Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: jakie tłuszcze w upały (Przeczytany 13023 razy)
|
mala
Go
|
Moje pytanie dotyczyło innego tłuszczu niż masło, śmietanka (rotacja mlecznych), a tu widzę, że piszecie np o śmietance. Chodziło mi o to jakie tłuszcze jeść w dniu bez nabiału.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Moje pytanie dotyczyło innego tłuszczu niż masło, śmietanka (rotacja mlecznych), a tu widzę, że piszecie np o śmietance. Chodziło mi o to jakie tłuszcze jeść w dniu bez nabiału.
Czy ja dobrze rozumiem??? Ty chcesz ,aby Użytkownicy napisali Ci jakie masz jeść tłuszcze w upalne dni,kiedy jeszcze do tego rotujesz produkty mleczne? No ,jak to jakie tłuszcze? Oczywiście ,że zwierzęce . Chyba ,że roślinne .... jakaś margarynka,olej rzepakowy... -sporo tego ....
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Mała,kiedyś napisałaś : Lekarka pisze: Nie spotkałam dotychczas osoby, która nie ma problemu po mlecznych. Czasem problem jest "niewidoczny"
Ja jem mleczne produkty codziennie od ponad 3 lat (kawa z kremówką, maslo), ale nie mam żadnych problemów zdrowotnych. Na czym polega ten "niewidoczny" problem.
To Ty rotujesz te produkty mleczne,czy Twoja mama? PS.Czy Twoja mama czuje się lepiej?
|
|
|
|
|
|
|
mala
Go
|
To miło Elmo, że pamiętasz co pisałam o mamie, dziękuję-z mamą powolutku do przodu. Nie rotujemy nabiałowych ani ja ani mama, to nie o nas chodzi. Jakie tłuszcze jeść to wiem naturalnie, chodziło mi o to w jakiej postaci, jakiś pomysł, przepis- może niezbyt jasno zadałam to pytanie w pierwszym poście. Smalec łatwiej zjeść w gorącym posiłku niż zimnym-np łyżka smalcu luzem który stał kilka godzin w temp 30 st to raczej niesmaczne, podobnie kawał wyprażonego boczku.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
...z mamą powolutku do przodu.
To dobrze.Mam sąsiadkę,której mama jest 2 lata po wylewie i chyba się poddała tzn. nie wychodzi na zewnątrz (chociaż śmiało by mogła) ,nie ćwiczy itp. tylko bierze leki ,siedzi w fotelu i biadoli.Jej córka rozumie to ,że jej jest ciężko ,ale też córce jest ciężko,bo nie wie jak jej przemówić do rozsądku-już wiele sposobów przerobiła.... pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|