej roboty "adminowi"
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Czytałam to wczoraj i twierdzę, że nie wytłumaczyłeś. Myślę, że ja akurat nie dostarczam Ci pracy
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Czujesz się tu taka niezrozumiana??? Na pewno nie z powodu Moniki
Niezrozumiana??? Nie szukam tu zrozumienia, kiedyś jasno się wyraziłam po co tu jestem.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Czytałam to wczoraj i twierdzę, że nie wytłumaczyłeś. Myślę, że ja akurat nie dostarczam Ci pracy Nie Moniko, tylko "święta trójca", a w zasadzie już "dwujca" Przypadek 'beaty" zaś, to klasyczny "meteor forumowy" było, minęło, nie będzie, więc i tłumaczyć zbyt długo nie trzeba
|
|
|
|
|
|
|
|
|